Beşiktaş - Fenerbahçe | Spor Toto Süper Lig 23. Hafta Maçı

Şenol maç gidiyor alsana Zımbinho'yu oyuna. :D

Beraberlik şansı kalmadı nasılsa, bu saatten sonra Fener ne kadar rezil olursa o kadar keyifli olur :A

Böyle giderse şaka maka 6-7 olur gibi, normal bir hoca olsa yakımı geri çeker ama Şenol belki de FB ile oynayacağı son teknik direktörlük maçı olduğu için ekstra olarak hırslı adam.

Bunu 2-0’ken yazmışım, üstüne 3-0 olmuş ve maç berabere bitmek üzere Fener bir gol daha atmazsa. :D Beraberlik bizim işimize yarıyor ama bu ne rezilliktir be arkadaş? @DarkLegenD Ayıp değil mi 5-6 olacak maçı 10 dakikada verdiniz. Biz de Arenada 2-0’dsm kazanamadık ama 3-0’dan vermek başka, 2-0’ken penaltı sonrası 2-2 olması başka. Tarihi fırsat bir kere gelir onda da rezil etti takımı Şenol. :A

@MasacRE bir kez daha diyorum, Aykut Şenol’dan çok daha iyi bir hoca. Bu kadar etkisiz kalınmaz bir maça.

Edit: @Sherlock olacaktı :A

Anlık biz. :A

65273

Uzun zamandır STSL’de böyle keyifli maç izlememiştim, son dakikalarda kaos da yaşansa muazzam olacak. :A

@Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @Danger UA! @MEnes @Doğu

Efsane maç oldu. Valbuena'nın girişi yine her şeyi değiştirdi. :Z

Biraz şanslı olsak alabilirdik de maçı. Keşke ilk yarı bu kadar berbat oynamasaydık...

• Harika
Reactions: Dosi
Fener’in tarihi fark yemesi keyfini kaçırsak da en baştan beri istediğimiz Galatasaray adına en olumlu sonuçla bitti, Beşiktaş’ın ilk iki şansı kalmadı Fener de hala kümeden çıkabilmiş değil pek işine yaramadı. Haftaya bu moralle Rize maçını kazanma ihtimalleri arttı ama belli olmaz FB bu derbilerde böyle yapıp em beklenmedik maçlardaki mağlup olabiliyor. :A

Beşiktaş sanırım 8-0’lık Liverpool mağlubiyetinden sonra ilk defa bu kadar rezil oldu. 3-0 Yenilseydi kesinlikle bu kadar rezil olmazdı ama 3-0’dan maçı vermek nedir kardeşim :A

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
Bunu 2-0’ken yazmışım, üstüne 3-0 olmuş ve maç berabere bitmek üzere Fener bir gol daha atmazsa. :D Beraberlik bizim işimize yarıyor ama bu ne rezilliktir be arkadaş? @DarkLegenD Ayıp değil mi 5-6 olacak maçı 10 dakikada verdiniz. Biz de Arenada 2-0’dsm kazanamadık ama 3-0’dan vermek başka, 2-0’ken penaltı sonrası 2-2 olması başka. Tarihi fırsat bir kere gelir onda da rezil etti takımı Şenol. :A

@MasacRE bir kez daha diyorum, Aykut Şenol’dan çok daha iyi bir hoca. Bu kadar etkisiz kalınmaz bir maça.

Edit: @Sherlock olacaktı :A
Kadıköy’de galibiyet almamız imkansız bu arada, bu Fener’de derbi balı gerçekten var. :A
Yok arkadaş ben bu Fener'in derbi olayını anlamadım gitti. İstedikleri kadar kötü durumda olsunlar ne yapıp ne edip yine kaybetmiyorlar. Futbolcular, teknik direktörler, başkanlar hepsi değişiyor ama şu durum değişmiyor yine :A

Yok arkadaş ben bu Fener'in derbi olayını anlamadım gitti. İstedikleri kadar kötü durumda olsunlar ne yapıp ne edip yine kaybetmiyorlar. Futbolcular, teknik direktörler, başkanlar hepsi değişiyor ama şu durum değişmiyor yine :A

Baros’un direkten dönen topu vardı, hatırlarsınız. Ben o an anladım, bu Fenerbahçe’de net bir şekilde lanet var derbiler konusunda. Gider ligdeki tüm takımlara kaybederler, yine derbileri kazanırlar. Öyle bir bal var, lanet var artık adına ne derseniz. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Baros’un direkten dönen topu vardı, hatırlarsınız. Ben o an anladım, bu Fenerbahçe’de net bir şekilde lanet var derbiler konusunda. Gider ligdeki tüm takımlara kaybederler, yine derbileri kazanırlar. Öyle bir bal var, lanet var artık adına ne derseniz. :A
Unutulur mu ya, düşün bak kaç yıl oldu Baros torun torba sahibi olacak biz hala oradayız :A Hayır sadece Kadıköy'de galibiyet alamamak da değil durum. Bu sezon sahamızada 2-0'a getirdik, tamam diyorum oldu bu iş farka bile gidebiliriz, 2-2 yaptılar. Şimdi aynısı Bjk'ye oldu, ya şu maç nasıl 3-0'dan 3-3'e gelir aklım almıyor :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock and MEnes