Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

Diyebiliriz de bu hafta birazcık düşük buldum puanını haftaya yeniden eski standartlara döneriz inşallah :A
Ooo hemen algı operasyonuna başladın olmaz böyle milli iradeye saygı :A Yoksa kayyum atarız her hafta RTÜK'ün 240p belgeselleriyle yarışırsın :A

her hafta kötü şarkıyla gelen sen ceza almıyorsunda ben adaletli oylarımı ortaya döküncemi ceza alıyorum :) bu nasıl bir sistem :))
hem sunucudan torpilliyim o açıdan rahatım :) sen yanmışın :)
Ben her hafta final puanımı alıyorum halk gereken cevabı veriyor sana burada sıkıntı benim şarkılarım değil senin kötü niyetin tez zamanda yarışmadan atılman gerekiyor hatta en iyisi forumdan git sen :)

Gunesinoglu Gülşenim oluyor elendi @destere ölebilir. :(
benim kötü oy verdikelrim elenseydi bugüne kadar tarkoz elenirdi :) yani elenmesinin suçlusu ben değilim :) benim yeni ayrdımcı @DarkLeqenD vurmuş darbeyi :)

Game of Thrones oynasa dünya durur be. :A Karşılaştırılır mı hiç çok ayıp. :A
aynen :)) öyle birşey olsun şu an sizi terkeder giderim :)) arkadaş markadaş muhabbet falan tanımam o kadarki şeyimdir :))

O değil de kim elendi şimdi ben olaya çok uzak kaldım :A Eski başkan aydınlat ulan bizi :A
sen yeterki iste sadece aydınlatmam sanatçıların yatak odasına bile girerim :) tabi tarkanın odasına sen gir o kadarda şey değiliz :) neyse yani yeterki sen bu hafta tarkoza bir puan ver sanatçıların yüz yıllık gen haritasını çıkarırım senin için :)

benim kötü oy verdikelrim elenseydi bugüne kadar tarkoz elenirdi :) yani elenmesinin suçlusu ben değilim :) benim yeni ayrdımcı @DarkLeqenD vurmuş darbeyi :)

aynen :)) öyle birşey olsun şu an sizi terkeder giderim :)) arkadaş markadaş muhabbet falan tanımam o kadarki şeyimdir :))
Kesinlikle. Yerim arkadaşını, arkadaş hep var GoT senede 1. :A
@Doğu ile kaderdaşız:) bana gelen darbeleri önce o karşılıyor :))
@Doğu nun gönlü o kadar bol ki darbeyi kim için yerse yesin yerinden kımıldamaz. :A

@Yiğitt ciğim memeli düşkünü total d cim bak ne var burada şarkıyı eminim seveceksin:A gerçi emre hazalla mıydı ayçayla mıydı en son takip etmiyorum :A