2024 ⚡️ ⚡️ Büyük Final ⚡️⚡️ | En Favori Üye 2024 | Bully ⚔️ Yakamoz-Asi

Hangi Üye En Favori Üye Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sonuna kadar pes etmem, rakip @Bully olsa bile veya cok fark olsa bile. :A
Bir laf atıp kaçtı :A

üyelere artık etiket verdiğimi unutmuşum.
Konuyu “hazırlayıp” etiket için uğraşmam gerekiyor bi de :A

Bir ara bazinga @TenTen ‘e etiketi verirken foruma girmesine engel olmuştu. Böyle bir hata yapmaktan çekinirim :A

Acelemiz yok :A Bully daha iştedir.
Bende belki yine çıkarım. Bugün bana dinlenme haram oldu resmen :A bir sürü işimi hallettim en azından.
Artık bir kaç saat sonrası kendime vakit ayırmaya başlarım :A

Hem daha @xemrexxx oy kullanacak. Kapanışı yapsın :A
Diğer tüm tur oy verip bu tur es geçen @TenTen @bazinga ve @Zeyno ‘yu kınıyorum :A ikiniz onlar için eşitsiniz galiba. Ondan çekimser kalıyor olabilirler :bilmem:

Valla @xemrexxx cok naz yapti bir kullanamadi o yüzden beklemiyorum oy kullanmasini. @TenTen kullanmayacagim dedi, @bazinga ikimizide sever sayar cekimser kalmistir. @Zeyno vakit bulamamistir belki de. Bilemeyiz. :D Ama sonucta birkac oydan bahsediyoruz. :D
Aklimda birkac üye daha var önceki turlarda kullanan ama simdi kullanmayan. Ne yapalim, canlari sagolsun.
Ayol @bazinga sizi eldivenle bile sevmez :A uydurmayın :A
------

Öyle mi. kimler olsa memnun kalırdın? :A
Oyunu kullanacaksan kullan be. Bir etki etmeyecektir ama en azından kime daha az gıcıksın anlarız :A
Bir önceki tur oylarından mı yola çıkacaksın yoksa rakipler değişince kriter değişiyor mu görelim :A
------

@TenTen sende yazı tura çekerek ver bi oy. Maksat oy oranımız yüksek olsun :A

Öyle mi. kimler olsa memnun kalırdın? :A
Oyunu kullanacaksan kullan be. Bir etki etmeyecektir ama en azından kime daha az gıcıksın anlarız :A
Bir önceki tur oylarından mı yola çıkacaksın yoksa rakipler değişince kriter değişiyor mu görelim :A
------

@TenTen sende yazı tura çekerek ver bi oy. Maksat oy oranımız yüksek olsun :A
Bunu diyip kapatmışsın (b) 19:15 değil miydi bitiş

Demokratik haklarımıZ engelleniyor yönetim istifa :A

Kullan bakalım oyunu :A
Anket açık :A
Kullandım :X ikisini de sevmem ama göbekli birine oy Atayım dedim @Yakamoz-Asi

Neyse zaten @Bully nin foyası bir gün böyle ortaya çıkacak :A
IMG_2488.jpeg

Neyse zaten @Bully nin foyası bir gün böyle ortaya çıkacak :AEkli dosyayı görüntüle 132667

Dogru yolu bulmussun sonunda tesekkür ederim :Z :Z
------

Ömere dedim yahuu...
Vatan Partisi gibi valla, umudu bitmiyor 😄😅😄😄 Bak öbürünün hiç sesi çıkıyormu 🤣😂🤣😂 @Yakamoz-Asi

Onun tuzu kuru baksana, ne ugrassin. :A

@Yakamoz-Asi yi her turda destekledim ta ki finale kadar. Karşısında @Bully olmasaydı yine oyum kendisinden yana olurdu. Hem hiç şampiyonluğunun olmaması hem de foruma dönüp fırtınalar estirmesi ile artık olarak çok çok sevmem sebebiyle oyum @Bully e gitti. (Yakamoz bunağı seni de seviyorum yanlış anlaşılmasın. :A )
Teşekkürler canım Serhat’ım :bhr:
------

Neyse zaten @Bully nin foyası bir gün böyle ortaya çıkacak :AEkli dosyayı görüntüle 132667
Çatla :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...