❗️Final❗️ | The_Erinch ⚔️ TenTen (Hobbit) ⚔️ Angelica | 2025 Ocak Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Ayın Favori Üyesi Seçilsin?

• The_Erinch

• TenTen Hobbit)

• Angelica

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,162
Puanı
1,060
3 isimde daha önce bu ünvana sahip oldular.
Aralarında en az almış olan @TenTen ’den yana kullandım oyumu. Ocak ayı olarak hem konu hemde mesaj olarak ön sırada bulundu.
3 ismede başarılar.

Tenten ayrıca 3. Ay üst üste final başarısı gösteriyor. Bakalım bu kez olacak mı :A

3 isimde daha önce bu ünvana sahip oldular.
Aralarında en az almış olan @TenTen ’den yana kullandım oyumu. Ocak ayı olarak hem konu hemde mesaj olarak ön sırada bulundu.
3 ismede başarılar.

Tenten ayrıca 3. Ay üst üste final başarısı gösteriyor. Bakalım bu kez olacak mı :A
Iyyyy 2 bunak 1 melun oylaması çok aradın mı .ss

Bu mantığın bana geçmedi. Senin düşüncen ile ben sonsuz bir döngü içinde olmuş oluyorum. 😁
Hayır öyle olmuyor. Kazanamazsan önümüzdeki ay eğer aday olursan her turda oyum senin ha bunu kazanırsan ve birkaç ay sonra yine aday olursan oyum yine senin. :A

1 ayda yaz molası, nerden baksan 6 ay :A
Sen en iyisi kazanmamaya bak sırf serhat’ın oyunu diğer ay alabilmek için :A 3 ay üst üste finalde oldun. 4. Ayda da ol ne olacak :A
Serhat bir türlü beni sevemedi ya. 😁 Önümüzdeki ay'ı da beklesem yine bir şey bulup oy atmaz gibi 😅

En Favori Üye’de senin tabirin ile 1 bunak bir melun vardı. Bakalım ikinci bunak bu oylamada birilerine çelme takacak mı :A
Ayrıca bunu sizin oylar belirledi :A
Kendisinin Survivor olmasa esamesi okunmayacak @xemrexxx 'in bize melun yada bunak demesini çok takmıyorum. 😁 Survivor 10 küsür senedir var. Her sene 10.000 üzeri mesaj yazsa 100 Bin küsür mesaj yapıyor. Buda bizim değil onun melun ve bunak olduğunu kanıtlıyor. 😅😅 Acun Survivor temelli bitti dese @xemrexxx Acun'un ayaklarına kapanır. Çünkü Nagihan'ı görmeden yapamıyor. 😅

Serhat bir türlü beni sevemedi ya. 😁 Önümüzdeki ay'ı da beklesem yine bir şey bulup oy atmaz gibi 😅

Kendisinin Survivor olmasa esamesi okunmayacak @xemrexxx 'in bize melun yada bunak demesini çok takmıyorum. 😁 Survivor 10 küsür senedir var. Her sene 10.000 üzeri mesaj yazsa 100 Bin küsür mesaj yapıyor. Buda bizim değil onun melun ve bunak olduğunu kanıtlıyor. 😅😅 Acun Survivor temelli bitti dese @xemrexxx Acun'un ayaklarına kapanır. Çünkü Nagihan'ı görmeden yapamıyor. 😅
Ay hoştttt ben 2020 sonunda kadar yazmadım survivora bir kere .ss

Yalana bak asıl beni sevmeyen sensin. 😱

• Güldürdün
Reactions: TenTen