Elenmiş olmama üzüldüm çünkü daha çok iyi şarkılar bulunuyorduUlan all starda 4. oldum burda yarı haftada elendim.ss
Bu hafta ve Toplam oylar kaça kaç? Öyle bi tablo hazırlıyormusun?@Forumdash son dakıka oy yollamasa 2. sen oluyordun @xemrexxx ama fark etmez yine 2 puan aldın @turkuazz da almış oldu 2 puan yalnız @Bully hiç puan alamıyordu 1 puan kurtardı
@destere kenandan sonra mustafa ceceliyide yedin ayol @EFE UYSAL
Kimse yabancı seçmemiş ki. Herkes işin garantisine kaçmış. Risk almak lazım. Ben yarışırsam farklı ve değişik bir yabancı sanatçı seçeceğim ve ilk turdan eleneceğim sanırım.
Anladım canım o kadarını. Ben @destere yi çağırdım ki kaos olsun, eğlence olsun.Yanlış anladın. Yabancı filan seçtiysen 2 kat mücadele vericeksin.
Katy Perry ile 25 kişi arasından 6.oldum. @sokak sanati Rihanna ile 1.oldu. Bizim yerimize başkası yarışsa bu kadar iyi derece yapamazdı. Benim demek istediğim bu.
sonuclara baslıyordum @Billy Kane oy göndermemişti sen elenmiyordun son anda kullandı irem kurtulduNeden beni kurtarmadın vicdansız 😡
Albumde büyük koz olarak kullandiğin şarkılar vardı? Bak içinde sevmediğim bir şarkı cıkmazsa hiç vicdan yapmam söylimNeden beni kurtarmadın vicdansız 😡
zaten @Forumdash ın oylarını niye ciddiye alıyorsun sen o melunun oyları geçersiz bir kere aydirik yapımcı senin sevmediğim çağatayaı seviyor .ss
Ne biliyim herkes en iyi şarkılarından kullanmış ben strateji ile iyi sayılcak şarkı kullandım.sssZirve yarışı baya çekişmeli geçmiş 1 final puanı almışız Allah bereket versin
@denizz19 @turkuazz @xemrexxx tebrikler
@EFE UYSAL böyle bir haftada şarkın zayıf kaldı geçmiş olsun
@Tolstoyevski zaten umudu kesmiş oy bile kullanmamış
Önümüzdeki hafta neler olacak bakalım
Yabancı ile yarışan dediğin gibi 2 kat mücadele ile yarışmalıdır.ayrıca yarıştığı kişiyi oylama yapanlara sevdirmelidir bunu katy ile sen baya başardın..işin özü yarıştığı kişiyi iyi tanıtmalıdırYanlış anladın. Yabancı filan seçtiysen 2 kat mücadele vericeksin.
Katy Perry ile 25 kişi arasından 6.oldum. @sokak sanati Rihanna ile 1.oldu. Bizim yerimize başkası yarışsa bu kadar iyi derece yapamazdı. Benim demek istediğim bu.
O zaman saldırır birazdan, yakındır@destere kaosun ta kendisi. Hele söz konusu ben olduysam daha da artıyor kaosu.
İlk hafta da 1.olmuştum sanki 20 haftadır yarışıyoruz da sonunda demişinsonuclara baslıyordum @Billy Kane oy göndermemişti sen elenmiyordun son anda kullandı irem kurtuldu
@denizz19 1.oldun sonunda tebrikler
ayy bu arada bu yaırşmanın favorisi sezen aksu @turkuazz iyi yere kondu vlla kalan şarkıların hepsi felaket @Bully @Harunnn60 @destere
neyse en azından daimi 1 point veren efeden kurtuldum@Forumdash oy vermeseydide sen birinci olamıyormuşsunki
Ee takip edecektin yarışmayı İki çeyrek final gören Ceceli'yi rezil ettin bu seferNe biliyim herkes en iyi şarkılarından kullanmış ben strateji ile iyi sayılcak şarkı kullandım.sss
yarışmanın başında saydırıyordun sunucuya şimdi niye beni kurtarmadın diyorsun zamanında iltifat edecektin geçti artıkNeden beni kurtarmadın vicdansız 😡