Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Oylama Başladı

Öyle emeklilik mi olur. ss Zaten o yetkilerini görüldüğü gibi kötü amaçları için kullanır, şu ana kadar forumun hayrına bir şey yaptığını görmedim. :A Bu yüzden en ufak bir yetki bile kalmamalı onda. :A

Bakalım bu sezonu çıkarabilecek mi :D
hhhah aa yarışmam bir olayı daha aydınlattı çocuk emekli ayağına siz co-adminlerden bile daha yetkili çıktı ayoll :A :A :A

Hiç uğraşamam şimdi bu çocukla Rihanna'nın All-Star şampiyonluğu hatrına böyle kalsın bakalım. :A Bir de jüri olduğu için mecburen alttan almak durumundayım yarışmacı olsa bakardık. :A

Ayrıca şuna Gökhan Töre diyip durma Gökhan Türkmen olacak. ss

Bu arada @OzaN, @sokak sanati'nı emekli yaparken yetkilerini almayı unutmuşsun sanırım, bu işe de bir el atarsan güzel olur. :A

çok iyi gidiyordun beni Ozan'a şikayet ederek yine düşürdün kendini.:A

@OzaN belki yönetimden soğumayayım diye yapıyor. ne biliyorsun.:A Karışma sen adminin işine.:A

hhhah aa yarışmam bir olayı daha aydınlattı çocuk emekli ayağına siz co-adminlerden bile daha yetkili çıktı ayoll :A :A :A
Ozan unutmuştur yapıyor öyle şeyler arada, muhtemelen Umut arkadaşımızın favori üyeden farkı yoktur şu an. :A

çok iyi gidiyordun beni Ozan'a şikayet ederek yine düşürdün kendini.:A

@OzaN belki yönetimden soğumayayım diye yapıyor. ne biliyorsun.:A Karışma sen adminin işine.:A
Yalın'ı Rihanna'nın altına almanın bir bedeli olacaktı elbet. :A

Öyle hem emekliyim hem de yetkim olsun yok öyle bir dünya, ne zaman yeniden yönetici olmak istersin o zaman yetkiyi elde edersin. :A

Ozan unutmuştur yapıyor öyle şeyler arada, muhtemelen Umut arkadaşımızın favori üyeden farkı yoktur şu an. :A

Öyle hem emekliyim hem de yetkim olsun yok öyle bir dünya, ne zaman yeniden yönetici olmak istersin o zaman yetkiyi elde edersin. :A

Admin yanlış yapmaz hem sen karışma her işe.:A Benimde bazı konulara müdahale yetkim olacak elbet akil heyet olarak.:A

Admin yanlış yapmaz hem sen karışma her işe.:A Benimde bazı konulara müdahale yetkim olacak elbet akil heyet olarak.:A
Yanlış yapmaz da hata yapabilir, hatalarını düzeltmek de co-admin olarak benim görevim. 😎

O değil de sen gitmeden önce moderatör değil miydin, senaryo bölümünde nasıl yetkin oluyor. ss

Yanlış yapmaz da hata yapabilir, hatalarını düzeltmek de co-admin olarak benim görevim. 😎

O değil de sen gitmeden önce moderatör değil miydin, senaryo bölümünde nasıl yetkin oluyor. ss

Bilmiyorum.:F Galiba bir ara Ozandan yeni bir yetki istemiştim. Herkese 2. bölüm vermiş bama vermemişti. o zaman bu alanı istemiş olabilirim ama müzik bölümü diye hatırlıyorum. ben yarı co adminmişim kısaca.:F

Bilmiyorum.:F Galiba bir ara Ozandan yeni bir yetki istemiştim. Herkese 2. bölüm vermiş bama vermemişti. o zaman bu alanı istemiş olabilirim ama müzik bölümü diye hatırlıyorum. ben yarı co adminmişim kısaca.:F

aaa izin verdim @sokak sanati istediği kadar konumu düzenleyebilir :A :A :A

Bu haftaki şarkımız albümün sevilen şarkılarından "Benim Tatlı Kanserim". Umarım siz de seversiniz. :)

Günden güne soluyoruz,
İçten içe eriyoruz.
Ne kaçış var ne bir umut,
Yine de onsuz yapamıyoruz.

Bu aşk bir kanser hücresi,
Belli yok tedavisi.
Sardıkça her yerimizi,
Tutkuyla bağlanıyoruz.

Bu kanlı yaratık nereni sardıysa,
Hiç düşünmeden hani kesip atarsın ya...
Tut ki bu illet kalbine dadandıysa,
Kalbini de söküp atamazsın ya...

Varsın solsun çiçeklerim,
Ben ölmeyi de beklerim.
Yine de kesip atamam seni,
Benim tatlı kanserim.
Benim tatlı kanserim.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati

Bu haftaki şarkımız albümün sevilen şarkılarından "Benim Tatlı Kanserim". Umarım siz de seversiniz. :)

Günden güne soluyoruz,
İçten içe eriyoruz.

Belli yok tedavisi.
Sardıkça her yerimizi,
Tutkuyla bağlanıyoruz.

Ben ölmeyi de beklerim.
Benim tatlı kanserim.
Benim tatlı kanserim.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati

Makyaj ile gelseydin tam verirdim.

Günden güne soluyoruz,
İçten içe eriyoruz.

Belli yok tedavisi.
Sardıkça her yerimizi,
Tutkuyla bağlanıyoruz.

Ben ölmeyi de beklerim.
Benim tatlı kanserim.
Benim tatlı kanserim.

cumartesi 17:00 @Forumdash ama yarın akşama kadar şarkılar gelirse yarında başlayabilir :A

@OzaN dalkılıçta yok bu hafta seni kurtarsın :A :A :A

Bu haftadan itibaren uzunca bir süre slow şöleni yaşatacağız sizlere. :A Malum ilk hafta hareketli deneyelim dedik sevmediniz. ss

Neyse bu hafta "Tütün" isimli şarkımızla karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz. :D