Rekabet Kurulu'ndan Kast Ajansları ve Menajerlere Soruşturma!

konu öyle bir noktaya geldi ki bu herif ilk defa %100 haklı 😱

anlattığı oyunculardan biri bu, intiharı düşünen; adını sen koy, deniz yıldızı, muhteşem yüzyıl, Firuz vb. dizilerde oynayan hemen çözülüyor ,, acaba diğerleri kim (b) @Aserat @Angelica izleyip araştırın :X

@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Bully @MasacRE @S.G.A.T. @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @ozmoturk @offensive

konu öyle bir noktaya geldi ki bu herif ilk defa %100 haklı 😱

anlattığı oyunculardan biri bu, intiharı düşünen; adını sen koy, deniz yıldızı, muhteşem yüzyıl, Firuz vb. dizilerde oynayan hemen çözülüyor ,, acaba diğerleri kim (b) @Aserat @Angelica izleyip araştırın :X

@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Bully @MasacRE @S.G.A.T. @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @ozmoturk @offensive
İzledim. Ben senin gibi düşünmüyorum. Esas konuyu magazin diye geçiştirdi. Demagoji yaptı 20 dakika boyunca. O mailleri yazanlar da tam anlamıyla memnun olmamışlardı bu durumdan. Ne şiş yansın ne kebap mantığıyla yapılmış bir video. :X

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Screenshot_20250128_150755_X.jpg

Ne alakası var? :) Kadın başlangıç sebebiyle içeri giriş sebebinin alakasız olmasını savunuyor. Ortadaki anlamsız tutuklamanın nedenini sorguluyor.
Yazdığı yazıyı görmemiştim, sadece Onedio'nun bu gönderisine göre yorum yaptım.
Ancak yine de bu tonda konuşması samimi gelmedi.
tek amacı etkileşim almak gibi takılıyor. yarın başka konuda konuşur.
Katılıyorum.
Bol entrikalı 5 sezonluk dizilere döndü olay ; ittifaklar , dostluklar,düşmanlar günlük değişmeye başladı :X
Bundan bir 10-15 yıl sonra bu olayın belgeseli çekilir kesin.
Yani her şeyden de bir şey çıkarmasınlar. Bunu kadını savunduğum için falan söylemiyorum. Kadın yazlığında yeşillik meyve sebze falan yetiştiriyordur ve kıvırcığı koparırken de arkadaşı fotoğrafını çekmiştir.
Ki fotoğrafa tıklayıp bakıldığında da bir bahçede olduğu belli oluyor.

Son düzenleme:
  • Aynen
Reactions: xemrexxx

Katılıyorum.

Yani her şeyden de bir şey çıkarmasınlar. Bunu savunduğum için falan söylemiyorum. Kadın yazlığında yeşillik meyve sebze falan yetiştiriyordur ve kıvırcığı koparırken de arkadaşı fotoğrafını çekmiştir.
Netflix göreve :A

Katılıyorum.

Yani her şeyden de bir şey çıkarmasınlar. Bunu savunduğum için falan söylemiyorum. Kadın yazlığında yeşillik meyve sebze falan yetiştiriyordur ve kıvırcığı koparırken de arkadaşı fotoğrafını çekmiştir.
Zaten kadını savunduğunu söylemiyor sadece olayın amacından saptığını ifade ediyor.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness