İşte onu yanlış anlıyorsun. 😅Yalana bak asıl beni sevmeyen sensin. 😱
Sen yanlış anlıyorsun bencesi.İşte onu yanlış anlıyorsun. 😅
Seninle bir sorunum yok. Artık bunu kafandan silmelisin. 😁Sen yanlış anlıyorsun bencesi.
Öyle bir yer etmiş ki kolay kolay silinmiyor.Seninle bir sorunum yok. Artık bunu kafandan silmelisin. 😁
Az araştır, önceki aya bakın. Hazır cevaba alışmayın
en son o tersini diyorduSerhat bir türlü beni sevemedi ya. 😁 Önümüzdeki ay'ı da beklesem yine bir şey bulup oy atmaz gibi 😅
Kendisinin Survivor olmasa esamesi okunmayacak @xemrexxx 'in bize melun yada bunak demesini çok takmıyorum. 😁 Survivor 10 küsür senedir var. Her sene 10.000 üzeri mesaj yazsa 100 Bin küsür mesaj yapıyor. Buda bizim değil onun melun ve bunak olduğunu kanıtlıyor. 😅😅 Acun Survivor temelli bitti dese @xemrexxx Acun'un ayaklarına kapanır. Çünkü Nagihan'ı görmeden yapamıyor. 😅
Sanırım birbirimiz ile anlasamayarak orta yolu buluyoruz. Ama ona biraz kırıldım.Az araştır, önceki aya bakın. Hazır cevaba alışmayın
------
en son o tersini diyordu
Bana mı??Sanırım birbirimiz ile anlasamayarak orta yolu buluyoruz. Ama ona biraz kırıldım.
Evet. Hâlâ aynı düşüncedesin.Bana mı??
Üçü de değerli insanlar ilk içimden geleni oy vereceğim lütfen kırılmayın olur mu? kardeşlerim
@Angelica verdim oyumu
Herkese başarılar
Saçmalama. 😱Evet. Hâlâ aynı düşüncedesin.
TabikiOy açıklayabiliyor muyuz. @Dosi
Ooo yönetim istifa bu ne arkadaş.Tabiki
Sadece skor açıklamak yok