❗️Final❗️ | The_Erinch ⚔️ TenTen (Hobbit) ⚔️ Angelica | 2025 Ocak Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Ayın Favori Üyesi Seçilsin?

• The_Erinch

• TenTen Hobbit)

• Angelica

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
3 aday da çok değerli ve sevdiğim isimler. Ancak Ocak ayında konu ve mesaj olarak daha çok öne çıkan @TenTen'e verdim oyumu :)

Üç aydır final görmüşsün, umarım bu sefer kazanırsın @TenTen :bhr:

@Dosi ayın favori üyesi anketinde final oylaması açık oylama mı oluyordu yoksa hep gizli miydi? Hatırlayamadım 🤭

3 aday da çok değerli ve sevdiğim isimler. Ancak Ocak ayında konu ve mesaj olarak daha çok öne çıkan @TenTen'e verdim oyumu :)

Üç aydır final görmüşsün, umarım bu sefer kazanırsın @TenTen :bhr:

@Dosi ayın favori üyesi anketinde final oylaması açık oylama mı oluyordu yoksa hep gizli miydi? Hatırlayamadım 🤭
Az araştır, önceki aya bakın. Hazır cevaba alışmayın :A
------

Serhat bir türlü beni sevemedi ya. 😁 Önümüzdeki ay'ı da beklesem yine bir şey bulup oy atmaz gibi 😅

Kendisinin Survivor olmasa esamesi okunmayacak @xemrexxx 'in bize melun yada bunak demesini çok takmıyorum. 😁 Survivor 10 küsür senedir var. Her sene 10.000 üzeri mesaj yazsa 100 Bin küsür mesaj yapıyor. Buda bizim değil onun melun ve bunak olduğunu kanıtlıyor. 😅😅 Acun Survivor temelli bitti dese @xemrexxx Acun'un ayaklarına kapanır. Çünkü Nagihan'ı görmeden yapamıyor. 😅
en son o tersini diyordu :A