Benim Albümüm 2.Hafta Oylama Başladı

O adamı biliyorum o yüzden hiç linke tıklamadım mazallah rüyama falan girer
Belki @xemrexxx'in arşivinde vardır fotoları

Ooo sıvacılık alırım bi dal
Ama bu işin üstadı Malatyalı @destere'dir onun üstüne sıvacı tanımam çok iyi sıvar
Biz de bir Beyaz Futbol izleyicisiyiz Ertem ve Sinan Engin'den kaptık bir şeyler.

Aslında amacım sıvacılık değildi, @destere'ye Tarkan adam gibi adamdır Karma albümü efsanedir demen için ortam oluşturmaktı ama maalesef hayal kırıklığına uğrattın beni.

Adam mıdır değil midir bilemem ben sanatsal boyutuyla ilgileniyorum
O konulara bizim troll @Maskeli Fedai bakıyor

Çido @Çiğdem- yarın pazar evde mayışcamıza sonuçlar açıklansın oyalancak bişeyimiz olur p.tesi geç gibi.

Çido @Çiğdem- yarın pazar evde mayışcamıza sonuçlar açıklansın oyalancak bişeyimiz olur p.tesi geç gibi.
İsviçreli moderatör burada olsaydı çoktan cezalar alırdı da neyse ki sana dua etsin.

@Çiğdem-
Büyük bir zevkle.
Bu haftaki puanları @destere'nin dediği gibiyse muhakkak bir ceza veririz zaten hemen hemen her mesajı uygunsuz o @Çiğdem- cadısının
Adam mıdır değil midir bilemem ben sanatsal boyutuyla ilgileniyorum
O konulara bizim troll @Maskeli Fedai bakıyor
pazar açıklanabilir ozaman ben herkesi bir rahatsız ederim bugün yeterli oy alırsak açıklarız yarın akşam @vadikızı @destere

Şu an şarkıları dinliyorum son şarkıya geçtim birazdan geliyor oylar.

Dinleme süreci bitti az sonra göndereceğim oyları. Yalnız bir şey dikkatimi çekti, oynatma listesinde kimi şarkılar 25-30-50 kere gibi sayılarca tıklanmış olmasına rağmen kimi şarkılar 10-15 hatta Kenan Doğulu ile Mustafa Ceceli benle birlikte iki kere izlediğim için şuan 7 kere izlenmiş gözüküyor. Her biri net bir şekilde birbirlerine yakın oranda izlenmemiş. Acaba bu farklılık neden?

Puanlar bayağı yakın görünüyor umarım Sılam iyi bir yerdedir.

31 ya da 33 ben olabilirim.

O adamı biliyorum o yüzden hiç linke tıklamadım mazallah rüyama falan girer
Belki @xemrexxx'in arşivinde vardır fotoları

zaten vatandaşı ilk keşfetmemiz @xemrexxx sayesinde olmuştu sanırım
forumun haberi yoktu azisten emre koleksiyonundan azis parçaları çıkarıp forumu süsleyince böyle bir yomoşun yaşadığını farkettik

sen daha o övgü laflarını çok beklersin
) forumda tarkana övgü dizecek iki üç kişi anca var onlardan biride @Çiğdem- di o bile bir puan vermiş
) bu saatten sonra işin zor

ama @Maskeli Fedai hala senden yana onun oyuyla durumu kurtarırmısın o da zor iş

Tarık Mengüç'e benziyor
Ben de YouTube'da gezerken denk gelmiştim Arif'in Manchester'a attığı golü ararken

Tarık Mengüç'e benziyor
Ben de YouTube'da gezerken denk gelmiştim Arif'in Manchester'a attığı golü ararken
arifin attığı golle azis ne alaka
ben o işi çözemedim

31 le 22 puan kimin tahmin ediyorum? ama şimdi açıklayıpta milletin moralini bozacak değilim
@Bully ile @OzaN tahminde bulunsun

arifin attığı golle azis ne alaka
ben o işi çözemedim

31 le 22 puan kimin tahmin ediyorum? ama şimdi açıklayıpta milletin moralini bozacak değilim
@Bully ile @OzaN tahminde bulunsun
Bi aralar viraldi o
YouTube'un algoritması diyelim
Müzik dinlemeye diye girersin olay çok başka yerlere gider