Ayşe Barım tutuklandı ve Silivri Cezaevine gönderildi. Bu tedbir, insanların orada destek amacıyla toplanmasını veya kararın protesto edilmesini önlemek amacıyla alınmış gibi görünüyor;
İzledim. Ben senin gibi düşünmüyorum. Esas konuyu magazin diye geçiştirdi. Demagoji yaptı 20 dakika boyunca. O mailleri yazanlar da tam anlamıyla memnun olmamışlardı bu durumdan. Ne şiş yansın ne kebap mantığıyla yapılmış bir video.konu öyle bir noktaya geldi ki bu herif ilk defa %100 haklı 😱
anlattığı oyunculardan biri bu, intiharı düşünen; adını sen koy, deniz yıldızı, muhteşem yüzyıl, Firuz vb. dizilerde oynayan hemen çözülüyor ,, acaba diğerleri kim @Aserat @Angelica izleyip araştırın
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Bully @MasacRE @S.G.A.T. @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @ozmoturk @offensive
Bu kadın ile gram alakası yok. Bunun için kim niye protesto yapsın? Ümit Özdağ yüzünden bu karar alındı.Ayşe Barım tutuklandı ve Silivri Cezaevine gönderildi. Bu tedbir, insanların orada destek amacıyla toplanmasını veya kararın protesto edilmesini önlemek amacıyla alınmış gibi görünüyor;
Ayşe teyzeye destek verenleri gören @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @DarkLegenD @MasacRE de destek için Silivri’ye gitmiş
kız arkadaş hesabının dünyadan haberi olmadan fikri var. böyle yaparak bir kazanım elde edemez. bir konuda fikir sahibi olup yorum yapın.Ayşe teyzeye destek verenleri gören @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @DarkLegenD @MasacRE de destek için Silivri’ye gitmiş
Hepsinin ortak özelliği: Mıymıntı şeklinde oyunculukları var. Hande & Birce başı çekiyor.Ayşe teyzeye destek verenleri gören @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @DarkLegenD @MasacRE de destek için Silivri’ye gitmiş
Oyuncu, senarist, film yönetmeni ve yapımcısı
Ne alakası var? Kadın başlangıç sebebiyle içeri giriş sebebinin alakasız olmasını savunuyor. Ortadaki anlamsız tutuklamanın nedenini sorguluyor.
tek amacı etkileşim almak gibi takılıyor. yarın başka konuda konuşur.
Yazdığı yazıyı görmemiştim, sadece Onedio'nun bu gönderisine göre yorum yaptım.Ne alakası var? Kadın başlangıç sebebiyle içeri giriş sebebinin alakasız olmasını savunuyor. Ortadaki anlamsız tutuklamanın nedenini sorguluyor.
Katılıyorum.tek amacı etkileşim almak gibi takılıyor. yarın başka konuda konuşur.
Bundan bir 10-15 yıl sonra bu olayın belgeseli çekilir kesin.Bol entrikalı 5 sezonluk dizilere döndü olay ; ittifaklar , dostluklar,düşmanlar günlük değişmeye başladı
Yani her şeyden de bir şey çıkarmasınlar. Bunu kadını savunduğum için falan söylemiyorum. Kadın yazlığında yeşillik meyve sebze falan yetiştiriyordur ve kıvırcığı koparırken de arkadaşı fotoğrafını çekmiştir.
Netflix göreveYazdığı yazıyı görmemiştim, sadece Onedio'nun bu gönderisine göre yorum yaptım.
Ancak yine de bu tonda konuşması samimi gelmedi.
Katılıyorum.
Bundan bir 10-15 yıl sonra bu olayın belgeseli çekilir kesin.
Yani her şeyden de bir şey çıkarmasınlar. Bunu savunduğum için falan söylemiyorum. Kadın yazlığında yeşillik meyve sebze falan yetiştiriyordur ve kıvırcığı koparırken de arkadaşı fotoğrafını çekmiştir.
Ki fotoğrafa tıklayıp bakıldığında da bir bahçede olduğu belli oluyor.
Bu arada Caner Özyurtlu'nun bu paylaşımında söylediklerine tamamen katıldığımı da söylemek istiyorum.Oyuncu, senarist, film yönetmeni ve yapımcısı
Caner Özyurtlu'nun Instagram paylaşımı;
Ekli dosyayı görüntüle 132655
Zaten kadını savunduğunu söylemiyor sadece olayın amacından saptığını ifade ediyor.Yazdığı yazıyı görmemiştim, sadece Onedio'nun bu gönderisine göre yorum yaptım.
Ancak yine de bu tonda konuşması samimi gelmedi.
Katılıyorum.
Bundan bir 10-15 yıl sonra bu olayın belgeseli çekilir kesin.
Yani her şeyden de bir şey çıkarmasınlar. Bunu savunduğum için falan söylemiyorum. Kadın yazlığında yeşillik meyve sebze falan yetiştiriyordur ve kıvırcığı koparırken de arkadaşı fotoğrafını çekmiştir.
Ki fotoğrafa tıklayıp bakıldığında da bir bahçede olduğu belli oluyor.