Zevksizlik başa bela işte her yerde söylemePuanları mı değiştirtmek için çok uğraşıyorsun.s.s Hem Sılanında sevdiğim şarkısı var. Gol, dan sonra, yara bende vs oluyor yani böyle arada.
Zevksizlik başa bela işte her yerde söylemePuanları mı değiştirtmek için çok uğraşıyorsun.s.s Hem Sılanında sevdiğim şarkısı var. Gol, dan sonra, yara bende vs oluyor yani böyle arada.
Aksine geçen haftadan daha iyi geldiğimi düşünüyorum ben zaten Gökhan daha çok slowlarıyla popüler, hareketli gelince forum yadırgadı sanırım.ssYooo. @DarkLeqenD alınma ama yine diptesin.
Sen mi yönetiyorsun Ziyneti.😱 Bi soğuma geldi şimdi bak.
İyi yerden yakaladın bak. Fox'umun sesi Gökhan. Çok seviyorum kendisini.
Yalnız şöyle bir şey var. Tüm isimler vitesi arttırırken sen geçen haftanın üstüne koymamışsın. Geçen hafta kadar iyiydi şarkın o yüzden geri düşebiliyor. Atak lazım yani.
Bu da onun gerçek sanatçı olamadığını gösterir.Aksine geçen haftadan daha iyi geldiğimi düşünüyorum ben zaten Gökhan daha çok slowlarıyla popüler, hareketli gelince forum yadırgadı sanırım.ss
Bunu diyen de adamın büyük hayranlarındanBu da onun gerçek sanatçı olamadığını gösterir.
Dene kötü Taş eh işte. Ayıp Ettin güzel. :Bunu diyen de adamın büyük hayranlarından
Hit hareketli şarkıları da var mesela Aşk Lazım, Dene. Taş. Bu albümde Ayıp Ettin ve Biraz Ayrılık var. Ama kendini slowlarla ifade etmeyi daha çok seviyor demek ki.
Yooo. @DarkLeqenD alınma ama yine diptesin.
Sen mi yönetiyorsun Ziyneti.😱 Bi soğuma geldi şimdi bak.
İyi yerden yakaladın bak. Fox'umun sesi Gökhan. Çok seviyorum kendisini.
Yalnız şöyle bir şey var. Tüm isimler vitesi arttırırken sen geçen haftanın üstüne koymamışsın. Geçen hafta kadar iyiydi şarkın o yüzden geri düşebiliyor. Atak lazım yani.
hahah aa bende diyorum denizi ilk defa destekliyor düzelme var bu çocukta diyeUla karga yumurtası benim sanatçım olduğunu duydun hemen 180 derece döndün Ayrıca bu hafta beğendiğin şarkının sözü ve müziği Sıla Gençoğlu imzalı.
hahah aa bende diyorum denizi ilk defa destekliyor düzelme var bu çocukta diye
ama haftaya düşük verirsen dürüst juriliğinden şüphe duymaya başlarlar
öyle oluyor ya oylamada isim olarak bakılıyor ama bu yanlış aslında bakalım artıkFerdi Babaya tam puan vermişsin gözlerim yaşardı vlla
umrım yine geride kalmaz isim olarak biraz geriye atılıyor sanırım
Ferdi babanın bu şarkısına 1-2-3-4-5 verdiysen müzikten zerre anlamıyorsundur. NET.Oyları mi kullandım.
Ziynet Sali muazzam bir isimmiş 2 haftadır onu fark ettim. Bu hafta yine çok güzel söylemiş. Bayıldım.
Erkin Koray bir efsane zaten. Yine şans tanımamış rakiplere.
Pinhani ve Model güzeldi. İkisi de üst sıralarda yer aldı.
Gökhan Türkmen'in sesini çok sevdim. Parçada güzel olunca iyi bir iş çıkmış.
Devamı o kadar iyi değildi. Özellikle Hande tam hayal kırıklığı.
siz bu sezon baya kavgalı olucaksınız anlaşılan @sokak sanatiFerdi babanın bu şarkısına 1-2-3-4-5 verdiysen müzikten zerre anlamıyorsundur. NET.
ben 1. Olunucak şarkıyla gelmişim ve sen hala 1 veriyorsan kusura bakma ama sen bu piyasadan anlamıyorsundursiz bu sezon baya kavgalı olucaksınız anlaşılan @sokak sanati
belki tam verdi ayoll bekle bakalımben 1. Olunucak şarkıyla gelmişim ve sen hala 1 veriyorsan kusura bakma ama sen bu piyasadan anlamıyorsundur
Ferdi babanın bu şarkısına 1-2-3-4-5 verdiysen müzikten zerre anlamıyorsundur. NET.
siz bu sezon baya kavgalı olucaksınız anlaşılan @sokak sanati
kötü yorum yapar sana küfür ederCaz yapma bana.
Gerçekten sevmiyorum arabesk. Zaten anlamakta istemiyorum. Herkesin zevki kendine.
Ben puanı mi verir çekilirim köşeme. Ne kavga edicem.
kötü yorum yapar sana küfür eder
o seni oyundan tanır bence hahahaİsimsiz oy veririm bende. Böyle hakkım var dimi.
o seni oyundan tanır bence hahaha
aaa juriler @destere nin ilgi alanında yani sizin başkanınız o oy vermeyenlere oy verdirtiyordu bir srunuz sıkıntınız olursa ona başvurucaksınız eylülün sonunda gelecem demiş sen raporunu hazırla yakında gelir @DarkLeqenD ide hiç sevmez zatenSen ne işe yarıyon. Jürini koru az.😵😵