Kızına +18 şeyler mi yapçen yok artık yani yakışmadı sana tesüf ederim.aynen arkadan sinsice yanaşmak dalğalığa sığmaz )
inşallah sahibi ben olurum ne diyelim )
Kızına +18 şeyler mi yapçen yok artık yani yakışmadı sana tesüf ederim.aynen arkadan sinsice yanaşmak dalğalığa sığmaz )
inşallah sahibi ben olurum ne diyelim )
tabi yine affettin kızı yine önümüzdeki oylamada sen ona tam puan o da üzülerek sana bir puan verecek )Ahahah. Krize girdim.
Yine haklı çıktın...
ben sadece şansımı deniyorum hanı daldaki elmaya taş aatrsın kim düşürürse onundur misaliZaten sen hep her şeyin sahibi olmak istiyorsun. Hiç başka insanları düşünmez misin?
tabi yine affettin kızı yine önümüzdeki oylamada sen ona tam puan o da üzülerek sana bir puan verecek )
Arkadan Vadi oynuyor bende de. Bir oraya bir buraya zorluk yaşıyorum. Bölümün yarım saati kaldı.La ben de evde patlamış mısır buldum artık bugün bir bölüm izleyip yatmak farz oldu Mısır bitmeden diziye başlamalıyım
Haftaya da 1 puan verirsen kötü niyetli oylama suçundan seni @Çiğdem- e şikayet edecem başkanlıkta kalabilmen için en az 2 puan vermen gerekiyorşaşırsaydın şaşırırdım )
ben kimseyi hayal kırıklığına uğratmam belli standardım vardır şaşmaz )
kılpayı kurtarmışsın tosbağa bu hafta hiç şansın yok iki kişi eleniyormuş
O değil de kim elendi şimdi ben olaya çok uzak kaldım Eski başkan aydınlat ulan bizitabi yine affettin kızı yine önümüzdeki oylamada sen ona tam puan o da üzülerek sana bir puan verecek )
ben sadece şansımı deniyorum hanı daldaki elmaya taş aatrsın kim düşürürse onundur misali
Bazen şansını fazla zorlamak kötü sonuçlar doğurabilir.tabi yine affettin kızı yine önümüzdeki oylamada sen ona tam puan o da üzülerek sana bir puan verecek )
ben sadece şansımı deniyorum hanı daldaki elmaya taş aatrsın kim düşürürse onundur misali
Gunesinoglu 1 puan ile elendi Emre melunu yırttıO değil de kim elendi şimdi ben olaya çok uzak kaldım Eski başkan aydınlat ulan bizi
O kimle yarışıyordu ki Sanatçı ismi söylesene olumGunesinoglu 1 puan ile elendi Emre melunu yırttı
her hafta kötü şarkıyla gelen sen ceza almıyorsunda ben adaletli oylarımı ortaya döküncemi ceza alıyorum bu nasıl bir sistem )Haftaya da 1 puan verirsen kötü niyetli oylama suçundan seni @Çiğdem- e şikayet edecem başkanlıkta kalabilmen için en az 2 puan vermen gerekiyor
Gunesinoglu Gülşenim oluyor elendi @destere ölebilir.O kimle yarışıyordu ki Sanatçı ismi söylesene olum
nasıl yani ağaçtan elma yerine at mı düşer diyorsun ? )Bazen şansını fazla zorlamak kötü sonuçlar doğurabilir.
ben yoktum olay anında sen burdaymışsın şimdi konuya fransız gibi soru soruyorsun elediğin şarkıcıyı bilmiyormusun ?O kimle yarışıyordu ki Sanatçı ismi söylesene olum
Ne düşeceğini düştüğü zaman görürüz. At düşse ne ala.nasıl yani ağaçtan elma yerine at mı düşer diyorsun ? )
Gülşen sabah yatıp kalkıyordu benim olmalı diye şimdi vidyolarını izleyemiycel yazık oldu çocukcağıza tam puanları basıyordu halbuki
La ben ne bileyim kim elendi ben oyumu verim köşeme çekiliyorum Gerisi beni alakadar etmez sülalem raadben yoktum olay anında sen burdaymışsın şimdi konuya fransız gibi soru soruyorsun elediğin şarkıcıyı bilmiyormusun ?
İşte yine dediğim mevzuya döndük. Bıraksın da her şey onun olmasın. İyi olmuş.Gülşen sabah yatıp kalkıyordu benim olmalı diye şimdi vidyolarını izleyemiycel yazık oldu çocukcağıza tam puanları basıyordu halbuki