Şaka bi yana umarım güzel sonuç alırım. Yazın en hit albümü sonuçta Herkes adeletli oy kullansnHımm demek yarışmada tek Murat olarak kalabilmek için diğer Murat'ı sen eledin
Sen yenisin galiba
Şaka bi yana umarım güzel sonuç alırım. Yazın en hit albümü sonuçta Herkes adeletli oy kullansnHımm demek yarışmada tek Murat olarak kalabilmek için diğer Murat'ı sen eledin
Sen yenisin galiba
DarkLeqenD i çağırdım bakalım ne diyecek şarkının müziğineŞaka bi yana umarım güzel sonuç alırım. Yazın en hit albümü sonuçta Herkes adeletli oy kullansn
O kısmı beğenir kenal sunal hayranı oldugu için de genelinde Handeye yine düşük verir geçen hafta gördükDarkLeqenD i çağırdım bakalım ne diyecek şarkının müziğine
iddialı bir şarkı gibi 2.haftadanşarkım albüme adını veren Düş Bahçeleri @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @turkuazz @OzaN @destere @sokak sanati @MayısKralı @gizem ak @Maskeli Fedai @papuleoo @eskici @HarzeM @Bully @denizz19 @Tzira @Tolstoyevski @ozgur2113 @masacre @DarkLeqenD @gözlemci @cevaa @Ahmad @EnveR
zaten albümde tek zayıf gördüğüm şarkıyı ilk hafta kullandım kalan hepsi iddialı benceiddialı bir şarkı gibi 2.haftadan
bakalım bize görede öylemi olucakzaten albümde tek zayıf gördüğüm şarkıyı ilk hafta kullandım kalan hepsi iddialı bence
süre cumartesi 17:00 zaten daha süreye var elime erken ulaşsa erken başlardıkÇok yavaş bir proje. Sıkıldım!
yolla şarkını bunları hazırlamasıda var öyle hazır başlamıyorBen gönderecem birazdan gece baslatabilirsin oylamayi
O kadarini da yap artik ne var yani yolluyorum simdiyolla şarkını bunları hazırlamasıda var öyle hazır başlamıyor
ben gülşenin şutlanmasını düşünüyorum olur inşO kadarini da yap artik ne var yani yolluyorum simdi
Gülsen efsanesi devam ediyor
@Forumdash @dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati
Kiskaniyorsun benceben gülşenin şutlanmasını düşünüyorum olur inş
be adam ve of of dışında öyle bayıldığım şrkısı yokKiskaniyorsun bence
İyi bari onlari sevmissinbe adam ve of of dışında öyle bayıldığım şrkısı yok