helal olsun totosu ka point vermiş yıldıza gülşene 2 vermesi de başka bir güzellik olmuş@destere oyları
Yıldız Tilbe = 8 Puan
Sezen Aksu = 7 Puan
Sertab Erener = 6 Puan
Sıla = 5 Puan
Deniz Seki = 4 Puan
İrem Derici = 3 Puan
Gülşen = 2 Puan
Tarkan = 1 Puan
Duyulup duyulmamasıyla benim işim yok.@OzaN nasıl 2 vermiş? Zamanında ortaliği kasıp kavuran şarkıya 2 hiç duyumayana 8
Bencenasıl ayıp şarkıyı albume alıp şu polemiği yaşamamızı sağlayan Sılada bu şarkı albüme konur mu yaaHahaha reklam mı sadece paylaştım şarkımı el insaf Tam da Bugün şarkısı dinlememen senin ayıbın
@OzaN ne diyor bu Forumdash Tam da Bugün berbat diyor sen ne düşünüyorsun gerçi sen cevabını vermişsin bu densizeBencenasıl ayıp şarkıyı albume alıp şu polemiği yaşamamızı sağlayan Sılada bu şarkı albüme konur mu yaa
Ben de sıla dnlemem hiç ama diğer şarkılarada yuksek puan verdiğim oluyor. Çünkü dinlenen şarkılardı bi yerlerden duyduğumuz şarkılar. Değerlendirmeleri öyle yapsaydınız iyiydi. O zaman bu yarişmaların ne anlamı var Gülşen vs Sıla tebriklerDuyulup duyulmamasıyla benim işim yok.
ıyyy resmen yıldız elensin ded .ss @Çiğdem- in evine düşesice.ssElenme yarışı epey çekişmeli gidiyor. Gülşen veya İrem Derici elenmez umarım.
Slow şarkı sevmeyi sağlayan genler eksik onda herhalde.@OzaN ne diyor bu Forumdash Tam da Bugün berbat diyor sen ne düşünüyorsun gerçi sen cevabını vermişsin bu densize
ay bitti mi .ssayy evet son puan durumu geliyor kim elenecek
1 Sezen Aksu - Gülümse Albümü 95
2 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü 91
3 Tarkan - Karma Albümü 86
4 Sertab Erener - Rengarenk Albümü 79
5 Deniz Seki - Sözyaşlarım - Albümü 77
6 İrem Derici - Dantel Albümü 71
7 Gülşen - Bangır Bangır Albümü 68
8 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü 67
Nasıl öğrendin öyle bir demeç verdiğimi hatırlamıyorum.@OzaN'ın oylama kıstasını öğrendikten sonra çok önemli değil