Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Oylama Başladı

Caz yapma bana.:A

Gerçekten sevmiyorum arabesk. Zaten anlamakta istemiyorum. Herkesin zevki kendine.:)

Ben puanı mi verir çekilirim köşeme. Ne kavga edicem.:A
Hayır sevip sevmediğin beni alakadar etmez bu da pizasadan anlamadığın gerçeğini değistirmez :D

Hayır sevip sevmediğin beni alakadar etmez bu da pizasadan anlamadığın gerçeğini değistirmez :D

Arabesk sevmiyorum ve piyasasıda ilgilendirmiyor beni. Müzikten anlamıyorsun demen için sadece arabesk tarzı değerlendirmen çok dar kalır bence.:)

aaa juriler @destere nin ilgi alanında yani sizin başkanınız o :F oy vermeyenlere oy verdirtiyordu bir srunuz sıkıntınız olursa ona başvurucaksınız eylülün sonunda gelecem demiş sen raporunu hazırla yakında gelir @DarkLeqenD ide hiç sevmez zaten :A

Yarışmadan çekilirim Beni kollamazsan:A

Arabesk sevmiyorum ve piyasasıda ilgilendirmiyor beni. Müzikten anlamıyorsun demen için sadece arabesk tarzı değerlendirmen çok dar kalır bence.:)

Yarışmadan çekilirim Beni kollamazsan:A
Yo bence çok geniş bi değerlendirme yaptım :D Arabesk müzik piyasasının kralıdır bundan mütevellit sen müzikten anlamıyorsun :D

aa tamam oyuna laf edenin kafasına geçiririz oklavayı olur biter ayol :A
Ben oy kullanamayacağım haberin olsun :D

oylarımı kullandım tüm yarışmacılara başarılar:) çok iyi şarkılar bulunuyordu bazılarıda o şarkılara oranla daha zayıf kaldı:) tüm yarışmacılara hayırlı olsun umarım:)

Yo bence çok geniş bi değerlendirme yaptım :D Arabesk müzik piyasasının kralıdır bundan mütevellit sen müzikten anlamıyorsun :D

Ben oy kullanamayacağım haberin olsun :D
-15 cezası var hem koskoca ferdi baba onun oyuylamı düşücek ayol çeyrek final görde herkes çatlasın :A :A :A