sen emekli değilmisin ayoll nasıl yetkin oluyor
Sen anlamazsın. Gizli modum ben şuan yani bildiğin derin forumum @mrt-06
sen emekli değilmisin ayoll nasıl yetkin oluyor
Sen bana kötü puan versen ben kaybetmem ki sen kaybedersinneyse ben düzelttim sorun yok.
Ferdi sevmiyorum malesef kötü veririm yine daha kötüsü çıkmaz sa.
Benim bildiğim @Bully bu durumu düzeltir tekrar merak etme sen
Ben emekliyim ondan üstünüm. Hiç bir şey yapamaz hem Çiğdem'in dediği olur. Konuyu beğenmişse sıkıntı yok.
Ben emekliyim ondan üstünüm. Hiç bir şey yapamaz hem Çiğdem'in dediği olur. Konuyu beğenmişse sıkıntı yok.
hahahah emekli olduya ayoll yaşlı olmasına güveniyor sanırımBenim bildiğim @Bully bu konuyu tekrar eski haline getirir merak etme sen
hahahah emekli olduya ayoll yaşlı olmasına güveniyor sanırım
ayy böyle kalsın bari sonra inatlaşıp o şunu bu onu yaparken konumun içine ederler
Sen emekliysen o da Co Admin Konunun ilk halini görmedim ama belli ki sen baya süslemişsin kraliçe demişsin koyu yazmışsın falan. Bully bunun altında kalmaz
Forumun kraliçeside Çiğdem artık.
Yok o kısma karışmaz. Resmi üstteydi Yalın'ın onu alta aldım. Karışırsa ona karışır diyem ama onunla da uğraşmaz. Benim dışımda kimse uğraşmaz zaten.
Ben de sanmıyorum uğraşacağını ama bazen takıyor belli olmaz En favori dizide görmedin sen Kırgın Çiçekler'e karşı 46'yı en çok o destekledi diziyi izlemediği halde sırf KÇ Poyraz'ı eledi diye
Ben de sanmıyorum uğraşacağını ama bazen takıyor belli olmaz En favori dizide görmedin sen Kırgın Çiçekler'e karşı 46'yı en çok o destekledi diziyi izlemediği halde sırf KÇ Poyraz'ı eledi diye
akşama geldiğimizde yalını üst tarafta görürüz gibi bencedeForumun kraliçeside Çiğdem artık.
Yok o kısma karışmaz. Resmi üstteydi Yalın'ın onu alta aldım. Karışırsa ona karışır diyem ama onunla da uğraşmaz. Benim dışımda kimse uğraşmaz zaten.
akşama geldiğimizde yalını üst tarafta görürüz gibi bencede
Bak orada kutsal bir mücadele varmış. KÇ ne Bee. Tabi destekleyecek.
10 bölümlük dizi eşkiya , kırgın çiçekler ve ertuğrulu yılın en iyi dizilerini eliyor ben saymıyorum bu yılki etkinliğiHem de ne mücadele. Yaklaşık 600 tane mesaj atıldı olmamışlar havada uçuştu Bu arada KÇ'yi sevmemene sevindim sen de bizdensin Deniz burayı görünce ikimizi de dissleyecek yalnız
Hem de ne mücadele. Yaklaşık 600 tane mesaj atıldı olmamışlar havada uçuştu Bu arada KÇ'yi sevmemene sevindim sen de bizdensin Deniz burayı görünce ikimizi de dissleyecek yalnız
10 bölümlük dizi eşkiya , kırgın çiçekler ve ertuğrulu yılın en iyi dizilerini eliyor ben saymıyorum bu yılki etkinliği
aa nasıl 46 cı ozaman tekrardan kutlu olsun şampiyonlukları @MasacRE-Deniz ile ben zaten Osmanlı ile Rusya gibiyiz. Hep bir karşı karşıya gelme. Sıkıntı yok ona ben alışığım.
Dizi anketi yorumumu yaptım zaten. 46 dışında tüm finale yarı finale kalan diziler yarışmaya lekedir.
Bizde senim yarışmayı saymayız olur biter. Baktım jurilerine hepsi 46'cı.
akşama geldiğimizde yalını üst tarafta görürüz gibi bencede
Hiç uğraşamam şimdi bu çocukla Rihanna'nın All-Star şampiyonluğu hatrına böyle kalsın bakalım. Bir de jüri olduğu için mecburen alttan almak durumundayım yarışmacı olsa bakardık.Yok Bully yapmaz. @Bully yaparsan Gökhan Töre'ye 1-2 veririm.
aa belki @sokak sanati yetkili emekli olarak kalacaktırHiç uğraşamam şimdi bu çocukla Rihanna'nın All-Star şampiyonluğu hatrına böyle kalsın bakalım. Bir de jüri olduğu için mecburen alttan almak durumundayım yarışmacı olsa bakardık.
Ayrıca şuna Gökhan Töre diyip durma Gökhan Türkmen olacak. ss
Bu arada @OzaN, @sokak sanati'nı emekli yaparken yetkilerini almayı unutmuşsun sanırım, bu işe de bir el atarsan güzel olur.
Öyle emeklilik mi olur. ss Zaten o yetkilerini görüldüğü gibi kötü amaçları için kullanır, şu ana kadar forumun hayrına bir şey yaptığını görmedim. Bu yüzden en ufak bir yetki bile kalmamalı onda.aa belki @sokak sanati yetkili emekli olarak kalacaktır
ama zırt pırt yarışmamı kurcalayacaksa bencede yetkisini alın yarışmanın bu sezonu bittikten sonrada tekmeyi atın forumdan