Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

@vadikızı neden 1 puan ? :A Neden 2 değil 3 değil? Whyy? :A
Bu hafta da final puanı almışız oy veren destekçilerime teşekkürler :A

@denizz19 @turkuazz tebrikler canlar :D

@Harunnn60 çok üzüldüm durumuna :A @Çiğdem- den taktik alırsan olacağı o :A

@GunesinOglu geçmiş olsun, bu haftaki şarkın bence de zayıf kaldı ama kıl payı elenmişsin bence iyi bir strateji izledin şu ana kadar ama ne diyelim kısmet değilmiş :D
@vadikızı yaktı çocuğu ayoll 2 puan bile verse yetiyordu zamanında sokak sanatını bana karşı savunup sana 1 vermicem merak etme diyip 1 veren vadikızı şimdide @destere ye harunu savunup ben haruna kıyamam birtanem diyip yine 1 veren vadikızı sevdiğinimi dövüyor nedir :A:A:A

@vadikızı yaktı çocuğu ayoll 2 puan bile verse yetiyordu zamanında sokak sanatını bana karşı savunup sana 1 vermicem merak etme diyip 1 veren vadikızı şimdide @destere ye harunu savunup ben haruna kıyamam birtanem diyip yine 1 veren vadikızı sevdiğinimi dövüyor nedir :A:A:A
Üstelik ben tam puan verdim ona. :F Keşke hak edene verseydim. :A

resmen paraleller billy ile maskelinin oyunun bozdum @Doğu tam bir demorkasi kahramanıyım :A
Üstelik ben tam puan verdim ona. :F Keşke hak edene verseydim. :A
sen kız elenmesin diye haksız puan verirsen allahta böyle çarpar seni harun efendi:A

ayy sende son anda yırttın vlla darklegend oy göndermedi yeni hyaftayı açtım elenmiştin neyseki yıldıza çok iyi puan geldi sansına ama iyi korkuttuk bu hafta seni emre bey :A

@OzaN
giphy.gif
Emre bu gif çok güzel. :D Hangi dizi yada filmden bu? :D

sen kız elenmesin diye haksız puan verirsen allahta böyle çarpar seni harun efendi:A

ayy sende son anda yırttın vlla darklegend oy göndermedi yeni hyaftayı açtım elenmiştin neyseki yıldıza çok iyi puan geldi sansına ama iyi korkuttuk bu hafta seni emre bey :A
İstemeden de olsa kurtarıcı olabilen bir çocuk bu hıah :A

Yok vallahi elenmesin diye değil. Sözleri filan çok hoşuma gitti. :D Ama bundan sonra işler hoş gitmeyebilir. :A

@Çiğdem- ne yaptın ya Yıldız Tilbe eleniyordu ne güzel. :D

Gülşen'e yazık oldu inşallah hata falan vardır ya oyları tekrar sayalım. :D Kara Liste bence de daha erken kullanılması gereken bir şarkıydı ama yine de elenmemeli bu albüm bu kadar erken. :(

Gülşen'e yazık oldu inşallah hata falan vardır ya oyları tekrar sayalım. :D Kara Liste bence de daha erken kullanılması gereken bir şarkıydı ama yine de elenmemeli bu albüm bu kadar erken. :(
b
giphy.gif

Aferin aferin :A Yıldız Tilbeye hayat öpücüğü verdik resmen :A Vitesi artırarak en kötü 2. Ol yoksa çok pis dalacam :A
@denizz19 nasıl şikecidir sen bilmezsin aziz yıldırım bile şike konusunda denizin elini öpmüştür o yüzden ben 2.liğe odaklanayım :A

oylar cebimde değilya ayoll meydanda duruyor @DarkLeqenD yaptı yapacağını son oyla kurtardı yıldızı ona söyle bana değil :A:A:A

ayrıca sen başkasına değil kendine yan festival 2.hafta gitmiş şuana kadarki en büyük kayıp hala bence :(:(:(