Yahu ben skoru merak etmenden bahsettim. Olayı nereye bağladıAaaaa 😱😱 ne çatlayacağım kız. Her ikisinide severim. Kazanan her türlü ben oluyorum. İkiside benim en iyi sanal arkadaşım. 🏆🏆 Sen çatla. 😄😂
Ben neye çatlayacam ayrıca?
Yahu ben skoru merak etmenden bahsettim. Olayı nereye bağladıAaaaa 😱😱 ne çatlayacağım kız. Her ikisinide severim. Kazanan her türlü ben oluyorum. İkiside benim en iyi sanal arkadaşım. 🏆🏆 Sen çatla. 😄😂
Berabere olsun ikiside kazansın. 😍🥰😍🥰 @Bully @Yakamoz-AsiYahu ben skoru merak etmenden bahsettim. Olayı nereye bağladı
Ben neye çatlayacam ayrıca?
Buna Kadir bile inanmaz @Yakamoz-Asi @BullyBerabere olsun ikiside kazansın. 😍🥰😍🥰 @Bully @Yakamoz-Asi
Sen birinci olamayacaksın diye bence bir tık çatlıyorsundur sen 😂
Dostluk kazandı zaten @Yakamoz-AsiBerabere olsun ikiside kazansın. 😍🥰😍🥰 @Bully @Yakamoz-Asi
Sen birinci olamayacaksın diye bence bir tık çatlıyorsundur sen 😂
Dostluk kazandı zaten @Yakamoz-Asi
@Dosi 3 kez birinci oldu ve kendi isteğiyle bu yarışmadan emekli oldu Öyle yapmasa kimsenin şansı olmazdı valla
Sende korkudan final oylamasında oy kullanmadın.
Sende korkudan final oylamasında oy kullanmadın.
Ee yani biraz onunda etkisi oluyor mu bilmem ama bana yetti artık bu kazançlar
Oylayacaktım diziye odaklandım kaçırdım demiştin. Yani böyle bahane bulmuştun sen zaten beni şu ana kadar hiç oylamadın finallerde. Yani senden beklentim hiç olmadı oylamadın diyede sana düşman kesilmedimhangi finaldi ben genelde finale kalanları beğenmem bizim forum her konuda zevksizdir müzik olsun dizi olsun üye olsun tüm finallerde bir mutlu olamadım seçenekleri görünce
Valla inandırıcılık sıfır kendi de biliyor ama maksat laf atmak
Bir ara @12.Adam ’a devrettim. Şimdide sizden birine. Bu da güzel detay. Anlaştığım isimler ile final olup. Değer verdiklerime tacı devretmekValla inandırıcılık sıfır kendi de biliyor ama maksat laf atmak
Tacını 2 dostundan birine devredeceksin nasılsa
unutmuşumdur o zaman niye yalan söyleyim zaten geçen seneyi diyorsan 10 sezondur fenerbahçe şampiyonluğu görememiş @12.Adam ı şampiyon yapıp teselli edeceğini biliyordum orada yani hep böyle yüce gönüllü bir insan olmuşsundur sen @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @AngelicaOylayacaktım diziye odaklandım kaçırdım demiştin. Yani böyle bahane bulmuştun sen zaten beni şu ana kadar hiç oylamadın finallerde. Yani senden beklentim hiç olmadı oylamadın diyede sana düşman kesilmedim
Ha daha ilk turlarda oylamamış olsaydın onun başka bir durumu olurdu
Burda beni övdün mü çok anlamadımunutmuşumdur o zaman niye yalan söyleyim zaten geçen seneyi diyorsan 10 sezondur fenerbahçe şampiyonluğu görememiş @12.Adam ı şampiyon yapıp teselli edeceğini biliyordum orada yani hep böyle yüce gönüllü bir insan olmuşsundur sen @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @Angelica
öyle finalistler kalmış ki günahımı mı vermem bunlara ne oyuBurda beni övdün mü çok anlamadım
Neyse ben çok konuştum.
Finalistler yoğunlaşsın konuya
Kesinlikle öyle çok güzel detaylar valla Şans yanında İçinden geçenler oluyor yani, kalbin de temiz oluncaBir ara @12.Adam ’a devrettim. Şimdide sizden birine. Bu da güzel detay. Anlaştığım isimler ile final olup. Değer verdiklerime tacı devretmek
Onun öyle gözüktüğüne bakma içi gidiyor içi. Öyle değilse kaç senedir burada boşuna duruyorum demektir 😅😂Dostluk kazandı zaten @Yakamoz-Asi
@Dosi 3 kez birinci oldu ve kendi isteğiyle bu yarışmadan emekli oldu Öyle yapmasa kimsenin şansı olmazdı valla
Kaşınıyon heOnun öyle gözüktüğüne bakma içi gidiyor içi. Öyle değilse kaç senedir burada boşuna duruyorum demektir 😅😂
Tanıyorum artık onu. 😁
Amaann boşver gelecekse Dosiden gelsin birşey olmaz. 😁Kaşınıyon he
Çarpık ne konuştuğunu bilmiyor. Ağır saçmalıyor.Burda beni övdün mü çok anlamadım
Neyse ben çok konuştum.
Finalistler yoğunlaşsın konuya