yok o senin sürdüğün oğlan sayısıKilondur 160 olan.
yok o senin sürdüğün oğlan sayısıKilondur 160 olan.
Hiç okları bana çevirme malamat oldun sus.yok o senin sürdüğün oğlan sayısı
ben okları çevirmem ama iyi ok atarım seni tam topuğundan vurucamHiç okları bana çevirme malamat oldun sus.
Topuğumu göremezsin ki başını eğemiyormuşsun çünkü gıdının 50 kg geliyor olmasından.ben okları çevirmem ama iyi ok atarım seni tam topuğundan vurucam
iyi işte ileride kıtlık çıkarsa depolarım var senin neyin var sıska şeyTopuğumu göremezsin ki başını eğemiyormuşsun çünkü gıdının 50 kg geliyor olmasından.
Kıtlık için depom var kudur.iyi işte ileride kıtlık çıkarsa depolarım var senin neyin var sıska şey
Adem bi tamamen iyileşsin herkes gününü görecek
Rakiplere şundan çekecek.
Nefise baya abazan çıktı
Acun fazlalıkları temizleme operasyonuna girişmiş.
- Melih sen sakatsın sakat.
- İyiyim abi benim bir şeyim yok.
- Sakatsıın hadi güle güle yolun açık olsun...
Nazar değdirdik adama.
acun almedayı nagihandan çok yunus emreye benzetiyor yunus emreyi diskalifiye ettirmeye çalışan grubun yarısı ilk düelloda elendi, kalanları rezil oldu ogeday hariç bu durumda yağmur, efecan,ismail, dilşahın ruhuna fatiha sonları bunlar gibi olacak @Dosi @Angelica @The_ErinchKıtlık için depom var kudur.
Ben seni bi benzeticem, iyice hiçbir şeye benzemeyeceksin.acun almedayı nagihandan çok yunus emreye benzetiyor yunus emreyi diskalifiye ettirmeye çalışan grubun yarısı ilk düelloda elendi, kalanları rezil oldu ogeday hariç bu durumda yağmur, efecan,ismail, dilşahın ruhuna fatiha sonları bunlar gibi olacak @Dosi @Angelica @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 132645Ekli dosyayı görüntüle 132646
Sana benzemesek yeterBen seni bi benzeticem, iyice hiçbir şeye benzemeyeceksin.
Bana benzemek en büyük arzun olmalı hiç benzeyemeyeceğini bile bile. Bu dert de sana yeter zaten.Sana benzemesek yeter
Bu benzemek nasıl oluyor mesela bak Batuhan ogedaya sarıla sarıla performansı benzemiş sen sarılsan ogedaya nelerin benzerdi Allah bilirBana benzemek en büyük arzun olmalı hiç benzeyemeyeceğini bile bile. Bu dert de sana yeter zaten.
Çocuklarım benzerdi.Bu benzemek nasıl oluyor mesela bak Batuhan ogedaya sarıla sarıla performansı benzemiş sen sarılsan ogedaya nelerin benzerdi Allah bilir
Bi zahmet adam Goril gibi orada nasıl dursunAdem yendi Volkan’ı
Melih de gitti Volkan’dan istatistik kasarız artıkBi zahmet adam Goril gibi orada nasıl dursun
Nasıl da biliyonMelih de gitti Volkan’dan istatistik kasarız artık
Nasıl da biliyon
Neyse bu @Angelica grubu son zamanlarda gereksiz erkek totosu övgüsüne başladı @Dosi @serhatt @Zeyno @Yakamoz-Asi @MasacRE @12.Adam @ozmoturk @Emre Ozansoy