Benim Albümüm 5.Hafta Sonuçları

kız hala konuşuyon mu sen ne diye faruk forumdashın oyunu dikkate alıyon .ss
giphy.gif
giphy.gif
hahahah aa oyy gönderenin kabul etmek zorundayım oylamada fazla ilerlemeden gönderdi ne yapsaydım ayoll ama sen dua etde 2.sıradan olmadın sana düşük verseydi 3.sıradanbile olabilirdin :A:A:A

miss gibi karadeniz açyı varken ne kaçak çayı ayoll kaçak çayda ne ararsan var
domuz kanı var böcek kanıvar affedersiniz hayvan dışkısı var :A:A:A

ıyy çiğdemm çaydan soğutma kızzz :Fhem babam iyi yerden alır
ama bu ara kaçak çay kullanmıyoruz kız bizde karadeniz çayı içeriz ya:D

sanki karadeniz yöresinde hayvanlar molpedle dolaşıyor :) sizin çaylardada hayvan dışkızı var:) onları cımbızla çay yaprağından çekmek mümkün değil:) ama işte bazen bitkiyle hayvan gübresi karşınca ortaya enfes tatlar çıkıyor :))
Şaka yapıyorsun cidden mi? :D
trebolu 46 no dünyanın en lezzetli en temiz çayıdır bee :A:A:A

kaçak çayda domuz kanı böcek kanı olmayan denk gelmesi büyük şans olur okadar yaygın bunlar hayvan dışkısı olmayan kaçak çay zaten yok bi şarhos olma tadı alıyorsanız eğer içince bir hahhh diyorsanız kola içergibi işte o tadın karışımından :A:A:A

@vadikızı

kaçak çayda domuz kanı böcek kanı olmayan denk gelmesi büyük şans olur okadar yaygın bunlar hayvan dışkısı olmayan kaçak çay zaten yok bi şarhos olma tadı alıyorsanız eğer içince bir hahhh diyorsanız kola içergibi işte o tadın karışımından :A:A:A

@vadikızı
@destere bana da artık Cehennemden vip üyelik ayarlarsın. :(

@vadikızı

eveet çaya rakı katınca banada bir sarhoşluk veriyor:) ama sek içersem pek o sarhoş olma tadını alamıyorum karadeniz çayında :))
ama eğer tam demli bir çay içmek istersen tatlı kaşığının ucuyla seylan çayını atacaksın çaydanlığa on dakika sonra mükemmel bir renk mükemmel bir tat huzurlarında aynı tadı almak için karadeniz çayından yarım kilo atman lazım çaydanlığa :)

@destere bana da artık Cehennemden vip üyelik ayarlarsın. :(
desene sende bizdensin :) rize çayından uzak durmak en iyisi cehenneme gitsekte bari ağız tadıyla g,ideriz :)

ama koladada böcek kanı var kolanın siyah rengini böceklerle sağlıyorlar bizim insanlarımız alısık artık böceklere ben hayatımboyunca hiç kola fanta içmemişim mesala tadını bile bilmiyorum çok mutluyum :A:A:A
insanların içinde ne var peki milyarlarca mikrop var mikrobik canlı var ve onları vücut vitamin olarak kullanıyor kendi vücudumuzdanmı tiksinelim şimdi :))

desene sende bizdensin :) rize çayından uzak durmak en iyisi cehenneme gitsekte bari ağız tadıyla g,ideriz :)

insanların içinde ne var peki milyarlarca mikrop var mikrobik canlı var ve onları vücut vitamin olarak kullanıyor kendi vücudumuzdanmı tiksinelim şimdi :))
birşeymi içmek istiyorsun maden suyu için o gazlı pis içeçeklerden bin kat daha iyi ve çok sağlıklı 0 asit bir sürü hastalığada faydalı :A:A:A

@denizz19 evet senin sarki gecen haftalara göre biraz daha güzel ve gülsenin sarkisi da biraz daha düsük olunca gülseni gecmis bulundun :A

Kıl payı elenmeden kurtulmuşuz. :Z Böylelikle ilk 5 hafta içinde elenme uğursuzluğumu kırdım. :X

SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi