Benim Albümüm 5.Hafta Sonuçları

kız efe melununu jüri yaparsan seni yolmam üstüne @destere yi oturturum nefessiz kalır ölürsün.ss

ayı bile yavrusunu ezmiyor:) kaldı ki sevgililer birbirinin üstüne oturup niye nefessiz bıraksınki :))

jüriler tarafsız olmak zorunda unutma yakamoz kovuşmuştu musicsurvivordan bu yüzden efe melununa hatırlat bunu sürekli 1 kişiye 1 vermesi taraflılığını gösterir:A
aynen @EFE UYSAL yi en az üç ay banlamak lazım aşağısı kurtarmaz :)

ayı bile yavrusunu ezmiyor:) kaldı ki sevgililer birbirinin üstüne oturup niye nefessiz bıraksınki :))

aynen @EFE UYSAL yi en az üç ay banlamak lazım aşağısı kurtarmaz :)
zaten yarın game of thrones başlıyor sevdiğin karakterin ölmemesi için birini kurban etmen gerekiyormuş biz de efeyi kurban edelim :A

zaten yarın game of thrones başlıyor sevdiğin karakterin ölmemesi için birini kurban etmen gerekiyormuş biz de efeyi kurban edelim :A
efeyi çoktan kurban ettik zaten gelsin sıradaki :))
hedefimde tarkoz var ama onunda seveni çok onlarla başedemiyoruz :))

Sonuçlar aşağı yukarı beklediğim gibi gelmiş. Gülşen ve İrem Derici zayıf kalmış bu hafta için ama elenmemeleri iyi oldu. :)

bence bu haftanın en iyi şarkısı iremle sılanın şarkısıydı :) ama yerleri nasıl olsa sağlam diye aşağı çekmiştim puanlarını iremin tehlikeye gireceğini bilsem bu hatayı yapmazdım :)

en başta yapımcı çikinella seviyor onu göndermen zor bence sezene odaklan sen senin güzellik standartlarını karşılamıyor :D

sunucuyu tehtitmi etsek napsak mesela oktay kaynana hala elenmedi :) onu bu hafta göndeririz diye tehtit edelim belki işe yarar :))

bence bu haftanın en iyi şarkısı iremle sılanın şarkısıydı :) ama yerleri nasıl olsa sağlam diye aşağı çekmiştim puanlarını iremin tehlikeye gireceğini bilsem bu hatayı yapmazdım :)

sunucuyu tehtitmi etsek napsak mesela oktay kaynana hala elenmedi :) onu bu hafta göndeririz diye tehtit edelim belki işe yarar :))
eskici oy göndermedi diye elenmemişim - puan aldığı için :F