Biraz erken davranmışım orada ama sonra yine düşük puanları yapıştırmışsın zaten.
acele ile verdim oyları dinledim ama sevemedm özür dilerim ya
Biraz erken davranmışım orada ama sonra yine düşük puanları yapıştırmışsın zaten.
@destere yine kullanmış ağlama smileyinı. Sen bu işi çözdün cidden.ayol oyu veren deniz niye vadikızı diyosun
şarkı yüzünden beni satıyosun hee demek outum hee
kız foruma girer girmez 2 dakıka sonra oy gönderdi ayol şarkıları nasıl dinledi anlamadım@destere yine kullanmış ağlama smileyinı. Sen bu işi çözdün cidden.
@destere yine kullanmış ağlama smileyinı. Sen bu işi çözdün cidden.
ayol oyu veren deniz niye vadikızı diyosun
şarkı yüzünden beni satıyosun hee demek outum hee
aynen bende öyle fırça atmıştım @Harunnn60 a kötü oy veren @denizz19 niye vadikızının günahına giriyorsun dedim ama dinletemedim )
ama bayağı etkili oluyor dimi sen yine affedeceksin haftaya sen ona yüksek puan vereceksin o yine seni sürüm sürüm süründürecek )@destere yine kullanmış ağlama smileyinı. Sen bu işi çözdün cidden.
Gider artık böyle alıştım ben.kız foruma girer girmez 2 dakıka sonra oy gönderdi ayol şarkıları nasıl dinledi anlamadım
çok hızlı
Ya sen çok fenasın. 😳aynen bende öyle fırça atmıştım @Harunnn60 a kötü oy veren @denizz19 niye vadikızının günahına giriyorsun dedim ama dinletemedim )
benim haricimde seven yok tabi bir ben kaldım kadir kıymet bilen diğerleri hepsi pis arkadaşlar çöpe at gitsinvadikızını seven yok ki zaten
ama bayağı etkili oluyor dimi sen yine affedeceksin haftaya sen ona yüksek puan vereceksin o yine seni sürüm sürüm süründürecek )
benim haricimde seven yok tabi bir ben kaldım kadir kıymet bilen diğerleri hepsi pis arkadaşlar çöpe at gitsin
duysun duysun bizi kıskanmazki bizim sevgimiz arkadaşça sevgi yani kardeş sevgisi gibi bişey kötü manada konuşmuyoruzki hogatha kıskansın ?
@vadikızı yazıklar olsun 2 ne
zaten hep şansa kurtarıyor oktay kaynana şansın yaver gitmeseymiş ne güzel kurtulacakmışız adamdaneskici oy göndermedi diye elenmemişim - puan aldığı için
@Harunnn60 a takıyorsun diyoruz ayol @destereben neye takıyormuşum yabancı şarkılara yabancıyım dinledim ama sevemedim
niye anlatamıyorum acaba
valla dinledim şarkıyı sevemedim ya
@Harunnn60 a takıyorsun diyoruz ayol @destere
nolmuşki orda @vadikızı sinirlendiyse bir bildiği vardır boşa sinirlenmez sen orda laf vurmuşsun sanki taktığına sonuna kadar takar bilmemne yani bana bu lafı desen yarışmayı terkeder seninlede selamı sabahı keserdim )@Harunnn60 a takıyorsun diyoruz ayol @destere
allah allah o lafı sen demiştin beeenolmuşki orda @vadikızı sinirlendiyse bir bildiği vardır boşa sinirlenmez sen orda laf vurmuşsun sanki taktığına sonuna kadar takar bilmemne yani bana bu lafı desen yarışmayı terkeder seninlede selamı sabahı keserdim )
hep @Harunnn60 işleri bir laf ortaya atıyor kırk kişi o lafın peşinde sana olmadık şeyler söylüyormoralim çok bozuldu ama kafam karıştı ne yapım bea aaa
o lafı dediğime dair tek bir delil ortaya koy jüri başkanlığından istifa edip sunuculuğa geçeceğim )allah allah o lafı sen demiştin beee