Konudaki yorumlardan anladığım sonuçtan sonra bu video cuk oturur
Yok ifade şeklin sıkıntıydı ama o final konusunda ne kaoslar dönmüştüBen geçen sene sana vermiştim abi. Ama dosi fanları çok olunca o kazanmıştı.
(Dosi umarım yine yanlış anlamaz. İşin şakasındayım. Ban gelir mi acaba dipnot:bana alışkınız sıkıntı yok)
Ömer…Konudaki yorumlardan anladığım sonuçtan sonra bu video cuk oturur
Abi 10 yıl sonra bu yıl olman güzel olurdu. Ancak @Bully finalist olmuş ama kazanan olmamış hiç. Bu oylamada rakibin o olmasaydı kazanan sendin açık ara. Ve açıkçası çok güzel olurdu 10 yılda bir gelen en favori üye mucizesi derdik sanaKonudaki yorumlardan anladığım sonuçtan sonra bu video cuk oturur
Abi 10 yıl sonra bu yıl olman güzel olurdu. Ancak @Bully finalist olmuş ama kazanan olmamış hiç. Bu oylamada rakibin o olmasaydı kazanan sendin açık ara. Ve açıkçası çok güzel olurdu 10 yılda bir gelen en favori üye mucizesi derdik sana
Tekrardan özür dilerim kırıldıysan.
Ömer…
Değerli dostum ve abim, seninle finale kaldığım için çok mutluyum. 2 sene üst üste finale kalman forum tarafından ne kadar sevildiğini gösteriyor zaten. Dostluk kazanacak
Ben her sene iyi anlaştığım isimler ile finale çıkmıştım. Öyle oluncada tatlı heyecan oluyorBen iṣin goygoyundayım ne özrü yahu.
Ben zaten ilk turdan dedim Kaan kazanacak diye.
------
O gurur bana ait. Geçen sene @Dosi ile, bu sene de bir baṣka dostumla finaldeyim. Dostluk çoktan kazandı, sadece mührü vuruyoruz.
Oradaki ifadem oradaki insanlara idi, kızım sana diyorum gelinim sen anla misali. Benim foruma dönmemde en büyük etkenlerden biri sensin, aktif olmamın en büyük sebebi @RüzgarGülü .Yok ifade şeklin sıkıntıydı ama o final konusunda ne kaoslar dönmüştü
Birileri nöbet tutup her geriye düştüğümde sevinç mesajları yazıyor, bir diğeri ise saçma mesajlar yazmıştı.
O zafer sonrası kayıplara karıştı bazıları
Onlara bile ban vermediysem sana hayli hayli ban vermem
Aaaa ne soğukluğu 😱Oradaki ifadem oradaki insanlara idi, kızım sana diyorum gelinim sen anla misali. Benim foruma dönmemde en büyük etkenlerden biri sensin, aktif olmamın en büyük sebebi @RüzgarGülü .
Amacım orda sana laf etmek değil, dönen şeylere eleştirel mizah yapmaktı. Olayı o gün sana şikayet ederek yanlışlıklara yol açan o kişi bilmiyorum ama yargısız infaza kurban gittim.
Ve hala o günün soğukluğu üstümde, hiç çıkmıyor. Aramıza soğukluk girdi resmen dörrvägg( kapı duvar) oldu. Neyse, hayırlısı. Ekli dosyayı görüntüle 132637
Spoiler geldi @Bully @Yakamoz-AsiAaaa ne soğukluğu 😱
Sen çok alıngan davranıp kaçtıysan o ayrı
Aman eski eskide kaldı. Bir daha aralar verme sakın. Daha senide Süper Favori Üye yapacağız
Eyvah 🤦🏻♀️Spoiler geldi @Bully @Yakamoz-Asi
Admin diyorsa olmuştur bile o iş Hayırlı olsun süper favori üyeliğinSpoiler geldi @Bully @Yakamoz-Asi
Admin kap mı ?Admin diyorsa olmuştur bile o iş Hayırlı olsun süper favori üyeliğin
Aaaa ne soğukluğu 😱
Sen çok alıngan davranıp kaçtıysan o ayrı
Aman eski eskide kaldı. Bir daha aralar verme sakın. Daha senide Süper Favori Üye yapacağız
Spoiler geldi @Bully @Yakamoz-Asi
Arkamdaki eli desteği hep hissetmiştim zaten abi var ol..Buradan geri dönüṣ yapmaz artık saygıdeğer Co-Adminiz
(Bak seni nasılda destekliyorum Mr.At )
Arkamdaki eli desteği hep hissetmiştim zaten abi var ol..
Çatla meraktanSkoru göremiyorum ama oldukça çekişmeli geçeceğine eminim. Konuşmalardan öyle anlaşılıyor.
Aaaaa 😱😱 ne çatlayacağım kız. Her ikisinide severim. Kazanan her türlü ben oluyorum. İkiside benim en iyi sanal arkadaşım. 🏆🏆 Sen çatla. 😄😂Çatla meraktan