Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

çay kesmiyor gecenin bir yarısı gündüzleri harika giderde gece diyorum artık çayı bırakıp rakı falanmı açsak :))

çekirge misali zıplayıp dursun en fazla bu haftayı atlatmış oldu 7. haftada iki yarışmacı eleniyor demekki gidici tosbağa :)
aaaa ben sayfamda rakı içirmem gelir hepinizi pataklarım vlla :F:F:F

Alkole hepten tersim hiç karıştırma. :AMekanı açan ben isem no alcohol. :A
ya cuma günleri içmeyiz kolayı var :) çarşambaları sadece günaha gireriz yani haftada bir günü günaha girme günü olarak belirleyelim olmazmı yani :))

anlamazsın bile ne içtiğimizi:) ayran deriz zaten safsın kanarsın hemen :)
tühh sana bee sen nasıl başkansın ayoll jurilere örnek olucağına kötü yola sürüklüyor birde ikna etmeye çalısıyor :F:F:F

ayy diyorumya forumun kahvehanesi oldu burası iyice ama kendi çaylarını kendileri yapıyorlar ben uyuduğum için oyüzden ne haltları varsa görsünler :A:A:A @MEnes @xemrexxx

aaa bu arada @Bully benim başkanım üyelere adaletsizlik yapmaz :F survivorda ben tarkana hep düşük verdiğine şahit oldum kuzu kuzuya bile beğenmedi yani genel olarak tarkanı sevmiyor sana gıcıklık olsun diye 1 vermiyor oyüzden şikayet dilekçeni yırtıp çöpe atıyorum :Z:Z:Z
Tabi lan ne sandın haksızlıklara karşı önlem aldık komplolara karşı çayımızı içtik çekirdeğimizi çıtladık tayfayla burdaki planları ifşa etsem ortalık yıkılır :A :A