tarkan puan alamıyordu ayoll@Forumdash oy vermeseydide sen birinci olamıyormuşsunki
ben oy göndermesini doğru bulmadım ama dinleyip yollamış çocuk kabul ettim bende
tarkan puan alamıyordu ayoll@Forumdash oy vermeseydide sen birinci olamıyormuşsunki
jüri olarak gelecektir kurtuluşun yokneyse en azından daimi 1 point veren efeden kurtuldum
Benden düşük oy beklediği için sevincini böyle kutluyor hasbam@Forumdash oy vermeseydide sen birinci olamıyormuşsunki
3 hafta 1 kara yıl gibi geldi vlla banaİlk hafta da 1.olmuştum sanki 20 haftadır yarışıyoruz da sonunda demişin
Çok iyi başladık bu sonuç baya iyi oldusonuclara baslıyordum @Billy Kane oy göndermemişti sen elenmiyordun son anda kullandı irem kurtuldu
@denizz19 1.oldun sonunda tebrikler
ayy bu arada bu yaırşmanın favorisi sezen aksu @turkuazz iyi yere kondu vlla kalan şarkıların hepsi felaket @Bully @Harunnn60 @destere
Hiç ilgilenemiyordum derslerden dolayı Çikoda uyarmadı.sssEe takip edecektin yarışmayı İki çeyrek final gören Ceceli'yi rezil ettin bu sefer
Diyeydin bana.ssyarışmanın başında saydırıyordun sunucuya şimdi niye beni kurtarmadın diyorsun zamanında iltifat edecektin geçti artık
Elenenler jüri oluyor amaneyse en azından daimi 1 point veren efeden kurtuldum
Bir tane hafif zayıf şarkısı var sanki onun üstüne oynamak lazımsonuclara baslıyordum @Billy Kane oy göndermemişti sen elenmiyordun son anda kullandı irem kurtuldu
@denizz19 1.oldun sonunda tebrikler
ayy bu arada bu yaırşmanın favorisi sezen aksu @turkuazz iyi yere kondu vlla kalan şarkıların hepsi felaket @Bully @Harunnn60 @destere
yakamoz da musicsurvivorda jüri olduktan sonra şutlamıştık efe de aynı kaderi paylaşır maskeli gibi konu açması yakındır @Doğu ama bu sefer gerçekten gidecek biri varjüri olarak gelecektir kurtuluşun yok
puan durumu var işte neyinize yetmiyor ayol başka brşey yokBu hafta ve Toplam oylar kaça kaç? Öyle bi tablo hazırlıyormusun?
Haftaya senin en sevdiğin şarkıyı koyacağım tam puanına adayım.3 hafta 1 kara yıl gibi geldi vlla bana
Helal olsun sen sunucuların kraliçesisintarkan puan alamıyordu ayoll
ben oy göndermesini doğru bulmadım ama dinleyip yollamış çocuk kabul ettim bende
zaten onu yönetici yapanda kabahat kazayla yönetici olmuş oysa benim gibi biri köşede dururken gidipte harun seçilirmi yani şöyle uzaktan bak direk ben yönetici gibi duruyorum )Yani kalite anlayışına göre puan alınmadığını bu laftan görmüş olduk. Hem de bir yöneticinin ağzından. @destere Şahit ol.
Adaşımı yedirmeyizyakamoz da musicsurvivorda jüri olduktan sonra şutlamıştık efe de aynı kaderi paylaşır maskeli gibi konu açması yakındır @Doğu ama bu sefer gerçekten gidecek biri var
yemeyeceğiz zaten kargoya koyup göndericezAdaşımı yedirmeyiz
Helal olsun sen sunucuların kraliçesisin
Prodüksüyonu arttır azcık Matematiği kim iyi burda? O yapsın grafik filanpuan durumu var işte neyinize yetmiyor ayol başka brşey yok
hahah ayy sus beee milletyanlıs anlayacakbak geleceği gören adam böyle olur işte @EFE UYSAL sunucuya iltifat etmen lazımki elemelerde başın ağrımasın sen bu işi yanlış yaptın başta
Neyse yine ikinci olmuşsun bu seferlik affediyorumyemeyeceğiz zaten kargoya koyup göndericez