juri kadromdan felon banlanınca bende yeni juri takviyesi yaptımKonuk ettiklerini diyorum siz değil kafan gidip geliyor
juri kadromdan felon banlanınca bende yeni juri takviyesi yaptımKonuk ettiklerini diyorum siz değil kafan gidip geliyor
Gelince bana sakın ablacım ben öyle vermek istememiştim demesin.oooww burda kıymetli jürilere iftira attın bu iş olmadı biliyorsun her daim jüriyiz bugün olmasada yarın yine ihtiyacın düşecektir bize
@vadikızı özellikle @Harunnn60 a düşük oy vererek akıllık etmiş )
Tabi antileri aldın çakaljuri kadromdan felon banlanınca bende yeni juri takviyesi yaptım
kız efe melununu jüri yaparsan seni yolmam üstüne @destere yi oturturum nefessiz kalır ölürsün.ssjuri kadromdan felon banlanınca bende yeni juri takviyesi yaptım
nerdeyse lafı üstüme alınacaktım ) neyse durumu kurtardın yine benden keçeliye bundan sonrada en azından 2 puan çalışır )Konuk ettiklerini diyorum siz değil kafan gidip geliyor
Tabi antileri aldın çakal
kız efe melununu jüri yaparsan seni yolmam üstüne @destere yi oturturum nefessiz kalır ölürsün.ss
efe juri olmuştur istediği hafta oy kullanabilir yıldıza 1 verebilirnerdeyse lafı üstüme alınacaktım ) neyse durumu kurtardın yine benden keçeliye bundan sonrada en azından 2 puan çalışır )
kesin öyle diyecek şimdiden hazırlıklı olGelince bana sakın ablacım ben öyle vermek istememiştim demesin.
sana bir sürü laf saydı bence @EFE UYSAL yi ömür boyu jürilikten men et )efe juri olmuştur istediği hafta oy kullanabilir yıldıza 1 verebilir
jüriler tarafsız olmak zorunda unutma yakamoz kovuşmuştu musicsurvivordan bu yüzden efe melununa hatırlat bunu sürekli 1 kişiye 1 vermesi taraflılığını gösterirefe juri olmuştur istediği hafta oy kullanabilir yıldıza 1 verebilir
kız efe melununu jüri yaparsan seni yolmam üstüne @destere yi oturturum nefessiz kalır ölürsün.ss
aynen @EFE UYSAL yi en az üç ay banlamak lazım aşağısı kurtarmazjüriler tarafsız olmak zorunda unutma yakamoz kovuşmuştu musicsurvivordan bu yüzden efe melununa hatırlat bunu sürekli 1 kişiye 1 vermesi taraflılığını gösterir
yarın gündüz açarım büyük ihtimalle 🙂🙂🙂Yeni hafta yarın mı başlayacak yoksa bu gece açacak mısın konuyu @Çiğdem-
bu gece tüm enerjisini sarfetti hogatha yeni sayfa açacak durumda olduğunu sanmam yinede belli olmaz şirret kızlar çabuk yorulmuyor )Yeni hafta yarın mı başlayacak yoksa bu gece açacak mısın konuyu @Çiğdem-
tamda seni denize övüyordumki hayal kırıklığı yarattın bu sözleyarın gündüz açarım büyük ihtimalle 🙂🙂🙂
zaten yarın game of thrones başlıyor sevdiğin karakterin ölmemesi için birini kurban etmen gerekiyormuş biz de efeyi kurban edelimayı bile yavrusunu ezmiyor kaldı ki sevgililer birbirinin üstüne oturup niye nefessiz bıraksınki )
aynen @EFE UYSAL yi en az üç ay banlamak lazım aşağısı kurtarmaz
efeyi çoktan kurban ettik zaten gelsin sıradaki )zaten yarın game of thrones başlıyor sevdiğin karakterin ölmemesi için birini kurban etmen gerekiyormuş biz de efeyi kurban edelim
en başta yapımcı çikinella seviyor onu göndermen zor bence sezene odaklan sen senin güzellik standartlarını karşılamıyorefeyi çoktan kurban ettik zaten gelsin sıradaki )
hedefimde tarkoz var ama onunda seveni çok onlarla başedemiyoruz )
Sonuçlar aşağı yukarı beklediğim gibi gelmiş. Gülşen ve İrem Derici zayıf kalmış bu hafta için ama elenmemeleri iyi oldu.
en başta yapımcı çikinella seviyor onu göndermen zor bence sezene odaklan sen senin güzellik standartlarını karşılamıyor
eskici oy göndermedi diye elenmemişim - puan aldığı içinbence bu haftanın en iyi şarkısı iremle sılanın şarkısıydı ama yerleri nasıl olsa sağlam diye aşağı çekmiştim puanlarını iremin tehlikeye gireceğini bilsem bu hatayı yapmazdım
sunucuyu tehtitmi etsek napsak mesela oktay kaynana hala elenmedi onu bu hafta göndeririz diye tehtit edelim belki işe yarar )
ayol oyu veren deniz niye vadikızı diyosunYazıklar olsun vadikızı
Evet inandım şimdi sana
Çiğdem İN - Vadkızı out oldu gözümde.
ayol oyu veren deniz niye vadikızı diyosun