hahaha tebrikler kız okadar güçlü albümler içinden çeyrek final öncesine kadar geldin şuan en başarılı yarışmacı bence sensin benim gözümde
teşekkür ederim cnm bakalım ne olacak ama çeyrek finale geldik ama devam
edebilecekmiyim bilmiyorum
hahaha tebrikler kız okadar güçlü albümler içinden çeyrek final öncesine kadar geldin şuan en başarılı yarışmacı bence sensin benim gözümde
En iyilerin kullandın beni eledinteşekkür ederim cnm bakalım ne olacak ama çeyrek finale geldik ama devam
aa dur bakalım 7.haftayı geçersen çeyrek finale kalıyorsun 2 eleme olucak yine 7 kişiden 2 kişi elenecek 5 kişi çeyrek finale kalıcak hak edenler kalsın ne diyelimteşekkür ederim cnm bakalım ne olacak ama çeyrek finale geldik ama devam
aa dur bakalım 7.haftayı geçersen çeyrek finale kalıyorsun 2 eleme olucak yine 7 kişiden 2 kişi elenecek 5 kişi çeyrek finale kalıcak hak edenler kalsın ne diyelim
,işte bende onu dedim ya gidebilecekmiyim bilmiyorum ya
efe senden şikayetçi helallik iste benceEn iyilerin kullandın beni eledin
Daha demin ayrılıyordun şimdi puanımı görünce fikir mi değiştirdin.@Harunnn60 ablacım tam puan için tşk ederim ben sertab erenerin istanbul şarkısını
pek sevmem hatta hiç sevmem kanalı bile değiştirdiğim olurdu o yüzden düşük oldu
puanım bu yüzden çok özür dilerim😉
HANÇER SAPLADINIZ BANA
ablam şarkıyı dinledim ama sevemedim ya
Daha demin ayrılıyordun şimdi puanımı görünce fikir mi değiştirdin.
Ben kırılmadım sana benim için verilen puanlar önemli değil. Bu hafta Senin tavırların ve yorumların iyi olunca ben senden yüksek bekliyordum. 1 puanı görünce şok geçirdim. Keşke hiç beklentiye sokmasaydın beni. En baştan deseydin beğenmiyorum bu şarkıyı diye.
Yani kırılmadım ama şaşırdım.
1 PUAN FAZLA VERSEN KALMIŞTIM PUU
hahaha senden kimse memnun kalmadı bu hafta vlla @GunesinOglu @Harunnn60 @EFE UYSAL @Bully hepsi dilekçe yolluyor şuan bana kov diye özeldenHaklısın keşke deseydim sevmediğimi ben seni sevdiğimi söyledim şarkın hakkında
yorum yapmamıştım ki ben
En iyilerin kullandın beni eledin
Abla istediğin puanı ver sorun o değil. Sadece sen insanı beklentiye sokuyorsun. Yoksa 1 puan vermen önemli değil normal bir şey.Haklısın keşke deseydim sevmediğimi ben seni sevdiğimi söyledim şarkın hakkında
yorum yapmamıştım ki ben
sanamı verseydim @Harunnn60 amı ah ah çok özür dilerim ya
hahaha senden kimse memnun kalmadı bu hafta vlla @GunesinOglu @Harunnn60 @EFE UYSAL @Bully hepsi dilekçe yolluyor şuan bana kov diye özelden
Abla istediğin puanı ver sorun o değil. Sadece sen insanı beklentiye sokuyorsun. Yoksa 1 puan vermen önemli değil normal bir şey.
Çiğdem başta şaka yapıyor zannettmiştim ama cidden 1 puan vermişsin.
Şu gif için bile Gotham'a başlarım o derece beğendim.gotham dizisinden @Harunnn60 2.sezon jokeri canlandırmaya adaydı bu çocuk hatta emre tanıyor bunugaliba önceki dizilerden ismi Cameron Monaghan
2.sezona başla diye çok ısrar etmiştim dinlemedin ayoll beni gothamın 2.sezonu muhteşem geçiyor tek kötü bölüm olmadı herşeyiyle harika bir sezon oluyorŞu gif için bile Gotham'a başlarım o derece beğendim.
Bi düşüneceğim valla. Jokeri severim çünkü.2.sezona başla diye çok ısrar etmiştim dinlemedin ayoll beni gothamın 2.sezonu muhteşem geçiyor tek kötü bölüm olmadı herşeyiyle harika bir sezon oluyor
kız seni yolarım bir daha beni sondan 1. yaparsan .sshahaha tebrikler kız okadar güçlü albümler içinden çeyrek final öncesine kadar geldin şuan en başarılı yarışmacı bence sensin benim gözümde
ayy sen elenmediğine şükret beee ben ne yapayım benim elimden birşey gelmiyorkız seni yolarım bir daha beni sondan 1. yaparsan .ss