Benim Albümüm 5.Hafta Sonuçları

kız efe melununu jüri yaparsan seni yolmam üstüne @destere yi oturturum nefessiz kalır ölürsün.ss

ayı bile yavrusunu ezmiyor
kaldı ki sevgililer birbirinin üstüne oturup niye nefessiz bıraksınki
)

jüriler tarafsız olmak zorunda unutma yakamoz kovuşmuştu musicsurvivordan bu yüzden efe melununa hatırlat bunu sürekli 1 kişiye 1 vermesi taraflılığını gösterir
aynen @EFE UYSAL yi en az üç ay banlamak lazım aşağısı kurtarmaz

ayı bile yavrusunu ezmiyor
kaldı ki sevgililer birbirinin üstüne oturup niye nefessiz bıraksınki
)

aynen @EFE UYSAL yi en az üç ay banlamak lazım aşağısı kurtarmaz
zaten yarın game of thrones başlıyor sevdiğin karakterin ölmemesi için birini kurban etmen gerekiyormuş biz de efeyi kurban edelim

Sonuçlar aşağı yukarı beklediğim gibi gelmiş. Gülşen ve İrem Derici zayıf kalmış bu hafta için ama elenmemeleri iyi oldu.

zaten yarın game of thrones başlıyor sevdiğin karakterin ölmemesi için birini kurban etmen gerekiyormuş biz de efeyi kurban edelim
efeyi çoktan kurban ettik zaten gelsin sıradaki
)
hedefimde tarkoz var ama onunda seveni çok onlarla başedemiyoruz
)

efeyi çoktan kurban ettik zaten gelsin sıradaki
)
hedefimde tarkoz var ama onunda seveni çok onlarla başedemiyoruz
)
en başta yapımcı çikinella seviyor onu göndermen zor bence sezene odaklan sen senin güzellik standartlarını karşılamıyor

Sonuçlar aşağı yukarı beklediğim gibi gelmiş. Gülşen ve İrem Derici zayıf kalmış bu hafta için ama elenmemeleri iyi oldu.

bence bu haftanın en iyi şarkısı iremle sılanın şarkısıydı
ama yerleri nasıl olsa sağlam diye aşağı çekmiştim puanlarını iremin tehlikeye gireceğini bilsem bu hatayı yapmazdım

en başta yapımcı çikinella seviyor onu göndermen zor bence sezene odaklan sen senin güzellik standartlarını karşılamıyor

sunucuyu tehtitmi etsek napsak mesela oktay kaynana hala elenmedi
onu bu hafta göndeririz diye tehtit edelim belki işe yarar
)

eskici oy göndermedi diye elenmemişim - puan aldığı için