kendi iradenle oylucaksın ona göre @Bully un tehditlerine boyun eyme yakından gözetliyorum onu
Pis. ssyok sağ gösterip sol vurcam. yoksa boyun eğmem ben.
Teşekkür ederim ablacım evet gerçekten güzel bir slow parçadır zaten bundan sonraki şarkılarımızın hepsi sağlam. Desteğin önemli benim için.@Bully canım şarkın çok güzeldi bğendim ben🙂
Pis. ss
Neyse her zamanki gibi adaletli bir şekilde oylayacağından kuşkum yok Çiğdem'in gazına gelme.
Teşekkür ederim ablacım evet gerçekten güzel bir slow parçadır zaten bundan sonraki şarkılarımızın hepsi sağlam. Desteğin önemli benim için.
vefasızlık olur ilk 2 sezon çok emeği oldu ben yokken sabahlara kadar burada yatıp kalkıyordu konuyu bekliyordujüri başkanı beni yap bence hemen gelir.
vefasızlık olur ilk 2 sezon çok emeği oldu ben yokken sabahlara kadar burada yatıp kalkıyordu konuyu bekliyordu
yardımcısı ol diyecem ama tam 3 tane yardımcısı var ayoll adamlarıblöf olarak Bee. yoksa benim gözüm yok zaten Yedek jüri başkanı gibi düşün.
yardımcısı ol diyecem ama tam 3 tane yardımcısı var ayoll adamları
3 gün önce uğramış foruma ama Eylül sonu gibi döneceğini söyleyerek geri kaçmış. Ama @sokak sanati'nı başkan yaparsan hemen damlar bence. Gergin bir şekilde ayrılmışlardı çünkü.
3 gün önce uğramış foruma ama Eylül sonu gibi döneceğini söyleyerek geri kaçmış. Ama @sokak sanati'nı başkan yaparsan hemen damlar bence. Gergin bir şekilde ayrılmışlardı çünkü.
Aynen. Eva Kezbanı Rihanna her zaman olduğu gibi tokatlamiştı. Büyük intikam almış olurum. hem Destereyede iyi tokat olur böyle bir görevi boş bıraktığı için @Çiğdem-
aaa olmaz 2.sezon forumda olmaıdğı hakde sırf oylamak için giriyordu işi gücü arasında bayramda gelmişte yarışmnın başladığını görmemişte olabilir aa zaten hep ben yokken geliyor foruma dikkat ediyorumda ne tesadüfse artık3 gün önce uğramış foruma ama Eylül sonu gibi döneceğini söyleyerek geri kaçmış. Ama @sokak sanati'nı başkan yaparsan hemen damlar bence. Gergin bir şekilde ayrılmışlardı çünkü.
aaa olmaz 2.sezon forumda olmaıdğı hakde sırf oylamak için giriyordu işi gücü arasında bayramda gelmişte yarışmnın başladığını görmemişte olabilir aa zaten hep ben yokken geliyor foruma dikkat ediyorumda ne tesadüfse artık
bu arada racabını bildirde yapayım @Bully
hahaha ayy şey geldi aklıma aseratlar jurilikten kovmuş çocuğu girmiyor diye oda şey yazmış siz beni kovdunuz çiğdem juri bşkanlığından kovmamış diye duygulandımÇiğdem sende ne vefakar çıktın.s.s
Türkiye'nin en iyi sarkicisi olan Gülsen'in yeni sarkisini birazdan yollarimhahaha ayy şey geldi aklıma aseratlar jurilikten kovmuş çocuğu girmiyor diye oda şey yazmış siz beni kovdunuz çiğdem juri bşkanlığından kovmamış diye duygulandım
@eskici sağda solda çene çalacağına karga sesli gülşenin yeni şarkısını yolla
hani nerede yolla çabuk -5 yapıştırırım vllaTürkiye'nin en iyi sarkicisi olan Gülsen'in yeni sarkisini birazdan yollarim
Tamam yollayacam acelen nehani nerede yolla çabuk -5 yapıştırırım vlla
düşük bir şarkıyla gel bence elenecek türden olsunTamam yollayacam acelen ne