2024 ⚡️ ⚡️ Büyük Final ⚡️⚡️ | En Favori Üye 2024 | Bully ⚔️ Yakamoz-Asi

Hangi Üye En Favori Üye Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben geçen sene sana vermiştim abi. Ama dosi fanları çok olunca o kazanmıştı. :A

(Dosi umarım yine yanlış anlamaz. İşin şakasındayım. Ban gelir mi acaba :F dipnot:bana alışkınız sıkıntı yok)
Yok ifade şeklin sıkıntıydı ama o final konusunda ne kaoslar dönmüştü :A
Birileri nöbet tutup her geriye düştüğümde sevinç mesajları yazıyor, bir diğeri ise saçma mesajlar yazmıştı.
O zafer sonrası kayıplara karıştı bazıları :A
Onlara bile ban vermediysem sana hayli hayli ban vermem :A

Konudaki yorumlardan anladığım sonuçtan sonra bu video cuk oturur :A

Ömer…

Değerli dostum ve abim, seninle finale kaldığım için çok mutluyum. 2 sene üst üste finale kalman forum tarafından ne kadar sevildiğini gösteriyor zaten. Dostluk kazanacak :Z

Konudaki yorumlardan anladığım sonuçtan sonra bu video cuk oturur :A

Abi 10 yıl sonra bu yıl olman güzel olurdu. Ancak @Bully finalist olmuş ama kazanan olmamış hiç. Bu oylamada rakibin o olmasaydı kazanan sendin açık ara. Ve açıkçası çok güzel olurdu 10 yılda bir gelen en favori üye mucizesi derdik sana :A

Tekrardan özür dilerim kırıldıysan.

Abi 10 yıl sonra bu yıl olman güzel olurdu. Ancak @Bully finalist olmuş ama kazanan olmamış hiç. Bu oylamada rakibin o olmasaydı kazanan sendin açık ara. Ve açıkçası çok güzel olurdu 10 yılda bir gelen en favori üye mucizesi derdik sana :A

Tekrardan özür dilerim kırıldıysan.

Ben iṣin goygoyundayım ne özrü yahu. :D
Ben zaten ilk turdan dedim Kaan kazanacak diye. :A
------

Ömer…

Değerli dostum ve abim, seninle finale kaldığım için çok mutluyum. 2 sene üst üste finale kalman forum tarafından ne kadar sevildiğini gösteriyor zaten. Dostluk kazanacak :Z

O gurur bana ait. Geçen sene @Dosi ile, bu sene de bir baṣka dostumla finaldeyim. Dostluk çoktan kazandı, sadece mührü vuruyoruz. :Z

Ben iṣin goygoyundayım ne özrü yahu. :D
Ben zaten ilk turdan dedim Kaan kazanacak diye. :A
------

O gurur bana ait. Geçen sene @Dosi ile, bu sene de bir baṣka dostumla finaldeyim. Dostluk çoktan kazandı, sadece mührü vuruyoruz. :Z
Ben her sene iyi anlaştığım isimler ile finale çıkmıştım. Öyle oluncada tatlı heyecan oluyor :Z

Yok ifade şeklin sıkıntıydı ama o final konusunda ne kaoslar dönmüştü :A
Birileri nöbet tutup her geriye düştüğümde sevinç mesajları yazıyor, bir diğeri ise saçma mesajlar yazmıştı.
O zafer sonrası kayıplara karıştı bazıları :A
Onlara bile ban vermediysem sana hayli hayli ban vermem :A
Oradaki ifadem oradaki insanlara idi, kızım sana diyorum gelinim sen anla misali. Benim foruma dönmemde en büyük etkenlerden biri sensin, aktif olmamın en büyük sebebi @RüzgarGülü .
Amacım orda sana laf etmek değil, dönen şeylere eleştirel mizah yapmaktı. Olayı o gün sana şikayet ederek yanlışlıklara yol açan o kişi bilmiyorum ama yargısız infaza kurban gittim.

Ve hala o günün soğukluğu üstümde, hiç çıkmıyor. Aramıza soğukluk girdi resmen dörrvägg( kapı duvar) oldu. Neyse, hayırlısı.

IMG_4054.jpeg

Oradaki ifadem oradaki insanlara idi, kızım sana diyorum gelinim sen anla misali. Benim foruma dönmemde en büyük etkenlerden biri sensin, aktif olmamın en büyük sebebi @RüzgarGülü .
Amacım orda sana laf etmek değil, dönen şeylere eleştirel mizah yapmaktı. Olayı o gün sana şikayet ederek yanlışlıklara yol açan o kişi bilmiyorum ama yargısız infaza kurban gittim.

Ve hala o günün soğukluğu üstümde, hiç çıkmıyor. Aramıza soğukluk girdi resmen dörrvägg( kapı duvar) oldu. Neyse, hayırlısı. Ekli dosyayı görüntüle 132637
Aaaa ne soğukluğu 😱
Sen çok alıngan davranıp kaçtıysan o ayrı :A
Aman eski eskide kaldı. Bir daha aralar verme sakın. Daha senide Süper Favori Üye yapacağız :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...