Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Oylama Başladı

Yooo. @DarkLeqenD alınma ama yine diptesin.:A

Sen mi yönetiyorsun Ziyneti.😱 Bi soğuma geldi şimdi bak.:A

İyi yerden yakaladın bak.:bhr: Fox'umun sesi Gökhan. Çok seviyorum kendisini.:Z

Yalnız şöyle bir şey var. Tüm isimler vitesi arttırırken sen geçen haftanın üstüne koymamışsın. Geçen hafta kadar iyiydi şarkın o yüzden geri düşebiliyor. Atak lazım yani.:A
Aksine geçen haftadan daha iyi geldiğimi düşünüyorum ben zaten Gökhan daha çok slowlarıyla popüler, hareketli gelince forum yadırgadı sanırım.ss

Bu da onun gerçek sanatçı olamadığını gösterir. :A
Bunu diyen de adamın büyük hayranlarından :A

Hit hareketli şarkıları da var mesela Aşk Lazım, Dene. Taş. Bu albümde Ayıp Ettin ve Biraz Ayrılık var. Ama kendini slowlarla ifade etmeyi daha çok seviyor demek ki.

Yooo. @DarkLeqenD alınma ama yine diptesin.:A

Sen mi yönetiyorsun Ziyneti.😱 Bi soğuma geldi şimdi bak.:A

İyi yerden yakaladın bak.:bhr: Fox'umun sesi Gökhan. Çok seviyorum kendisini.:Z

Yalnız şöyle bir şey var. Tüm isimler vitesi arttırırken sen geçen haftanın üstüne koymamışsın. Geçen hafta kadar iyiydi şarkın o yüzden geri düşebiliyor. Atak lazım yani.:A
Ula karga yumurtası benim sanatçım olduğunu duydun hemen 180 derece döndün :A Ayrıca bu hafta beğendiğin şarkının sözü ve müziği Sıla Gençoğlu imzalı. :A
hahah aa bende diyorum denizi ilk defa destekliyor düzelme var bu çocukta diye :F

ama haftaya düşük verirsen dürüst juriliğinden şüphe duymaya başlarlar :F

Kullandım oylarımı.

Erkin Koray yine ağır favori. Sezen'de yükseliş vardı. Hande Yener'i çok kötü buldum, albümdeki tek sevmediğim parçası buydu sanırım, keşke ilk hafta kullanılsaymış.

Geçen haftaya göre daha iyi parçalar vardı ama, bakalım kimler elenecek ve kimler final puanı alacak, merakla bekliyoruz sonuçları. :D

Oyları mi kullandım.:X

Ziynet Sali muazzam bir isimmiş 2 haftadır onu fark ettim. Bu hafta yine çok güzel söylemiş. Bayıldım.:D

Erkin Koray bir efsane zaten. Yine şans tanımamış rakiplere.:X

Pinhani ve Model güzeldi. İkisi de üst sıralarda yer aldı.

Gökhan Türkmen'in sesini çok sevdim. Parçada güzel olunca iyi bir iş çıkmış.

Devamı o kadar iyi değildi. Özellikle Hande tam hayal kırıklığı.:(
Ferdi babanın bu şarkısına 1-2-3-4-5 verdiysen müzikten zerre anlamıyorsundur. NET.

Sen ne işe yarıyon. Jürini koru az.😵😵
aaa juriler @destere nin ilgi alanında yani sizin başkanınız o :F oy vermeyenlere oy verdirtiyordu bir srunuz sıkıntınız olursa ona başvurucaksınız eylülün sonunda gelecem demiş sen raporunu hazırla yakında gelir @DarkLeqenD ide hiç sevmez zaten :A