Yeni algı kurbanın @OzaN mı oldu geçmiş olsun OzaNsen derdine yan @Çiğdem- düşsün başına dedim sen de o mesaja aynen dedin @destere ile iyi mesajlaşmalar
Ekli dosyayı görüntüle 50258
Yeni algı kurbanın @OzaN mı oldu geçmiş olsun OzaNsen derdine yan @Çiğdem- düşsün başına dedim sen de o mesaja aynen dedin @destere ile iyi mesajlaşmalar
Taktiğe bak yardımcının oylarını sona bırakıp reytingleri kapmaksiz eleneni tahmin edin ben son bir göz atayım puan durumuna 5 dakıkaya puan durumu gelecek oylama bitti 🙂🙂🙂
@DarkLeqenD Oyları
8-Sertab Erener-İstanbul
7-Sıla-Tam Da Bugün
6-Yıldız Tilbe- Sana Yok Yok
5-Tarkan-Ay
4-Deniz Seki-Aşk Müzikali
3-Gülşen-Kara Liste
2-Sezen Aksu-Vazgeçtim
1-İrem Derici-Seni Çok Seviyorum
en son gönderdiğin için olmasın beyefendi neyse meşgule tme beniTaktiğe bak yardımcının oylarını sona bırakıp reytingleri kapmak
Diğer kısmına aynen dedim ben sen yanlış kısmı ele almışsın.sen derdine yan @Çiğdem- düşsün başına dedim sen de o mesaja aynen dedin @destere ile iyi mesajlaşmalar
Sorun değil ya salık olsunBu haftalık öyle olsun gari
orasını destereye anlatırsınDiğer kısmına aynen dedim ben sen yanlış kısmı ele almışsın.
Evet keşke öylelerle gelse ama metalicaya eş değer değilHareketli sevdiğin doğru ama dan sonra şarkısı hard bir şarkıydı ondan
Bu albümde o tarz şarkılar göreceksin bence bakalım.Evet keşke öylelerle gelse ama metalicaya eş değer değil
Yağcılar da inecek var@DarkLeqenD güzel puan Yakıştı sana bu jüri başkan yardımcılığı işi
ay belin kırılır dikkat et ,meşgulmuş hanımefendien son gönderdiğin için olmasın beyefendi neyse meşgule tme beni
Karışıklı Harika atılır@DarkLeqenD harikasın.
Hissi kablel vukuna guvenmek ne kadar doğru bilemdim1.oldum hediyelerimi bekliyorum.
Bu albümde o tarz şarkılar göreceksin bence bakalım.
feriha1.oldum hediyelerimi bekliyorum.
Bu albümde o tarz şarkılar göreceksin bence bakalım.
Duymak istediğin sözleri söylüyorum yine yaramıyorumYağcılar da inecek var
ay belin kırılır dikkat et ,meşgulmuş hanımefendi
Karışıklı Harika atılır
Bilmem ''Sayın'' daha mı güzeldi ne neyse boşver haftaya eleniceksin , düşüncelerini alıyimDuymak istediğin sözleri söylüyorum yine yaramıyorum