Bir laf atıp kaçtıBen sonuna kadar pes etmem, rakip @Bully olsa bile veya cok fark olsa bile.
Acelemiz yok Bully daha iştedir.
Bende belki yine çıkarım. Bugün bana dinlenme haram oldu resmen bir sürü işimi hallettim en azından.
Artık bir kaç saat sonrası kendime vakit ayırmaya başlarım
Hem daha @xemrexxx oy kullanacak. Kapanışı yapsın
Diğer tüm tur oy verip bu tur es geçen @TenTen @bazinga ve @Zeyno ‘yu kınıyorum ikiniz onlar için eşitsiniz galiba. Ondan çekimser kalıyor olabilirler
Ayol @bazinga sizi eldivenle bile sevmez uydurmayınValla @xemrexxx cok naz yapti bir kullanamadi o yüzden beklemiyorum oy kullanmasini. @TenTen kullanmayacagim dedi, @bazinga ikimizide sever sayar cekimser kalmistir. @Zeyno vakit bulamamistir belki de. Bilemeyiz. Ama sonucta birkac oydan bahsediyoruz.
Aklimda birkac üye daha var önceki turlarda kullanan ama simdi kullanmayan. Ne yapalim, canlari sagolsun.
Öyle mi. kimler olsa memnun kalırdın?
Oyunu kullanacaksan kullan be. Bir etki etmeyecektir ama en azından kime daha az gıcıksın anlarız
Bir önceki tur oylarından mı yola çıkacaksın yoksa rakipler değişince kriter değişiyor mu görelim
------
@TenTen sende yazı tura çekerek ver bi oy. Maksat oy oranımız yüksek olsun
Bunu diyip kapatmışsın 19:15 değil miydi bitişÖyle mi. kimler olsa memnun kalırdın?
Oyunu kullanacaksan kullan be. Bir etki etmeyecektir ama en azından kime daha az gıcıksın anlarız
Bir önceki tur oylarından mı yola çıkacaksın yoksa rakipler değişince kriter değişiyor mu görelim
------
@TenTen sende yazı tura çekerek ver bi oy. Maksat oy oranımız yüksek olsun
Kullan bakalım oyunuAyol @bazinga sizi eldivenle bile sevmez uydurmayın
------
Bunu diyip kapatmışsın 19:15 değil miydi bitiş
Demokratik haklarımıZ engelleniyor yönetim istifa
Kullandım ikisini de sevmem ama göbekli birine oy Atayım dedim @Yakamoz-AsiKullan bakalım oyunu
Anket açık
Kullandım ikisini de sevmem ama göbekli birine oy Atayım dedim @Yakamoz-Asi
Neyse zaten @Bully nin foyası bir gün böyle ortaya çıkacak Ekli dosyayı görüntüle 132667
Kullandım ikisini de sevmem ama göbekli birine oy Atayım dedim @Yakamoz-Asi
Neyse zaten @Bully nin foyası bir gün böyle ortaya çıkacak Ekli dosyayı görüntüle 132667
Ömere dedim yahuu...
Vatan Partisi gibi valla, umudu bitmiyor 😄😅😄😄 Bak öbürünün hiç sesi çıkıyormu 🤣😂🤣😂 @Yakamoz-Asi
Adam ampül ampül 😂🤣😄😂🤣😄Dogru yolu bulmussun sonunda tesekkür ederim
------
Onun tuzu kuru baksana, ne ugrassin.
Teşekkürler canım Serhat’ım@Yakamoz-Asi yi her turda destekledim ta ki finale kadar. Karşısında @Bully olmasaydı yine oyum kendisinden yana olurdu. Hem hiç şampiyonluğunun olmaması hem de foruma dönüp fırtınalar estirmesi ile artık olarak çok çok sevmem sebebiyle oyum @Bully e gitti. (Yakamoz bunağı seni de seviyorum yanlış anlaşılmasın. )
ÇatlaKullandım ikisini de sevmem ama göbekli birine oy Atayım dedim @Yakamoz-Asi
Beni alıntı edip yazmışsın çünkü nerden bilelimÖmere dedim yahuu...
Vatan Partisi gibi valla, umudu bitmiyor 😄😅😄😄 Bak öbürünün hiç sesi çıkıyormu 🤣😂🤣😂 @Yakamoz-Asi