Cumaya gidiyorum şimdi sen bana rakı diyorsun. Ben alkol sevmiyim.çay kesmiyor gecenin bir yarısı gündüzleri harika giderde gece diyorum artık çayı bırakıp rakı falanmı açsak )
Cumaya gidiyorum şimdi sen bana rakı diyorsun. Ben alkol sevmiyim.çay kesmiyor gecenin bir yarısı gündüzleri harika giderde gece diyorum artık çayı bırakıp rakı falanmı açsak )
aaaa ben sayfamda rakı içirmem gelir hepinizi pataklarım vllaçay kesmiyor gecenin bir yarısı gündüzleri harika giderde gece diyorum artık çayı bırakıp rakı falanmı açsak )
çekirge misali zıplayıp dursun en fazla bu haftayı atlatmış oldu 7. haftada iki yarışmacı eleniyor demekki gidici tosbağa
Merak etme ben sokmam içeri öyle şeyleri.aaaa ben sayfamda rakı içirmem gelir hepinizi pataklarım vlla
ya cuma günleri içmeyiz kolayı var çarşambaları sadece günaha gireriz yani haftada bir günü günaha girme günü olarak belirleyelim olmazmı yani )Cumaya gidiyorum şimdi sen bana rakı diyorsun. Ben alkol sevmiyim.
anlamazsın bile ne içtiğimizi ayran deriz zaten safsın kanarsın hemenaaaa ben sayfamda rakı içirmem gelir hepinizi pataklarım vlla
Alkole hepten tersim hiç karıştırma. Mekanı açan ben isem no alcohol.ya cuma günleri içmeyiz kolayı var çarşambaları sadece günaha gireriz yani haftada bir günü günaha girme günü olarak belirleyelim olmazmı yani )
Alkole hepten tersim hiç karıştırma. Mekanı açan ben isem no alcohol.
Alkole hepten tersim hiç karıştırma. Mekanı açan ben isem no alcohol.
tühh sana bee sen nasıl başkansın ayoll jurilere örnek olucağına kötü yola sürüklüyor birde ikna etmeye çalısıyorya cuma günleri içmeyiz kolayı var çarşambaları sadece günaha gireriz yani haftada bir günü günaha girme günü olarak belirleyelim olmazmı yani )
anlamazsın bile ne içtiğimizi ayran deriz zaten safsın kanarsın hemen
@Doğu kardeşim ben ne içersem onu içer. Beyaz ayran falan geç o işi oradan sana ekmek yok.tamam sen çaya devam et o zaman biz @Doğu ile ayran içeriz )
Cidden öyle ya. Ben diyorum yeni başkan ben olmalıyım. Örnek biri olarak.tühh sana bee sen nasıl başkansın ayoll jurilere örnek olucağına kötü yola sürüklüyor birde ikna etmeye çalısıyor
tühh sana bee sen nasıl başkansın ayoll jurilere örnek olucağına kötü yola sürüklüyor birde ikna etmeye çalısıyor
Tabi lan ne sandın haksızlıklara karşı önlem aldık komplolara karşı çayımızı içtik çekirdeğimizi çıtladık tayfayla burdaki planları ifşa etsem ortalık yıkılırayy diyorumya forumun kahvehanesi oldu burası iyice ama kendi çaylarını kendileri yapıyorlar ben uyuduğum için oyüzden ne haltları varsa görsünler @MEnes @xemrexxx
aaa bu arada @Bully benim başkanım üyelere adaletsizlik yapmaz survivorda ben tarkana hep düşük verdiğine şahit oldum kuzu kuzuya bile beğenmedi yani genel olarak tarkanı sevmiyor sana gıcıklık olsun diye 1 vermiyor oyüzden şikayet dilekçeni yırtıp çöpe atıyorum
İfşa etsen de biz doğrularımızdan dönmeyiz. Bu yoldaki kararlılığımız sürecek.Tabi lan ne sandın haksızlıklara karşı önlem aldık komplolara karşı çayımızı içtik çekirdeğimizi çıtladık tayfayla burdaki planları ifşa etsem ortalık yıkılır
Sürsün desterenin planlarını altüst edecez Güçlünün yanında olmak her zaman en iyisidirİfşa etsen de biz doğrularımızdan dönmeyiz. Bu yoldaki kararlılığımız sürecek.
O zaman yakında güç bizim elimizde olacak. May the force be with us.Sürsün desterenin planlarını altüst edecez Güçlünün yanında olmak her zaman en iyisidir
Herkes korksun bizdennn!!! Korkusuz alpleriz bizO zaman yakında güç bizim elimizde olacak. May the force be with us.
Biliyoruz o kadarını la kaç yıldır takip ediyorum forumu dedim o kadar.
Sende bizim ciğerimizsin gelirsen tabi alırız seniBiliyoruz o kadarını la kaç yıldır takip ediyorum forumu dedim o kadar.
Eyvallah. Gerçi benim bahsettiğim burada kurduğumuz gece koalisyonuydu.Sende bizim ciğerimizsin gelirsen tabi alırız seni
Aynen oda sürebilir bakacaz artık arkiler gelsinler gece yine konuşuruz ama bu konuda değil Çikoya hit kazandırmamamız lazımEyvallah. Gerçi benim bahsettiğim burada kurduğumuz gece koalisyonuydu.