Yarışmanın yarısı bitti zaten, bundan sonra iyi puan verse ne olur.@Harunnn60 a takıyorsun diyoruz ayol @destere
Yarışmanın yarısı bitti zaten, bundan sonra iyi puan verse ne olur.@Harunnn60 a takıyorsun diyoruz ayol @destere
kesin öyle diyecek şimdiden hazırlıklı ol
birde süt dökmüş kedi yavrusu misali bir üzüntülü smile kullanır iki saniyede affedersin )
sana bir sürü laf saydı bence @EFE UYSAL yi ömür boyu jürilikten men et )
hahah ayol şuan tamda @destere nin dediği kıvamdasınbirde süt dökmüş kedi yavrusu misali bir üzüntülü smile kullanır mı vay selim bey vay
arkamdan ne diyo bee siz ben duygu sömürücümü sandınız yaa ben gerçekten üzülüyorum
oyun yapmıyorum
ama o cümleye bak orda bahsettiğim kim ona dikkat et sen cümleyi olduğu gibi okumuşsun birde olayın perde arkasına bakman lazımdıbirde süt dökmüş kedi yavrusu misali bir üzüntülü smile kullanır mı vay selim bey vay
arkamdan ne diyo bee siz ben duygu sömürücümü sandınız yaa ben gerçekten üzülüyorum
oyun yapmıyorum
hahah ayol şuan tamda @destere nin dediği kıvamdasın
ama o cümleye bak orda bahsettiğim kim ona dikkat et sen cümleyi olduğu gibi okumuşsun birde olayın perde arkasına bakman lazımdı
orda @Harunnn60 a diyorumki sen şimdi vadikızının arkasından olmadık laflar söylüyorsun ama vadikızı gelince süt dökmüş kedi yavrusu gibi bir smile koyup kıza kendini affettirirsin yani kızın hoşgörüsünden faydalanıyorsun diyorum
ama @Bully ile anlaşıp o cümmlemi değişltirip sanki sana karşı şey yapmışım gibi şapmışlar )
sende yangına körükle gidiyon desterenin dediği gibi ne ben ne dediysem kızı savunmak için dedim hep art niyet bunlar )hahah ayol şuan tamda @destere nin dediği kıvamdasın
Bak bak neler diyor şimdi de. İnsanları üzdükten sonra ne anlamı var ki bu söylediklerinin.ama o cümleye bak orda bahsettiğim kim ona dikkat et sen cümleyi olduğu gibi okumuşsun birde olayın perde arkasına bakman lazımdı
orda @Harunnn60 a diyorumki sen şimdi vadikızının arkasından olmadık laflar söylüyorsun ama vadikızı gelince süt dökmüş kedi yavrusu gibi bir smile koyup kıza kendini affettirirsin yani kızın hoşgörüsünden faydalanıyorsun diyorum
ama @Bully ile anlaşıp o cümmlemi değişltirip sanki sana karşı şey yapmışım gibi şapmışlar )
Hiç boşuna uğraşma bu sefer fena yakalandın @vadikızı gerçek yüzünü görmüş ne kadar çabalarsan çabala nafileama o cümleye bak orda bahsettiğim kim ona dikkat et sen cümleyi olduğu gibi okumuşsun birde olayın perde arkasına bakman lazımdı
Bak bak neler diyor şimdi de. İnsanları üzdükten sonra ne anlamı var ki bu söylediklerinin.
destere böyle işte ne yapacaksın Ama sende yani neyse. ))çiğdem ben ciddiyim ama gerçekten moralim bozuldu ya
eyi tmm
Hahahaha. Artık ben bile koruyamadım, mecbur biraz vurayım dedim.sendemi brütüs )
neyse ben gidip bir çay içeyim ))
destere böyle işte ne yapacaksın Ama sende yani neyse. ))
Olay şimdi bana niye döndü.ee bende ne olmuş bana gerçek ciddiyim ben valla oturur ağlarım ya niye
inanmıyosunuz bana
Hahahaha. Artık ben bile koruyamadım, mecbur biraz vurayım dedim.
ee bende ne olmuş bana gerçek ciddiyim ben valla oturur ağlarım ya niye
inanmıyosunuz bana
Olay şimdi bana niye döndü.
Yok ablam ben şaka yapıyorum ya aman istediğin puan ver. Senin yerin bende her zaman ayrı bunu sende biliyorsun. 😉
Çok çetrefilli işler bunlar. İnsan kime inanacağını şaşırıyor işte. Ama doğruları söylemeye devam.@Bully ile @Harunnn60 kayıtlarla oynuyor yoksa kendimi rahat savunurumda ordaki kayıtları kurcalıyor kötü insanlar )