Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

ayy sen elenmediğine şükret beee ben ne yapayım benim elimden birşey gelmiyor
:F:F:F
şike yap güneşin oğluşuyla deniz kakalozu kaç kere yaptı .ss
ayrıca ben bir markayım bak ben elendim musicsurvivorın reytingleri yarı yarıya düştü zaten senin reytingin ortalama ben gidersem yayından kaldırılırsın:A

şike yap güneşin oğluşuyla deniz kakalozu kaç kere yaptı .ss
ayrıca ben bir markayım bak ben elendim musicsurvivorın reytingleri yarı yarıya düştü zaten senin reytingin ortalama ben gidersem yayından kaldırılırsın:A
haha bir halta yaradığın yok vlla :F:F:F

ama ilk defa çeyrek finalist olmaya yaklaştın bu fırsatı değerlendirebilicekmisin bakalım

haha bir halta yaradığın yok vlla :F:F:F

ama ilk defa çeyrek finalist olmaya yaklaştın bu fırsatı değerlendirebilicekmisin bakalım
o senin yarışmanın kolaylığı ya da yakamoz ,,dream vb. kurtulduğum için artık daha objektif kişiler oy veriyor yoksa yıldız-barış akarsu vb. kesin finale kalırdım en kötü yarı final:A

Daha demin ayrılıyordun şimdi puanımı görünce fikir mi değiştirdin. :A

Ben kırılmadım sana benim için verilen puanlar önemli değil. Bu hafta Senin tavırların ve yorumların iyi olunca ben senden yüksek bekliyordum. 1 puanı görünce şok geçirdim. Keşke hiç beklentiye sokmasaydın beni. En baştan deseydin beğenmiyorum bu şarkıyı diye.
Yani kırılmadım ama şaşırdım.
dur @vadikızı nın yerine ben sana cevap vereyim :)
2yoqqdv.jpg

tarkoz yerine gülşenin elenmesi kötü olmuş :) ama tarkandan sonra en zayıf halka gülşendi yani elenmeyi haketmişti :))

Uyumuş mu :A Hah uyumuş tamam :A @destere kremaları getir :A
Rahatız rahat olmasına da gece bekçisi Bully buralardaydı, dadanmasın yine bize. :A

kedide çok sempatik duruyor tam kurcalanacak konu :)) dişimidir acaba :)
Evet gerçekten sempatikmiş. :) Dişi olma ihtimali daha yüksek gibi. :)

bununla başlayalım :))

dalğa olmak isterdim :))
s-8f59b748ce6eb200f4d4d9114900950eef69d284.gif
Temiz başlangıç oldu. :A Dalgalar da niyeti bozmuş. :A

Rahatız rahat olmasına da gece bekçisi Bully buralardaydı, dadanmasın yine bize. :A

Evet gerçekten sempatikmiş. :) Dişi olma ihtimali daha yüksek gibi. :)

Temiz başlangıç oldu. :A Dalgalar da niyeti bozmuş. :A
birde arkadan vuruyorlar yani iyiniyet taşımadıkları kesin :)