Benim Albümüm 3.Sezon / 2.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi 19 Eylül Pazartesi 22:00

video ilk sayfada en alt kısımda ben yine zaman içinde özellerinizede videoyu yollarım şimdirik sizler oyların :A

Hande Yener ve Merve Özbey telif yüzünden recap süreleri yanına yazıldı başarılar :bhr:

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Ezo ilk defa dinliyorum belkide bu şarkısınıda çok beğendim @turkuazz ben kadın şarkıcılara iyi yorum yapmam kolay kolay biliyorsun ama tarzı iyi ezonun :F

Oylarımı kullandım bu hafta listemde değişimler yaşandı bakalım kim kaç puanı nasiplendi. @Billy Kane şarkını çok beğendim bu hafta hadi iyisin :A

Kullandım. :D
@OzaN beni bu şarkılarla ergenliğime geri götürmeye devam ediyorsun, böyle devam etdikce ilk 3'ümdesin. :D
Başka yorum yaparsam, bi kaç geçen hafta altlarda olan kişiler baya bi artış yaşadı listemde, ama fena düşen kişilerde oldu. :D %90 şarkiyi ilk defa dinlediğim için o anki bana hissetdirdiği duyğuya uyumlu puan veriyorum, kimse kırılmasın. :D Daha bilindik şarkılara geçiş yapmayi bekliyorumm. :D

Kullandım. :D
@OzaN beni bu şarkılarla ergenliğime geri götürmeye devam ediyorsun, böyle devam etdikce ilk 3'ümdesin. :D
Başka yorum yaparsam, bi kaç geçen hafta altlarda olan kişiler baya bi artış yaşadı listemde, ama fena düşen kişilerde oldu. :D %90 şarkiyi ilk defa dinlediğim için o anki bana hissetdirdiği duyğuya uyumlu puan veriyorum, kimse kırılmasın. :D Daha bilindik şarkılara geçiş yapmayi bekliyorumm. :D
Ziynet Sali yükseldi demek :A

Oyları mi kullandım.:X

Ziynet Sali muazzam bir isimmiş 2 haftadır onu fark ettim. Bu hafta yine çok güzel söylemiş. Bayıldım.:D

Erkin Koray bir efsane zaten. Yine şans tanımamış rakiplere.:X

Pinhani ve Model güzeldi. İkisi de üst sıralarda yer aldı.

Gökhan Türkmen'in sesini çok sevdim. Parçada güzel olunca iyi bir iş çıkmış.

Devamı o kadar iyi değildi. Özellikle Hande tam hayal kırıklığı.:(

Ziynet Sali muazzam bir isimmiş 2 haftadır onu fark ettim. Bu hafta yine çok güzel söylemiş. Bayıldım.:D

Ferdi Babaya tam puan vermişsin gözlerim yaşardı vlla :A

Bu yoruma sevindim işte Ezoyu beğenmen iyi oldu:) umarım başarılı sonuçlar olur:)
umrım yine geride kalmaz isim olarak biraz geriye atılıyor sanırım :F

Ziyneti sevdirebildiysek ne Mutlu :A

Beğenmene sevindim Umut'um. :A

Zaten Gökhan senin kanalla iyi ilişkiler içersinde, İnadına Aşk'ın müziklerini yaptı, sonra Sesi Çok Güzel'de jüri üyeliği yaptı bu yüzden düşük verirsen Fox'a ihanet etmiş olursun. :A

Ferdi Babaya tam puan vermişsin gözlerim yaşardı vlla :A

umrım yine geride kalmaz isim olarak biraz geriye atılıyor sanırım :F

Yooo. @DarkLeqenD alınma ama yine diptesin.:A

Ziyneti sevdirebildiysek ne Mutlu :A

Sen mi yönetiyorsun Ziyneti.😱 Bi soğuma geldi şimdi bak.:A

Beğenmene sevindim Umut'um. :A

Zaten Gökhan senin kanalla iyi ilişkiler içersinde, İnadına Aşk'ın müziklerini yaptı, sonra Sesi Çok Güzel'de jüri üyeliği yaptı bu yüzden düşük verirsen Fox'a ihanet etmiş olursun. :A

İyi yerden yakaladın bak.:bhr: Fox'umun sesi Gökhan. Çok seviyorum kendisini.:Z

Yalnız şöyle bir şey var. Tüm isimler vitesi arttırırken sen geçen haftanın üstüne koymamışsın. Geçen hafta kadar iyiydi şarkın o yüzden geri düşebiliyor. Atak lazım yani.:A

Yooo. @DarkLeqenD alınma ama yine diptesin.:A

Sen mi yönetiyorsun Ziyneti.😱 Bi soğuma geldi şimdi bak.:A

İyi yerden yakaladın bak.:bhr: Fox'umun sesi Gökhan. Çok seviyorum kendisini.:Z

Yalnız şöyle bir şey var. Tüm isimler vitesi arttırırken sen geçen haftanın üstüne koymamışsın. Geçen hafta kadar iyiydi şarkın o yüzden geri düşebiliyor. Atak lazım yani.:A
Bu haftadan sonra düşürürsün beni duyduğun için :F

Ula karga yumurtası benim sanatçım olduğunu duydun hemen 180 derece döndün :A Ayrıca bu hafta beğendiğin şarkının sözü ve müziği Sıla Gençoğlu imzalı. :A

Puanları mı değiştirtmek için çok uğraşıyorsun.s.s Hem Sılanında sevdiğim şarkısı var. Gol, dan sonra, yara bende vs oluyor yani böyle arada.:A