turkuazz şarkısını cuma yollayabilse bu akşama sonucları denk getiricektim ama olmadı malesefBula bula KÇ'in başladığı günü mü buldun
turkuazz şarkısını cuma yollayabilse bu akşama sonucları denk getiricektim ama olmadı malesefBula bula KÇ'in başladığı günü mü buldun
@sokak sanati bu sezon Dark ile kapışacaksın ne iyi
senin yüzünden oy göndermeyecekmiş ayol -15 alırsa elenebilir suçluluk duymayacakmısın acabaYoo ben yarışmıyorum. Veririm 1 puanını oturur oturduğu yere. Di mi @DarkLeqenD
senin yüzünden oy göndermeyecekmiş ayol -15 alırsa elenebilir suçluluk duymayacakmısın acaba
Ferdi Tayfur değerli bir sestir gıy gıy lafı yakışı kalmıyor :ssElensin. Bende işkenceden kurtulurum. Her hafta gıy gıy o iğrenç ses.
Ferdi Tayfur değerli bir sestir gıy gıy lafı yakışı kalmıyor :ss
müslüm gürses, ibrhim tatlıses ve orhan gencebaydan daha iyidir ferdi tayfur benim favorim vllaElensin. Bende işkenceden kurtulurum. Her hafta gıy gıy o iğrenç ses.
Kıyabilirsen ziynetin o tını tın olan sesine senin zevzekliğinSana gelecek hafta 1 puan çok yakışacak.
müslüm gürses, ibrhim tatlıses ve orhan gencebaydan daha iyidir ferdi tayfur benim favorim vlla
Kıyabilirsen ziynetin o tını tın olan sesine senin zevzekliğin
Gıy gıy mı büyük gülerdim de neyse Dua et en sevdiğim 36 üyeden birisinElensin. Bende işkenceden kurtulurum. Her hafta gıy gıy o iğrenç ses.
Hay ben senin gibi sunucunun la yarınsa kullanırım ben oy Tebrik ederim KÇye denk getirdiğin içinturkuazz şarkısını cuma yollayabilse bu akşama sonucları denk getiricektim ama olmadı malesef
Ben seni kazığa oturtacam bekle senYoo ben yarışmıyorum. Veririm 1 puanını oturur oturduğu yere. Di mi @DarkLeqenD
artık diziler başlıyor böyle önemli günlere denk gelicek yapacak birşey yokGıy gıy mı büyük gülerdim de neyse Dua et en sevdiğim 36 üyeden birisin
Hay ben senin gibi sunucunun la yarınsa kullanırım ben oy Tebrik ederim KÇye denk getirdiğin için
Ben seni kazığa oturtacam bekle sen
Valla sen oyları açıklarken reyting düşüklüğü yaşarsın biz değilartık diziler başlıyor böyle önemli günlere denk gelicek yapacak birşey yok
ayrıca büşra kemale ağlıyor galiba bizim adam ölebilir
durum kemali gçstermeye basladı bence sen hazırlıklı olValla sen oyları açıklarken reyting düşüklüğü yaşarsın biz değil
Kemal ölmez ya rahat ol
Diziyi Kemal taşıyor , senaristler böyle bi hata yapmazlardurum kemali gçstermeye basladı bence sen hazırlıklı ol
Gıy gıy mı büyük gülerdim de neyse Dua et en sevdiğim 36 üyeden birisin
Hay ben senin gibi sunucunun la yarınsa kullanırım ben oy Tebrik ederim KÇye denk getirdiğin için
Ben seni kazığa oturtacam bekle sen
@DarkLeqenD çok alıngan 2.sezon calvin harrisle katılıp elenmişti 2.haftada sonra protesto etti yarışmayıOyy takılıyorum sana. Bu yarış boyunca büyük tolerans isticem senden.
hastaneye düşüp kaçar belki ozamanKemal ölmüyor kesin bilgi
eski defterleri açmasana pis sunucu@DarkLeqenD çok alıngan 2.sezon calvin harrisle katılıp elenmişti 2.haftada sonra protesto etti yarışmayı
hastaneye düşüp kaçar belki ozaman
Oyy takılıyorum sana. Bu yarış boyunca büyük tolerans isticem senden.
Bana bilmediğim şeyleri söyleKemal ölmüyor kesin bilgi
Kemal hapisten çıkıp direk yurda gidecek kesin bilgi@DarkLeqenD çok alıngan 2.sezon calvin harrisle katılıp elenmişti 2.haftada sonra protesto etti yarışmayı
hastaneye düşüp kaçar belki ozaman
Kızlar da ölmüyor :eski defterleri açmasana pis sunucu
Tolerans ne demekti be unuttum neyse sen en iyisi jürilikten çık , çık ki sana olan sevgim azalmasın
Bana bilmediğim şeyleri söyle