Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Oylama Başladı

Elensin. Bende işkenceden kurtulurum. Her hafta gıy gıy o iğrenç ses.:A
Gıy gıy mı :D büyük gülerdim de neyse :D Dua et en sevdiğim 36 üyeden birisin :)

turkuazz şarkısını cuma yollayabilse bu akşama sonucları denk getiricektim ama olmadı malesef :A :A :A
Hay ben senin gibi sunucunun la yarınsa kullanırım ben oy :A Tebrik ederim KÇye denk getirdiğin için :A

Yoo ben yarışmıyorum. Veririm 1 puanını oturur oturduğu yere.:A Di mi @DarkLeqenD
Ben seni kazığa oturtacam bekle sen :A

Gıy gıy mı :D büyük gülerdim de neyse :D Dua et en sevdiğim 36 üyeden birisin :)

Hay ben senin gibi sunucunun la yarınsa kullanırım ben oy :A Tebrik ederim KÇye denk getirdiğin için :A

artık diziler başlıyor böyle önemli günlere denk gelicek yapacak birşey yok :A

ayrıca büşra kemale ağlıyor galiba bizim adam ölebilir :F

Oyy takılıyorum sana.:bhr: Bu yarış boyunca büyük tolerans isticem senden.:love1:

@DarkLeqenD çok alıngan 2.sezon calvin harrisle katılıp elenmişti 2.haftada sonra protesto etti yarışmayı :A :A :A

hastaneye düşüp kaçar belki ozaman :F
eski defterleri açmasana pis sunucu :A
Oyy takılıyorum sana.:bhr: Bu yarış boyunca büyük tolerans isticem senden.:love1:

Tolerans ne demekti be unuttum :A neyse sen en iyisi jürilikten çık , çık ki sana olan sevgim azalmasın :bhr: :A

Kemal ölmüyor kesin bilgi :A
Bana bilmediğim şeyleri söyle :A