yıldız teyzenin pili bitti en iyi şarkısını bu hafta koymuştu başkada bişey yok zaten repertuarı bitti tosbağanınNeyse yine ikinci olmuşsun bu seferlik affediyorum
Ona mı iltifat edecem rüşvetçiyebak geleceği gören adam böyle olur işte @EFE UYSAL sunucuya iltifat etmen lazımki elemelerde başın ağrımasın sen bu işi yanlış yaptın başta
Dedikodumu yapma. Valla kankim @FF Yönetim 'e şikayet ederim seni.zaten onu yönetici yapanda kabahat kazayla yönetici olmuş oysa benim gibi biri köşede dururken gidipte harun seçilirmi yani şöyle uzaktan bak direk ben yönetici gibi duruyorum )
Çabuk Olalım Aşkım var daha senin parçan Artık tam puan verirsin onayıldız teyzenin pili bitti en iyi şarkısını bu hafta koymuştu başkada bişey yok zaten repertuarı bitti tosbağanın
senin ismi dahi etiketlemedim bir kamyon dolusu yazı arasında kötüyü nasılda seçtin hayret etiketleyip kırk iltifat dizsek umursamazsınDedikodumu yapma. Valla kankim @FF Yönetim 'e şikayet ederim seni.
Çabuk Olalım Aşkım var daha senin parçan Artık tam puan verirsin ona
Çok teşekkürler@denizz19 @xemrexxx Tebrikler
@turkuazz iyi başlamışsın tebrikler
@Tolstoyevski Pink ile buraya kadar da gelmen de bir başarı.
@EFE UYSAL geçmiş olsun kardeşim ama şarkın çok kötüydü
Aynen bu sayede sübniminal mesaj göndeririz forum ahalisineanladım şu fantazilere çalışan şarkı bir an önce işi bitirelim diyordu yıldız teyze )
Ne anlarsın sen.ss@denizz19 @xemrexxx Tebrikler
@turkuazz iyi başlamışsın tebrikler
@Tolstoyevski Pink ile buraya kadar da gelmen de bir başarı.
@EFE UYSAL geçmiş olsun kardeşim ama şarkın çok kötüydü
O kim oluyor benim yanımda
dökül dökül kurtlarını ) zaten kaç haftadır elenmemek için kendini zor tutuyorsun tam dökülme zamanı )Ne anlarsın sen.ss
O kim oluyor benim yanımda
Gidip çakma anti Ceceli jürileri alıp beni elemek için elinden geleni yaptı ve eledi rüşvetçi pis.ssdökül dökül kurtlarını ) zaten kaç haftadır elenmemek için kendini zor tutuyorsun tam dökülme zamanı )
pinki kurtaramadın ama @vadikızı akıllılık etmiş vlla kurtardı kendisinidökül dökül kurtlarını ) zaten kaç haftadır elenmemek için kendini zor tutuyorsun tam dökülme zamanı )
Gidip çakma anti Ceceli jürileri alıp beni elemek için elinden geleni yaptı ve eledi rüşvetçi pis.ss
@vadikızı özellikle @Harunnn60 a düşük oy vererek akıllık etmiş )pinki kurtaramadın ama @vadikızı akıllılık etmiş vlla kurtardı kendisini
Konuk ettiklerini diyorum siz değil kafan gidip geliyoroooww burda kıymetli jürilere iftira attın bu iş olmadı biliyorsun her daim jüriyiz bugün olmasada yarın yine ihtiyacın düşecektir bize