Benim Albümüm 5.Hafta Sonuçları

Çok çetrefilli işler bunlar. İnsan kime inanacağını şaşırıyor işte. :) Ama doğruları söylemeye devam. :)
neyse çayım soğudu ya tekrar gidip yenisini alayım:)) lafa dalınca sevdiklerimi mahrum ediyorum bu sevdiklerimin başındada çay geliyor :))

@Bully ile @Harunnn60 kayıtlarla oynuyor yoksa kendimi rahat savunurumda ordaki kayıtları kurcalıyor kötü insanlar :))

takılıyoruz vadikızı:)) harbiden ciddiye alıp ağlayacaksan bir daha sana selam vermem şimdiden söyleyeyim :)

az daha sürseydi bu takılma valla ağlayacaktım he neyse konu uzamasın:)

Ooo demek çaycısın sen de. :D Takdir ettim, çay önemlidir. :) Aman soğumasın koş yetiş. :)
çay ama rize çayı değil kaçak çay olacak rize çayını içemiyorum :) herşeyin kaçağı güzel yasak olan herşey güzel aslında :)

az daha sürseydi bu takılma valla ağlayacaktım he neyse konu uzamasın:)
zaten bu hafta @Harunnn60 kötü bir şarkıyla gelmişti diğerleri çok kötü olmasa elenmişti çok puan bile vermişsin :)

çay ama rize çayı değil kaçak çay olacak rize çayını içemiyorum :) herşeyin kaçağı güzel yasak olan herşey güzel aslında :)

zaten bu hafta @Harunnn60 kötü bir şarkıyla gelmişti diğerleri çok kötü olmasa elenmişti çok puan bile vermişsin :)
Evet bizde kaçak çay içiyoruz. :D

Bu haftayı atlattık sonuçta. :A

Çay dediğin ya Rize ya da Trabzon çayı olacak ya da Tirebolu 46 no. Sen bana sor ben anlarım çaydan. :)

ayy şu trebolu 46 no efsane vlla biz ondan hiç şaşmıyoruz malum karadeniz halkı kadar çay tüketen başka halk yok canı sıkılan hemen çay kahvaltısı hazırlar :A:A:A

Çay dediğin ya Rize ya da Trabzon çayı olacak ya da Tirebolu 46 no. Sen bana sor ben anlarım çaydan. :)
seylan çayından şaşma :) birzda bu alışkanlıkla alakalı eskiden rize çayı içerdim sonra kazayla seylan aldılar o gün bugündür seylandan şaşmam :) tabi etiketinde ceylon yazıyorda muhteşem ingilizcemin sağladığı avantajla seylan diye okuyabiliyorum :))

ben kaçak çay ile çok güzel çay demlerim valla:)

kaçak çay birde ekonomik çok az bişey atıyorsun kaşığın ucuyla tavşan kanı gibi oluyor :)sen @MEnes in dediklerine bakma :) hanı karadenizli ya illaki kendi çayını övecek oysa kaçak çayın o güzelim tadı ne rize çayında var ne başka bişeyde :)

@xemrexxx 'in çok seveceği bir parça ile geleceğim. :A
dam üstünde un eler şarkısımı :))

kaçak çay birde ekonomik çok az bişey atıyorsun kaşığın ucuyla tavşan kanı gibi oluyor :)sen @MEnes in dediklerine bakma :) hanı karadenizli ya illaki kendi çayını övecek oysa kaçak çayın o güzelim tadı ne rize çayında var ne başka bişeyde :)

46'ya kaçtım ben sen de izle artık bir an önce. :D

@xemrexxx 'in çok seveceği bir parça ile geleceğim. :A
miss gibi karadeniz açyı varken ne kaçak çayı ayoll kaçak çayda ne ararsan var
domuz kanı var böcek kanıvar affedersiniz hayvan dışkısı var :A:A:A

kız hala konuşuyon mu sen ne diye faruk forumdashın oyunu dikkate alıyon .ss
giphy.gif
giphy.gif

sanki karadeniz yöresinde hayvanlar molpedle dolaşıyor :) sizin çaylardada hayvan dışkızı var:) onları cımbızla çay yaprağından çekmek mümkün değil:) ama işte bazen bitkiyle hayvan gübresi karşınca ortaya enfes tatlar çıkıyor :))