@Yakamoz-Asi ninki kazandı ikidi de senden güzel bu arada çatlaYalancının hası sensin naşşş. .ss
------
Batuhan ve Sema , Yusuf ve ademi geçti @Bully ile elediği @The_Erinch abisi birlikte ağlıyor
------
Son düzenleme:
@Yakamoz-Asi ninki kazandı ikidi de senden güzel bu arada çatlaYalancının hası sensin naşşş. .ss
Adem bi tamamen iyileşsin herkes gününü görecek@Yakamoz-Asi ninki kazandı ikidi de senden güzel bu arada çatla
------
Batuhan ve Sema , Yusuf ve ademi geçti @Bully ile elediği @The_Erinch abisi birlikte ağlıyor
------
Bunlar benden güzelse senin güzellik anlayışının acilen tez konusu edilmesi lazım.@Yakamoz-Asi ninki kazandı ikidi de senden güzel bu arada çatla
------
------
Rakiplere şundan çekecek.Adem bi tamamen iyileşsin herkes gününü görecek
Adem bi tamamen iyileşsin herkes gününü görecek
38 cilt ansiklopedi olurBunlar benden güzelse senin güzellik anlayışının acilen tez konusu edilmesi lazım.
Altında kalırsın inş. .ss
sen kal belki düşerken kafana işler bilgiler de akıllanırsınAltında kalırsın inş. .ss
Bu hesap da ağır Adem antisi Kaale almıyorum
Nefise baya abazan çıktı
Akıllanması gereken sensin ayol.sen kal belki düşerken kafana işler bilgiler de akıllanırsın
izleyicinin %85 i badem antisiBu hesap da ağır Adem antisi Kaale almıyorum
ben 160 IQ yum be😱Akıllanması gereken sensin ayol.
en az9ndan dürüst geçen sene de yunan takımından 2 herife aynı anda yürümüştüNefise baya abazan çıktı
evet vasfiye teyze hep bir destek oluyorum size, açıklığa kavuşturuyorum durumlarıAşko bu emre akıllanmaz ki hep aklı gidik, destere gidince tam gitti aklı forumun delisi bu kıııızzz, yazıııkkk. Ekli dosyayı görüntüle 132640
evet vasfiye teyze hep bir destek oluyorum size, açıklığa kavuşturuyorum durumları
Yetenek Sizsiniz geri mi dönüyor Acun eski yarışmalarını göze sokmaya başladı
o ses başlıyor 1 haftaya yeteneksizsiniz de çıkar Survivor 3-4 reyting almaya devam ederseYetenek Sizsiniz geri mi dönüyor Acun eski yarışmalarını göze sokmaya başladı
@Emre Ozansoy adaşımın beğendiği yedeği getirsin macunAcun fazlalıkları temizleme operasyonuna girişmiş.
- Melih sen sakatsın sakat.
- İyiyim abi benim bir şeyim yok.
- Sakatsıın hadi güle güle yolun açık olsun...
Nazar değdirdik adama.Acun fazlalıkları temizleme operasyonuna girişmiş.
- Melih sen sakatsın sakat.
- İyiyim abi benim bir şeyim yok.
- Sakatsıın hadi güle güle yolun açık olsun...
Kilondur 160 olan.izleyicinin %85 i badem antisi
------
ben 160 IQ yum be😱
------
en az9ndan dürüst geçen sene de yunan takımından 2 herife aynı anda yürümüştü