Nedenmisdüşük bir şarkıyla gel bence elenecek türden olsun
Nedenmisdüşük bir şarkıyla gel bence elenecek türden olsun
şutlayalım gülşen hanımı 1.sezon bangır bangır albümünü çeyreğe çıkarmamıştık bud öyle olacakNedenmis
Gülsenimi kiskaniyorelenmeni istiyor galiba
Gülsen sampiyon olacak kiskanmaşutlayalım gülşen hanımı 1.sezon bangır bangır albümünü çeyreğe çıkarmamıştık bud öyle olacak
Bugün yollarım fırsat bulamadım hiç ama bugün yollarımevet sadece siz dördünüz kaldınız @xemrexxx @Forumdash @eskici @turkuazz
cumartesi 17:00 süre ama sizde yollarsanız eğer bu akşam oylama başlar bencede başlayalım pazar sonuclar açıklansın çünkü pazartesi akşamı kırgın çiçekler ve içerde dizileri var
@turkuazz
Ben az sonra yollayacam Karar vereyim Yarın cmts yarın akşam yap oylamayıevet sadece siz dördünüz kaldınız @xemrexxx @Forumdash @eskici @turkuazz
cumartesi 17:00 süre ama sizde yollarsanız eğer bu akşam oylama başlar bencede başlayalım pazar sonuclar açıklansın çünkü pazartesi akşamı kırgın çiçekler ve içerde dizileri var
@turkuazz
Aksam gönderirimevet sadece siz dördünüz kaldınız @xemrexxx @Forumdash @eskici @turkuazz
@turkuazz
yarın 17:00 normal süresi ama bugün erken elime oylar geçse bugünde yapmayı düşünüyordum ama evet yarına kaldıBen az sonra yollayacam Karar vereyim Yarın cmts yarın akşam yap oylamayı
Duydum ki eskiye rağbet varmiş. Albümüm ve şarkılarım 0 km olsa da eskileri yaad edemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Bir anne-oğul çalişması olan "Biri Kaybediyor" şarkısı kulaklarınıza çok aşina olan bir ritimle geliyor. (Dilinizin ucunda di'mi ) Giderek artan temposuyla albümün en farklı çalişması olan "Biri Kaybediyor" bu haftaki adayım, keyfini çıkarın
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati
Ne kadar beğendiğini sormuyorum, yarın akşam göricizBunu beğendim işte
0:30 da başlayan müzik kemal sunalın filmlerinde çalan müziğiDuydum ki eskiye rağbet varmiş. Albümüm ve şarkılarım 0 km olsa da eskileri yaad edemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Bir anne-oğul çalişması olan "Biri Kaybediyor" şarkısı kulaklarınıza çok aşina olan bir ritimle geliyor. (Dilinizin ucunda di'mi ) Giderek artan temposuyla albümün en farklı çalişması olan "Biri Kaybediyor" bu haftaki adayım, keyfini çıkarın
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati
Acaba başka fikri olanlar😛 yarın akşam konu açarak cevap vericem0:30 da başlayan müzik kemal sunalın filmlerinde çalan müziği
şu müziğin aynısı hhahahahAcaba başka fikri olanlar😛 yarın akşam konu açarak cevap vericem
@MayısKralı beğendiyse sıkıntı büyük demektir geçen hafta çok beğendiği Murat Dalkılıç elendiydiNe kadar beğendiğini sormuyorum, yarın akşam göriciz
@MayısKralı beğendiyse sıkıntı büyük demektir geçen hafta çok beğendiği Murat Dalkılıç elendiydi
Elenmesen de düşüş kaçınılmaz gibi
Yaaa neden büyüyü bozuyorsun resmen bana canlı canlı komplo kurdun elenirsem senden bilicem😛şu müziğin aynısı hhahahah
Aha felaket tellalları@MayısKralı beğendiyse sıkıntı büyük demektir geçen hafta çok beğendiği Murat Dalkılıç elendiydi
Hımm demek yarışmada tek Murat olarak kalabilmek için diğer Murat'ı sen eledinMuratın şarkısını ben seçmiştim tabi beğencem
Sen yenisin galibaYaaa neden büyüyü bozuyorsun resmen bana canlı canlı komplo kurdun elenirsem senden bilicem😛
Aha felaket tellalları
kemal sunalın müziğiyle şarkı yapmış hande yener ayoll koşş @DarkLeqenD@MayısKralı beğendiyse sıkıntı büyük demektir geçen hafta çok beğendiği Murat Dalkılıç elendiydi