Diyebiliriz de bu hafta birazcık düşük buldum puanını haftaya yeniden eski standartlara döneriz inşallahOley be asın bayrakları Tarkan şampi.. diyebilir miyiz artık @Bully
Diyebiliriz de bu hafta birazcık düşük buldum puanını haftaya yeniden eski standartlara döneriz inşallahOley be asın bayrakları Tarkan şampi.. diyebilir miyiz artık @Bully
Ooo hemen algı operasyonuna başladın olmaz böyle milli iradeye saygı Yoksa kayyum atarız her hafta RTÜK'ün 240p belgeselleriyle yarışırsınDiyebiliriz de bu hafta birazcık düşük buldum puanını haftaya yeniden eski standartlara döneriz inşallah
Bizim de olsun demi biraz bizde insanızİşte yine dediğim mevzuya döndük. Bıraksın da her şey onun olmasın. İyi olmuş.
Bu hafta oy kullancamDiyebiliriz de bu hafta birazcık düşük buldum puanını haftaya yeniden eski standartlara döneriz inşallah
Ben her hafta final puanımı alıyorum halk gereken cevabı veriyor sana burada sıkıntı benim şarkılarım değil senin kötü niyetin tez zamanda yarışmadan atılman gerekiyor hatta en iyisi forumdan git senher hafta kötü şarkıyla gelen sen ceza almıyorsunda ben adaletli oylarımı ortaya döküncemi ceza alıyorum bu nasıl bir sistem )
hem sunucudan torpilliyim o açıdan rahatım sen yanmışın
bu lafı çok duyduk senden ) ama sonucuda biliyoruz
Kanmam bu sefer üstteki smileylara.
arka tarafta game of thrones oynuyor diyor sanki vadiymiş işte onun için insanın dikkati dağılırmı ?Arkadan Vadi oynuyor bende de. Bir oraya bir buraya zorluk yaşıyorum. Bölümün yarım saati kaldı.
@destere'ye kinimi akıtırken arada sen de kaynadın kusura bakmaOoo hemen algı operasyonuna başladın olmaz böyle milli iradeye saygı Yoksa kayyum atarız her hafta RTÜK'ün 240p belgeselleriyle yarışırsın
Game of Thrones oynasa dünya durur be. Karşılaştırılır mı hiç çok ayıp.bu lafı çok duyduk senden ) ama sonucuda biliyoruz
arka tarafta game of thrones oynuyor diyor sanki vadiymiş işte onun için insanın dikkati dağılırmı ?
benim kötü oy verdikelrim elenseydi bugüne kadar tarkoz elenirdi yani elenmesinin suçlusu ben değilim benim yeni ayrdımcı @DarkLeqenD vurmuş darbeyiGunesinoglu Gülşenim oluyor elendi @destere ölebilir.
aynen ) öyle birşey olsun şu an sizi terkeder giderim ) arkadaş markadaş muhabbet falan tanımam o kadarki şeyimdir )Game of Thrones oynasa dünya durur be. Karşılaştırılır mı hiç çok ayıp.
Bana zamanına verdiğin oyları unutmadık
Kim karşime karışıyor ulenn istediği puanı verir sizemi sorcak.@Doğu ile kaderdaşız bana gelen darbeleri önce o karşılıyor )
Kesinlikle Önce ben üstümde absorbe edip göğsümde yumuşatıyorum@Doğu ile kaderdaşız bana gelen darbeleri önce o karşılıyor )
Nankör ne güzel oylar vermiştim halbuki sana Elendiğin şarkıyı forumda seven çıkmamış la ona benim yapabilecek bir şeyim yokBana zamanına verdiğin oyları unutmadık
sen yeterki iste sadece aydınlatmam sanatçıların yatak odasına bile girerim tabi tarkanın odasına sen gir o kadarda şey değiliz neyse yani yeterki sen bu hafta tarkoza bir puan ver sanatçıların yüz yıllık gen haritasını çıkarırım senin içinO değil de kim elendi şimdi ben olaya çok uzak kaldım Eski başkan aydınlat ulan bizi
Kesinlikle. Yerim arkadaşını, arkadaş hep var GoT senede 1.benim kötü oy verdikelrim elenseydi bugüne kadar tarkoz elenirdi yani elenmesinin suçlusu ben değilim benim yeni ayrdımcı @DarkLeqenD vurmuş darbeyi
aynen ) öyle birşey olsun şu an sizi terkeder giderim ) arkadaş markadaş muhabbet falan tanımam o kadarki şeyimdir )
@Doğu nun gönlü o kadar bol ki darbeyi kim için yerse yesin yerinden kımıldamaz.@Doğu ile kaderdaşız bana gelen darbeleri önce o karşılıyor )
zaten karşıladığın dop tarkozsa gögüste yumuşatmak kolay )Kesinlikle Önce ben üstümde absorbe edip göğsümde yumuşatıyorum
#gazver #poldiKesinlikle. Yerim arkadaşını, arkadaş hep var GoT senede 1.
@Doğu nun gönlü o kadar bol ki darbeyi kim için yerse yesin yerinden kımıldamaz.