Senin elenmeni bekliyorumAy elenmiş gitmişin ne konuşuyon sen hala. ss
Senin elenmeni bekliyorumAy elenmiş gitmişin ne konuşuyon sen hala. ss
Yıldız Tilbe'ye haber verildi seni diri diri gömecek Yazıklar olsun skandal..resmen elendim cüri başkanı @destere ve yardmcıları @Doğu @DarkLeqenD @MEnes i öldürücem ilk olarak sonra da @Çiğdem- i
benim hit makinama söz söyleme konuş @EFE UYSAL ağzına sağlık ayolAy elenmiş gitmişin ne konuşuyon sen hala. ss
Çok teşekkürler @GunesinOglu harika puan@GunesinOglu Oyları
1-Deniz Seki
2-Yıldız Tilbe
3-İrem Derici
4-Sıla
5-Sertab Erener
6-Sezen Aksu
7-Tarkan
Ben olmasam konu coşmuyor görüyoruz beni elemicektinizbenim hit makinama söz söyleme konuş @EFE UYSAL ağzına sağlık ayol
billy ile maskelinin oyunun hep zayıf olduğumu görüp 1 i bastı pisler.ssYıldız Tilbe'ye haber verildi seni diri diri gömecek Yazıklar olsun skandal..
son oy kimin kız.ssbenim hit makinama söz söyleme konuş @EFE UYSAL ağzına sağlık ayol
Yook cok yanliş tanımışsın en uzak oldugum muzik türü hard rock dip not et h yanliş bilgiler oluyorHahaha büyük kayıp. Sen böyle hard şarkılar seviyon ya ondan didim.
Ne güzel eleniyor tilbeden kurtuluyoruz evlere şenlikYıldız Tilbe'ye haber verildi seni diri diri gömecek Yazıklar olsun skandal..
Ben anlamam adam gibi propaganda yapsaydın o kadar seçim arabası tahsis ettik. Yargılanacaksın!billy ile maskelinin oyunun hep zayıf olduğumu görüp 1 i bastı pisler.ss
son oy kimin kız.ss
siz eleneni tahmin edin ben son bir göz atayım puan durumuna 5 dakıkaya puan durumu gelecek oylama bitti 🙂🙂🙂billy ile maskelinin oyunun hep zayıf olduğumu görüp 1 i bastı pisler.ss
son oy kimin kız.ss
Aga Yıldız Ablam bunların hepsinden iyi sanatçı ama suçu bu @xemrexxx basiretsizinin eline düşmesiNe güzel eleniyor tilbeden kurtuluyoruz evlere şenlik
Hareketli sevdiğin doğru ama dan sonra şarkısı hard bir şarkıydı ondanYook cok yanliş tanımışsın en uzak oldugum muzik türü hard rock dip not et h yanliş bilgiler oluyor
Kalitede bir merciyim ama sakalımı göremedikleri için kale alan yok@GunesinOglu harikasın umarım elenmezsin
@Forumdash Tarkan lehine olan bu çalışmaların beni çok duygulandırıyor Sizin gibi kaliteden anlayan dinleyiciler varken sırtımız yere gelmez
efeye ne laf anlatıyon eleminden kederinden her hafta 1 veriyor .ssAga Yıldız Ablam bunların hepsinden iyi sanatçı ama suçu bu @xemrexxx basiretsizinin eline düşmesi
Sadece 2 puanmı @DarkLeqenD salık olsun diyelim artıksiz eleneni tahmin edin ben son bir göz atayım puan durumuna 5 dakıkaya puan durumu gelecek oylama bitti 🙂🙂🙂
@DarkLeqenD Oyları
8-Sertab Erener-İstanbul
7-Sıla-Tam Da Bugün
6-Yıldız Tilbe- Sana Yok Yok
5-Tarkan-Ay
4-Deniz Seki-Aşk Müzikali
3-Gülşen-Kara Liste
2-Sezen Aksu-Vazgeçtim
1-İrem Derici-Seni Çok Seviyorum
O zaten yönetemezdi onda uyanıklık yok strateji yokAga Yıldız Ablam bunların hepsinden iyi sanatçı ama suçu bu @xemrexxx basiretsizinin eline düşmesi