Konu buluruz bizi engelleyemezler.Aynen oda sürebilir bakacaz artık arkiler gelsinler gece yine konuşuruz ama bu konuda değil Çikoya hit kazandırmamamız lazım
Konu buluruz bizi engelleyemezler.Aynen oda sürebilir bakacaz artık arkiler gelsinler gece yine konuşuruz ama bu konuda değil Çikoya hit kazandırmamamız lazım
Alayı gelsin bize birşey olmaz karşısılarında reisler var sonuçta emirlerimize uymak zorundalar yoksa hepsini patlatırız 5e ayırız cesetlerini hayvancağızlara yem ederizKonu buluruz bizi engelleyemezler.
Ne yani Sıla etkisiz eleman mıSeni 0'la çarpar yok ederim beni dellendirme. SILA olmadan da Hande Yener ile de zirveyi almıştım.
Ben etkisiz eleman değilim dedim orada Sıla demedim. Sıla ile birleşince enerjilerimiz tutuyor ve zirveye oynuyoruz.Ne yani Sıla etkisiz eleman mı
''Sıla olmadan da'' dedin Sıla=1 Ay yesinler sizin enerjinizi uyumsuz pis kıvırcıklar siziBen etkisiz eleman değilim dedim orada Sıla demedim. Sıla ile birleşince enerjilerimiz tutuyor ve zirveye oynuyoruz.
Terbiyesiz sen bizle nasıl böyle konuşabiliyorsun, bu ne cürret.''Sıla olmadan da'' dedin Sıla=1 Ay yesinler sizin enerjinizi uyumsuz pis kıvırcıklar sizi
Albümünüz tutmayacak ve iflas edip beraber pazar da kıvırcık marul satacaksınızTerbiyesiz sen bizle nasıl böyle konuşabiliyorsun, bu ne cürret.
Sıla bir albüm yapacak ve o albüm tutmayacak buna kendin inanıyon mu sen.Albümünüz tutmayacak ve iflas edip beraber pazar da kıvırcık marul satacaksınız
Ben inanıyorum da sen asla inanmassınSıla bir albüm yapacak ve o albüm tutmayacak buna kendin inanıyon mu sen.
Öyle bir şey mümkün değil çünkü albüm 6 Mayısta çıkıyor şarkıları dinle de görürüz.Ben inanıyorum da sen asla inanmassın
İlk şarkı şimdiden fosÖyle bir şey mümkün değil çünkü albüm 6 Mayısta çıkıyor şarkıları dinle de görürüz.
Şu diss atmaların biticek mi yoksa illa Sılaya iltifat mı edeyim
Kötü yorumların itinayla disslenirŞu diss atmaların biticek mi yoksa illa Sılaya iltifat mı edeyim
Şarkıyı bir iki kere üst üste dinle sarıyor bak bana güvenBelli oluyo
Müziğin Yolculuğu olduğu için bugün Benim Albümümü geceye bıraktım 12 olmadan yeni hafta konusunuaçacam yarın akşam 20:00 oylama başlayacak 🙂🙂🙂
Uyuycam yarın denerim söylediğini iyi geceler marul beyŞarkıyı bir iki kere üst üste dinle sarıyor bak bana güven
HatırlatacamUyuycam yarın denerim söylediğini iyi geceler marul bey