Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

hahaha tebrikler kız okadar güçlü albümler içinden çeyrek final öncesine kadar geldin şuan en başarılı yarışmacı bence sensin benim gözümde :A:A:A

teşekkür ederim cnm bakalım ne olacak ama çeyrek finale geldik ama devam
edebilecekmiyim bilmiyorum:bhr:

teşekkür ederim cnm bakalım ne olacak ama çeyrek finale geldik ama devam
edebilecekmiyim bilmiyorum:bhr:
aa dur bakalım 7.haftayı geçersen çeyrek finale kalıyorsun 2 eleme olucak yine 7 kişiden 2 kişi elenecek 5 kişi çeyrek finale kalıcak hak edenler kalsın ne diyelim :F

@Harunnn60 ablacım tam puan için tşk ederim ben sertab erenerin istanbul şarkısını
pek sevmem hatta hiç sevmem kanalı bile değiştirdiğim olurdu o yüzden düşük oldu
puanım bu yüzden çok özür dilerim😉
Daha demin ayrılıyordun şimdi puanımı görünce fikir mi değiştirdin. :A

Ben kırılmadım sana benim için verilen puanlar önemli değil. Bu hafta Senin tavırların ve yorumların iyi olunca ben senden yüksek bekliyordum. 1 puanı görünce şok geçirdim. Keşke hiç beklentiye sokmasaydın beni. En baştan deseydin beğenmiyorum bu şarkıyı diye.
Yani kırılmadım ama şaşırdım.

Daha demin ayrılıyordun şimdi puanımı görünce fikir mi değiştirdin. :A

Ben kırılmadım sana benim için verilen puanlar önemli değil. Bu hafta Senin tavırların ve yorumların iyi olunca ben senden yüksek bekliyordum. 1 puanı görünce şok geçirdim. Keşke hiç beklentiye sokmasaydın beni. En baştan deseydin beğenmiyorum bu şarkıyı diye.
Yani kırılmadım ama şaşırdım.

Haklısın keşke deseydim sevmediğimi ben seni sevdiğimi söyledim şarkın hakkında
yorum yapmamıştım ki ben:(

1 PUAN FAZLA VERSEN KALMIŞTIM PUU

:Tsanamı verseydim @Harunnn60 amı ah ah çok özür dilerim ya

Haklısın keşke deseydim sevmediğimi ben seni sevdiğimi söyledim şarkın hakkında
yorum yapmamıştım ki ben:(

:Tsanamı verseydim @Harunnn60 amı ah ah çok özür dilerim ya
Abla istediğin puanı ver sorun o değil. Sadece sen insanı beklentiye sokuyorsun. Yoksa 1 puan vermen önemli değil normal bir şey. :)
Çiğdem başta şaka yapıyor zannettmiştim ama cidden 1 puan vermişsin. :)

hahaha senden kimse memnun kalmadı bu hafta vlla @GunesinOglu @Harunnn60 @EFE UYSAL @Bully hepsi dilekçe yolluyor şuan bana kov diye özelden :A:A:A

eğer bilerek verdiysem bu oyları kov çiğdem ne diyim:( ben her zaman dinleyerek
düşünerek verdim oylarımı sevsem şarkıları neden vermiyim ki oy

Abla istediğin puanı ver sorun o değil. Sadece sen insanı beklentiye sokuyorsun. Yoksa 1 puan vermen önemli değil normal bir şey. :)
Çiğdem başta şaka yapıyor zannettmiştim ama cidden 1 puan vermişsin. :)

ben beklentiye sokacak ne dedim ki ben hep seni sevdiğimi söyledim şarkınla
ilgili yorum bile yapmadım ki :(