Ayşe Barım soruşturması genişliyor.
— İhsan YALÇIN (@ihsanyalcinTR) January 24, 2025
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel de savcıya ifade verdi. #AyseBarim #halitergenc #bergüzarkorel #mehmetgünsur #rızakocaoğlu pic.twitter.com/uN55sKtDqI
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel de savcıya ifade verdi. #AyseBarim #halitergenc #bergüzarkorel #mehmetgünsur #rızakocaoğlu pic.twitter.com/uN55sKtDqI
Ayşe Barim soruşturması kapsamında Ceyda Düvenci ile Nejat İşler de savcının karşısında. Ünlü isimler tek tek ifade veriyor. pic.twitter.com/LeildDdQTR
Anlatmaya çalıştık aslında. Bir yerde para + lobi + gizlilik varsa orada mutlaka siyonizm vardır. Her konuda yorum yapan sanatçılar söz konusu Disney'in Atatürk'e hakaretine gelince sesini çıkaramayacak he inanana iyi uykular.Türkiye'de 1 tane düzgün iş yok ki bu sektörde olsun. Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne para ve güç belirli kişilerin elindedir bunu darbelerle, ekonomik operasyonlarla çok net görüyoruz En kirli sektörlerden biri de sanat, Yeşilçamdan beri hakimler piyasaya arkada neler döndüğünü düşünmek bile istemiyorum.
Ayşe Barım soruşturması kapsamında, oyuncu Serenay Sarıkaya tanık sıfatıyla ifade vermek üzere adliyeye geldi. pic.twitter.com/RABVGBcmx9
— Pusholder (@pusholder) January 15, 2025
Oyuncu Nedim Saban, Ayşe Barım hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tanık olarak ifade verdi.
— Onedio (@onediocom) January 23, 2025
“Bu konuda duyarlı olduğum için çok tweet attım. Konu sadece Ayşe Barım değil, daha çok sektörün sorunu.
Öğrencilerimi mutsuz görünce mutsuz oluyorum.” pic.twitter.com/r3buJZOXnW
Ayşe Barım soruşturması kapsamında Oyuncu Dolunay Soysert ve Halit Ergenç ifadeye çağrıldı. #AyseBarim pic.twitter.com/Sk5yYdfMgH
Ayşe Barım’ın gözaltına alındığı Gezi soruşturması kapsamında oyuncular Mehmet Günsur ve Rıza Kocaoğlu terör savcılığında ifade veriyor.
— Selahattin Günday (@sgunday) January 24, 2025
Gezi eylemlerine katılan bu iki oyuncu da Barım’ın ajansına kayıtlı isimlerden…
Bugüne kadar 'tanık' sıfatıyla SavcılığaAyşe Barim soruşturması kapsamında Ceyda Düvenci ile Nejat İşler de savcının karşısında. Ünlü isimler tek tek ifade veriyor. pic.twitter.com/LeildDdQTR
Savcılığın Ayşe Barım’ı sevk gerekçesi “Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım”
— İhsan YALÇIN (@ihsanyalcinTR) January 27, 2025
Ünlü menajer Ayşe Barım’ın birazdan sulh ceza hakimliğinde sorgusuna başlanacak. https://t.co/CugzqCFhpc
Pompy senaryosu gibiSavcılığın Ayşe Barım’ı sevk gerekçesi “Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım”
Ünlü menajer Ayşe Barım’ın birazdan sulh ceza hakimliğinde sorgusuna başlanacak. https://t.co/CugzqCFhpc
#SONDAKİKA Ayşe Barım dosyasında ‘tanık’ olarak dinlenen ünlü oyuncular Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu’na, ‘yalan tanıklık’ suçundan soruşturma başlatıldı. https://t.co/HMFv4OsZeb pic.twitter.com/DKUz8iCijz
Savcılık, Rıza Kocaoğlu ve Halit Ergenç’in, Ayşe Barım’ı kayırmak için kaçamak cevaplar verdiğini iddia etti.
İki oyuncuya işte bu yüzden soruşturma açıldı. https://t.co/7QgaAOEnN5
#SONDAKİKA Ayşe Barım dosyasında ‘tanık’ olarak dinlenen ünlü oyuncular Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu’na, ‘yalan tanıklık’ suçundan soruşturma başlatıldı. https://t.co/HMFv4OsZeb pic.twitter.com/DKUz8iCijz
— İhsan YALÇIN (@ihsanyalcinTR) January 27, 2025Savcılık, Rıza Kocaoğlu ve Halit Ergenç’in, Ayşe Barım’ı kayırmak için kaçamak cevaplar verdiğini iddia etti.
ifade de beğenmiyorlar 😱
Savcı 'tanık' sıfatıyla ifadeye çağırdığı oyunculara tek bir soru sormuş: "Gezi Parkı protestolarına Ayşe Barım'ın yönlendirmesiyle mi gittiniz yoksa kendi iradenizle mi?"Bugüne kadar 'tanık' sıfatıyla Savcılığa
ifade veren isimler ;
- Serenay Sarıkaya
- Halit Ergenç
- Bergüzar Korel
- Mehmet Günsür
- Dolunay Soysert
- Ceyda Düvenci
- Nejat İşler
- Rıza Kocaoğlu
- Nedim Saban
- Nehir Erdoğan
NOT: Ayşe Barım ise gözaltında.
TRT bu sezon dizi tutturamadı diye yaptıkları şeye bak 😱#SONDAKİKA Ayşe Barım dosyasında ‘tanık’ olarak dinlenen ünlü oyuncular Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu’na, ‘yalan tanıklık’ suçundan soruşturma başlatıldı. https://t.co/HMFv4OsZeb pic.twitter.com/DKUz8iCijz
— İhsan YALÇIN (@ihsanyalcinTR) January 27, 2025Savcılık, Rıza Kocaoğlu ve Halit Ergenç’in, Ayşe Barım’ı kayırmak için kaçamak cevaplar verdiğini iddia etti.
O kadar alakasız bir şey ki fena güldüm.TRT bu sezon dizi tutturamadı diye yaptıkları şeye bak 😱
TRT bu sezon dizi tutturamadı diye yaptıkları şeye bak 😱
asıl neden bu bence ülkede döviz olarak değerli pek bir şey kalmadı çünküO kadar alakasız bir şey ki fena güldüm.![]()
İyi de o zaman yapımcılara operasyon çekilmesi gerekmez miydi sonuçta asıl parsayı onlar topluyor. Ayşe Barım da sektörde önemli güç ama 20-30 oyuncunun komisyonu ne kadar yeter ki?asıl neden bu bence ülkede döviz olarak değerli pek bir şey kalmadı çünkü))) pastanın %80 ini hala fox-star-kanald- ay yapım-medyapım-tims yiyor
)))Ekli dosyayı görüntüle 132643
tabinin ya da tra & Atv nin basit dizilerinde oynayan isimlere bakİyi de o zaman yapımcılara operasyon çekilmesi gerekmez miydi sonuçta asıl parsayı onlar topluyor. Ayşe Barım da sektörde önemli güç ama 20-30 oyuncunun komisyonu ne kadar yeter ki?
NOW, Star ve Kanal D hangi dizilerini satıyor ki? Yeni dizilerden henüz öyle ahım şahım bir para almamıştır. Eskilerden parayı yapımcılar alıyor. Büyük yapımcılar ile ters düştüyse dediğin olabilir. Yoksa bu kadının oyuncuları her kanalda yer alıyor.asıl neden bu bence ülkede döviz olarak değerli pek bir şey kalmadı çünkü))) pastanın %80 ini hala fox-star-kanald- ay yapım-medyapım-tims yiyor
asıl neden bu bence ülkede döviz olarak değerli pek bir şey kalmadı çünkü))) pastanın %80 ini hala fox-star-kanald- ay yapım-medyapım-tims yiyor
Bu 2 farklı iddia, olayın tekelleşme soruşturmasından çok farklı yerlere gelmesinin sebepleri olabilir evet...zaten olayın ayşe teyzenin tabiye oyuncu vermek istememesinden çıktığı söyleniyor bana da mantıklı geldi![]()
🔴#SONDAKİKA | Oyuncu menejeri Ayşe Barım tutuklanarak cezaevine gönderildi.
— ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) January 27, 2025
Cezaevine gönderilmesine neden olan suçlamalardan bazıları ve ek notlar:
• Hükümeti Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs,
• Etki Ajanlığı,
• Darbeye teşebbüse yardım
Gezi Parkı sürecinde hükümlülerle… pic.twitter.com/CcKtEwGRCN
her dizilerini satıyorlarNOW, Star ve Kanal D hangi dizilerini satıyor ki? Yeni dizilerden henüz öyle ahım şahım bir para almamıştır. Eskilerden parayı yapımcılar alıyor. Büyük yapımcılar ile ters düştüyse dediğin olabilir. Yoksa bu kadının oyuncuları her kanalda yer alıyor.
🔴#SONDAKİKA | Oyuncu menejeri Ayşe Barım tutuklanarak cezaevine gönderildi.
— ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) January 27, 2025
Cezaevine gönderilmesine neden olan suçlamalardan bazıları ve ek notlar:
• Hükümeti Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs,
• Etki Ajanlığı,
• Darbeye teşebbüse yardım
Gezi Parkı sürecinde hükümlülerle… pic.twitter.com/CcKtEwGRCN
AYŞE BARIM'IN SAVCILIK SORGUSU (1)
İl emniyet müdürlüğünde verdiğim ifademe katılıyorum. Herhangi bir baskı ya da yönlendirme altında ifade vermedim. 1969 yılında İstanbul'da doğdum. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatından mezun oldum. Mezuniyetimden sonra sırasıyla…
AYŞE BARIM'IN SAVCILIK SORGUSU (2)
Benim gezi eylemlerinde rol oynayan Açık Toplum Vakfı, Anadolu Kültür Aş gibi kurum ve kuruluşlarla, hiçbir topluluk ve oluşumla resmi ya da gayri resmi olmadı. Kimseyi buralara yönlendirmedim. Destekler ya da tasvip eder bir tutumda hiçbir…
AYŞE BARIM'IN SAVCILIK SORGUSU (3)
SORULDU: Bu 14 görüşme içeriğinde ne konuştunuz içerik olarak bahseder misiniz?
CEVABEN: Tam olarak görüşmeleri hatırlamıyorum. Muhtemelen Mehmet Ali Alabora ile tapede okuduğum kadarıyla söz konusu bildiri konusunda görüşmüş olabilirim. Aynı…
Olayı Gönül Dağı ve Gassal'a bağlayacaktım da kısaca TRT dedimO kadar alakasız bir şey ki fena güldüm.![]()
Ay Yapım ve Medyapım'ın üstüne giderlerse sektör çöker. Altın yumurtlayan tavuğu kesmeden etrafındakilere çökelim demişlerasıl neden bu bence ülkede döviz olarak değerli pek bir şey kalmadı çünkü))) pastanın %80 ini hala fox-star-kanald- ay yapım-medyapım-tims yiyor