Benim Albümüm 5.Hafta Sonuçları

kesin öyle diyecek şimdiden hazırlıklı ol :)
birde süt dökmüş kedi yavrusu misali bir üzüntülü smile kullanır iki saniyede affedersin :))

sana bir sürü laf saydı bence @EFE UYSAL yi ömür boyu jürilikten men et :))

birde süt dökmüş kedi yavrusu misali bir üzüntülü smile kullanır mı vay selim bey vay
arkamdan ne diyo bee siz ben duygu sömürücümü sandınız yaa ben gerçekten üzülüyorum
oyun yapmıyorum :T

birde süt dökmüş kedi yavrusu misali bir üzüntülü smile kullanır mı vay selim bey vay
arkamdan ne diyo bee siz ben duygu sömürücümü sandınız yaa ben gerçekten üzülüyorum
oyun yapmıyorum :T
ama o cümleye bak orda bahsettiğim kim ona dikkat et sen cümleyi olduğu gibi okumuşsun birde olayın perde arkasına bakman lazımdı :)
orda @Harunnn60 a diyorumki sen şimdi vadikızının arkasından olmadık laflar söylüyorsun ama vadikızı gelince süt dökmüş kedi yavrusu gibi bir smile koyup kıza kendini affettirirsin yani kızın hoşgörüsünden faydalanıyorsun diyorum
ama @Bully ile anlaşıp o cümmlemi değişltirip sanki sana karşı şey yapmışım gibi şapmışlar :))

hahah ayol şuan tamda @destere nin dediği kıvamdasın :A:A:A

çiğdem ben ciddiyim ama gerçekten moralim bozuldu ya:T

ama o cümleye bak orda bahsettiğim kim ona dikkat et sen cümleyi olduğu gibi okumuşsun birde olayın perde arkasına bakman lazımdı :)
orda @Harunnn60 a diyorumki sen şimdi vadikızının arkasından olmadık laflar söylüyorsun ama vadikızı gelince süt dökmüş kedi yavrusu gibi bir smile koyup kıza kendini affettirirsin yani kızın hoşgörüsünden faydalanıyorsun diyorum
ama @Bully ile anlaşıp o cümmlemi değişltirip sanki sana karşı şey yapmışım gibi şapmışlar :))

eyi tmm

Bak bak neler diyor şimdi de. :) İnsanları üzdükten sonra ne anlamı var ki bu söylediklerinin. :)

Hiç boşuna uğraşma bu sefer fena yakalandın @vadikızı gerçek yüzünü görmüş ne kadar çabalarsan çabala nafile :)

Hahahaha. Artık ben bile koruyamadım, mecbur biraz vurayım dedim. :A

@Bully ile @Harunnn60 kayıtlarla oynuyor yoksa kendimi rahat savunurumda ordaki kayıtları kurcalıyor kötü insanlar :))

ee bende ne olmuş bana gerçek ciddiyim ben valla oturur ağlarım ya niye
inanmıyosunuz bana

takılıyoruz vadikızı:)) harbiden ciddiye alıp ağlayacaksan bir daha sana selam vermem şimdiden söyleyeyim :)

Olay şimdi bana niye döndü. :A

Yok ablam ben şaka yapıyorum ya aman istediğin puan ver. Senin yerin bende her zaman ayrı bunu sende biliyorsun. :D 😉

biliyorum ama ben kimseyi üzmek istemedim şarkıları dinlemeden asla oy vermem
ne yapım yabancı şarkılara yabancıyım ne kadar dinlesemde sevemiyorum:(