2024 ⚡️ ⚡️ Büyük Final ⚡️⚡️ | En Favori Üye 2024 | Bully ⚔️ Yakamoz-Asi

Hangi Üye En Favori Üye Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaaaa 😱😱 ne çatlayacağım kız. Her ikisinide severim. Kazanan her türlü ben oluyorum. İkiside benim en iyi sanal arkadaşım. 🏆🏆 Sen çatla. 😄😂
Yahu ben skoru merak etmenden bahsettim. Olayı nereye bağladı :F

Ben neye çatlayacam ayrıca? :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
milletin nasıl şansı olsun ki bir kere @Mr.At @Dosi gacısına oy atmadıydı , 40 gün karabasan gibi kabuslarına girmiş geceleri sonra işte AT dostum içkiye, sigaraya başladı bunalımdan :))) :A:A
Dostluk kazandı zaten :Z @Yakamoz-Asi

@Dosi 3 kez birinci oldu ve kendi isteğiyle bu yarışmadan emekli oldu :A Öyle yapmasa kimsenin şansı olmazdı valla :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
milletin nasıl şansı olsun ki bir kere @Mr.At @Dosi gacısına oy atmadıydı , 40 gün karabasan gibi kabuslarına girmiş geceleri sonra işte AT dostum içkiye, sigaraya başladı bunalımdan :))) :A:A
Sende korkudan final oylamasında oy kullanmadın.
Ee yani biraz onunda etkisi oluyor mu bilmem ama bana yetti artık bu kazançlar :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
hangi finaldi :X ben genelde finale kalanları beğenmem bizim forum her konuda zevksizdir müzik olsun dizi olsun üye olsun tüm finallerde bir mutlu olamadım seçenekleri görünce :A
Sende korkudan final oylamasında oy kullanmadın.
Ee yani biraz onunda etkisi oluyor mu bilmem ama bana yetti artık bu kazançlar :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
hangi finaldi :X ben genelde finale kalanları beğenmem bizim forum her konuda zevksizdir müzik olsun dizi olsun üye olsun tüm finallerde bir mutlu olamadım seçenekleri görünce :A
Oylayacaktım diziye odaklandım kaçırdım demiştin. Yani böyle bahane bulmuştun :A sen zaten beni şu ana kadar hiç oylamadın finallerde. Yani senden beklentim hiç olmadı :A oylamadın diyede sana düşman kesilmedim :A
Ha daha ilk turlarda oylamamış olsaydın onun başka bir durumu olurdu :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Valla inandırıcılık sıfır kendi de biliyor ama maksat laf atmak :A

Tacını 2 dostundan birine devredeceksin nasılsa :Z
Bir ara @12.Adam ’a devrettim. Şimdide sizden birine. Bu da güzel detay. Anlaştığım isimler ile final olup. Değer verdiklerime tacı devretmek :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam and Bully
Oylayacaktım diziye odaklandım kaçırdım demiştin. Yani böyle bahane bulmuştun :A sen zaten beni şu ana kadar hiç oylamadın finallerde. Yani senden beklentim hiç olmadı :A oylamadın diyede sana düşman kesilmedim :A
Ha daha ilk turlarda oylamamış olsaydın onun başka bir durumu olurdu :A
unutmuşumdur o zaman niye yalan söyleyim :A zaten geçen seneyi diyorsan 10 sezondur fenerbahçe şampiyonluğu görememiş @12.Adam ı şampiyon yapıp teselli edeceğini biliyordum orada yani hep böyle yüce gönüllü bir insan olmuşsundur sen :A:A @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @Angelica

Bir ara @12.Adam ’a devrettim. Şimdide sizden birine. Bu da güzel detay. Anlaştığım isimler ile final olup. Değer verdiklerime tacı devretmek :Z
Kesinlikle öyle çok güzel detaylar valla :A Şans yanında :A İçinden geçenler oluyor yani, kalbin de temiz olunca :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dostluk kazandı zaten :Z @Yakamoz-Asi

@Dosi 3 kez birinci oldu ve kendi isteğiyle bu yarışmadan emekli oldu :A Öyle yapmasa kimsenin şansı olmazdı valla :A
Onun öyle gözüktüğüne bakma içi gidiyor içi. Öyle değilse kaç senedir burada boşuna duruyorum demektir 😅😂
Tanıyorum artık onu. 😁

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...