Neymiş onun kıstası adam sana demiş ki ben şarkının eski yeni oluşuna değil kalitesine bakarım. Neyini anlamadın@OzaN'ın oylama kıstasını öğrendikten sonra çok önemli değil
Neymiş onun kıstası adam sana demiş ki ben şarkının eski yeni oluşuna değil kalitesine bakarım. Neyini anlamadın@OzaN'ın oylama kıstasını öğrendikten sonra çok önemli değil
Yok artık puanı kıl payı kaçırıyoruz yine Kimin nazarı değdi acabaayy evet son puan durumu geliyor kim elenecek
1 Sezen Aksu - Gülümse Albümü 95
2 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü 91
3 Tarkan - Karma Albümü 86
4 Sertab Erener - Rengarenk Albümü 79
5 Deniz Seki - Sözyaşlarım - Albümü 77
6 İrem Derici - Dantel Albümü 71
7 Gülşen - Bangır Bangır Albümü 68
8 Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü 67
İnşallah sen elenirsin.Final puanını garantiledik
Bakalım kim elenecek
Melankolikler sizi gidin başka yerde ağlayın acınızı yaşayın @denizz19Slow şarkı sevmeyi sağlayan genler eksik onda herhalde.
Sen git Metallica falan dinle onların şarkıları seni sarsar. Pek seversin sarsılmayı.Melankolikler sizi gidin başka yerde ağlayın acınızı yaşayın @denizz19
Ben subliminalleri alıyorumNasıl öğrendin öyle bir demeç verdiğimi hatırlamıyorum.
Şu yaşıma geldim bi kere dinlemedim bak bunda eksiğimSen git Metallica falan dinle onların şarkıları seni sarsar. Pek seversin sarsılmayı.
@MEnes iyi puan olmamış ama salık olsun artıkson puan durumu derken anlık demek istedim son 3 oy
@MEnes Oyları
Sertab Erener - İstanbul - 8
Sıla - Tam da Bugün - 7
İrem Derici - Seni Çok Seviyorum - 6
Gülşen - Kara Liste - 5
Deniz Seki - Aşk Müzikali - 4
Tarkan - Ay - 3
Yıldız Tilbe - Sana Yok Yok - 2
Sezen Aksu - Vazgeçtim - 1
Hahaha büyük kayıp. Sen böyle hard şarkılar seviyon ya ondan didim.Şu yaşıma geldim bi kere dinlemedim bak bunda eksiğim
Ay elenmiş gitmişin ne konuşuyon sen hala. ssPoyrazcıya ne vermesini bekliyorsun