Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Oylama Başladı

zaman atlaması olucak ozaman kamelim ölmesinde gerisi önemli değil :A
Ayy tabiki Zaman atlaması olacak 2 yıl hapis mi gösterilecek dizide :F

He bir kesin bilgi daha Songül'ün babası bu sezon ortaya çıkacak ve SonGün ayrılacak bir süre ve dizinin bu sezon son sezonu olacak diye duydum :D

Sinsi gülüşünü atamadın sanırsam :A 1 tanesi ölmek zorunda başka yolu yok :A
Yok hepsi tam :F He bir yeni bilgi daha yeni kızın ismi Eda olacak :D

zaman atlaması olucak ozaman kamelim ölmesinde gerisi önemli değil :A
Kız bu adam sapık tecavüzcü neyini seviyon bu adamın :A Sen de benim gibi espritüelliğini sevdin değil mi :bhr: :A

He bir kesin bilgi daha Songül'ün babası bu sezon ortaya çıkacak ve SonGün ayrılacak bir süre ve dizinin bu sezon son sezonu olacak diye duydum :D

Eda en sevdiğim karakter oldu şimdiden :A Daha 2.sezona girmedik ne zaman son sezon kararı alındı be :A

Kız bu adam sapık tecavüzcü neyini seviyon bu adamın :A Sen de benim gibi espritüelliğini sevdin değil mi :bhr: :A

sen neyini seviyorsan işte sen bayılmıyormusun :A :A :A

@denizz19 final olucak bencede cemrenin yurtta müdür yardımcısı olma sahnesi final sahnesi diye düşünüyorum oraya akdar neler olmuş onları görecez bu sezon gibi güney eksin yeni kızla sevgili olur songülle ayrılınca yakınlaşır yada :F

Eda en sevdiğim karakter oldu şimdiden :A Daha 2.sezona girmedik ne zaman son sezon kararı alındı be :A
3.sezona gerek olmadığını düşünüyorum nedense ama belli de olmaz ilk duyumum bu şekilde :D

Oylarımı kullandım geçen haftaya nazaran daha fazla zorlandım ve eleneceğini düşündüğüm arkadaşı tabiri caizse şarkıların kalitesinden dolayı koruma altına aldım geçen hafta konuşmalarımızı uyguladım oy kullanırken herkese bol şanslar umarım beklediğim kişi elenir :F

Evet o muhteşem kalite esaslı oylarıma kavuştunuz arkadaşlar. :A Bu haftadan itibaren sorumluluk sahibi bir juri olarak görevime dönmüş bulunmaktayım. :A

Ha bu arada @Bully ile yine kavga edicez gibi gitmiş sevmediğim birini seçmiş yine. :A :A

Evet o muhteşem kalite esaslı oylarıma kavuştunuz arkadaşlar. :A Bu haftadan itibaren sorumluluk sahibi bir juri olarak görevime dönmüş bulunmaktayım. :A

Ha bu arada @Bully ile yine kavga edicez gibi gitmiş sevmediğim birini seçmiş yine. :A :A
O köyden hiç dönmeseydin keşke.ss

Gökhan Türkmen'in neyini sevmiyorsun pis, yemin mi ettin sen benim yarıştığım şarkıcıları sevmemeye.ss

O köyden hiç dönmeseydin keşke.ss

Gökhan Türkmen'in neyini sevmiyorsun pis, yemin mi ettin sen benim yarıştığım şarkıcıları sevmemeye.ss
Yok olmuyor sesi dinledikçe içim acıyor, çok ters sanat zevkime. :A Bilinçli değil ama bu, tamamen şans sevmediğim seslerin senin tarafından seçilmesi. :A

Yok olmuyor sesi dinledikçe içim acıyor, çok ters sanat zevkime. :A Bilinçli değil ama bu, tamamen şans sevmediğim seslerin senin tarafından seçilmesi. :A
Tarkan, Yalın, Gökhan Türkmen, üçü de kaliteli pop yapan isimler. Sen hiçbirini de sevmeyerek adeta bir kalite düşmanı olduğunu gösterdin senin müzik zevkinden çok rahatsızım :A

Aslında aklımdaydı da hem vakit bulamadım hem de üşendim, bu hafta içi açarım büyük ihtimalle :D
Bu arada Bayıla Bayıla konusu daha açılmadı:A
tatlıyla balla dışında sadece delidir şarkısını dinledim hatta dinlemeye doyamadım diyebilirim tamam tatlıyla ballada güzeldide yalına göre orta şeker bir şarkıydı albümün diğer şarkılarını bilmiyorum ama delidir sanırım en iyi şarkısı olması lazım herşeyiyle tam anlamıyla bir yalın şarkısı ilk 2 albümün tadı var bizim şarkıcılarımız en iyi şarkısıyla çıkış yapmıyor nedense şu şarkıyla çıkış yapsaydı ortalığı sallıyordu şuan :F

tatlıyla balla dışında sadece delidir şarkısını dinledim hatta dinlemeye doyamadım diyebilirim tamam tatlıyla ballada güzeldide yalına göre orta şeker bir şarkıydı albümün diğer şarkılarını bilmiyorum ama delidir sanırım en iyi şarkısı olması lazım herşeyiyle tam anlamıyla bir yalın şarkısı ilk 2 albümün tadı var bizim şarkıcılarımız en iyi şarkısıyla çıkış yapmıyor nedense şu şarkıyla çıkış yapsaydı ortalığı sallıyordu şuan :F
Evet özellikle işten güçten bayıldım biraz, arka bahçeye yayıldım biraz kısmı çok güzel :D

Bence doğru şarkıyla çıkış yaptı Yalın. Zaten albüm slow ağırlıklı, Delidir'e de gelecek yaza doğru klip çekebilir. Çok hoş slow parçalar var albümde tek bir boş şarkı olmadığını söyleyebilirim sana, neyse konuyu açtıktan sonra detaylı yorumlarız zaten :D

Evet özellikle işten güçten bayıldım biraz, arka bahçeye yayıldım biraz kısmı çok güzel :D

Bence doğru şarkıyla çıkış yaptı Yalın. Zaten albüm slow ağırlıklı, Delidir'e de gelecek yaza doğru klip çekebilir. Çok hoş slow parçalar var albümde tek bir boş şarkı olmadığını söyleyebilirim sana, neyse konuyu açtıktan sonra detaylı yorumlarız zaten :D
tatlıyla ballada güzel şarkı ama delidir i dinle dinle doyamıyorum vlla şarkının her sözü nakarat gibi ayol zaten yalın şarkıya öyle bir giriş yapiyorki nakaratla giriyor gibi şarkının her sözü nakarat gibi olmuş dolu dolu :F

birde şarkıda küçüçüğüm esintileri var delidir deli dedikten sonra gidene ağlayan yaralar bağlayan kısmı küçüçüğüm esintileri taşıyor benimde en sevdiğim yalın şarkılarından oda biraz etkilemiş olabilir beni :A

diğer şarkılarınada sen konuyu açınca bakarız artık :F

Nöbetçi Geceler,Ben Olamazdım,Sesinde Aşk Var ve Özlemeye Sevgi Lazımdır müthiş:bhr:Delidir biraz sönük diğerlerine göre bence:)