Beşiktaş - Fenerbahçe | Spor Toto Süper Lig 23. Hafta Maçı

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Unutulur mu ya, düşün bak kaç yıl oldu Baros torun torba sahibi olacak biz hala oradayız :A Hayır sadece Kadıköy'de galibiyet alamamak da değil durum. Bu sezon sahamızada 2-0'a getirdik, tamam diyorum oldu bu iş farka bile gidebiliriz, 2-2 yaptılar. Şimdi aynısı Bjk'ye oldu, ya şu maç nasıl 3-0'dan 3-3'e gelir aklım almıyor :A
Hayretler içinde izledim maçı ya. Yanımda Bjk'li Fb li arkadaş var. İlk yarı Bjk gollerine sevindim. İkinci yarı Fb gollerine. Resmen trollük görevini @Maskeli Fedai den devraldım. :A Ama aşırı keyif aldım bu işten, futbol olarak da çok keyifli bir maçtı. Dostluk kazandı ama ne dostluk. :A

Son düzenleme:
Hayretler içinde izledim maçı ya. Yanımda Bjk'li Fb li arkadaş var. İlk yarı Bjk gollerine sevindim. İkinci yarı Fb gollerine. Resmen trollük görevini @Maskeli Fedai devraldım. :A Ama aşırı keyif aldım bu işten, futbol olarak da çok keyifli bir maçtı. Dostluk kazandı ama ne dostluk. :A
Tam öyle keyfini çıkara çıkara izlenecek maç oldu bizim için zaten :A Bjk'liler ve Fenerliler birer yarı mutluyken biz her iki yarıdan da oldukça büyük keyif aldık :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Hayretler içinde izledim maçı ya. Yanımda Bjk'li Fb li arkadaş var. İlk yarı Bjk gollerine sevindim. İkinci yarı Fb gollerine. Resmen trollük görevini @Maskeli Fedai devraldım. :A Ama aşırı keyif aldım bu işten, futbol olarak da çok keyifli bir maçtı. Dostluk kazandı ama ne dostluk. :A
Aynısı benim de başıma geldi :A Yalnız onlara bakıp keyiflenmek paha biçilmez bir duygu :A

• Güldürdün
Tam öyle keyfini çıkara çıkara izlenecek maç oldu bizim için zaten :A Bjk'liler ve Fenerliler birer yarı mutluyken biz her iki yarıdan da oldukça büyük keyif aldık :A
Kesinlikle tam o tatta bir maçtı. 2 saat ne ara geçti anlamadım bile. Bir Hitchcock gerilimi tadında. :A

Unutulur mu ya, düşün bak kaç yıl oldu Baros torun torba sahibi olacak biz hala oradayız :A Hayır sadece Kadıköy'de galibiyet alamamak da değil durum. Bu sezon sahamızada 2-0'a getirdik, tamam diyorum oldu bu iş farka bile gidebiliriz, 2-2 yaptılar. Şimdi aynısı Bjk'ye oldu, ya şu maç nasıl 3-0'dan 3-3'e gelir aklım almıyor :A

Maç ilk yarı 3-0 olunca, bu Fener gerçekten bitmiş derbilerde iyi takımdı onu bile kazanamıyorlar artık dedim ama demiz olaydım. :A İkinci yarı resmen biz derbilerde 350-0 geri düşsek, geri dönebiliriz der gibi oynadılar. :A Bu yüzden Kadıköy’de galibiyet görebileceğimizi düşünmeyi tekrardan bıraktım. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Maç ilk yarı 3-0 olunca, bu Fener gerçekten bitmiş derbilerde iyi takımdı onu bile kazanamıyorlar artık dedim ama demiz olaydım. :A İkinci yarı resmen biz derbilerde 350-0 geri düşsek, geri dönebiliriz der gibi oynadılar. :A Bu yüzden Kadıköy’de galibiyet görebileceğimizi düşünmeyi tekrardan bıraktım. :A
Bir umut vardı ligin ikinci devresinin başında ama o umut bu maçla gerçekten baya düştü. Hakkımızda hayırlısı. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Futbol ile alakamın hikayesi baya kabarık ama hem anlarım hemde şuan değil ama eskiden çok fanatik bir futbolsever olarak fazla kaptırırdım kendimi:A şimdi stres olmama adına sakin takılıyorum :A
Sen herkesin sorduğu garip soruyu sormadan ben seni şuraya alayım:A Konunun kendisinede bak :A @MasacRE
Ayıp oluyor @Sherlock mesajınıza cevabımı görmediniz galiba. yönlendirdiğim konuyada gidin rica ederim :A

Yuvarlak top yine Fenerbahçe kalesine yuvarlandı :A
yok karşı tarafa yuvarlatmasını bildik :A
Yoo biz Fenerliler yarım mutlu değiliz, baya mutluyuz :Z. Bu maçta üzülen Bjk oldu. sen git 3-0 önde ol ve 6-7 yaparız diye hava at ama 2 puandan ol :A
Sonlarda nerdeyse 4.gol geliyordu bizden ama olsun. Harika bir geri dönüşle susturduk bir sürü kişiyi :Z

Adaşım bana bulduğun tedavi yöntemi gibi bir totem yöntemi de bulmalısın. Tek çaremiz sensin. :A
Valla yıllar içerisinde ne yaptıysam bir çare olmadı. Şaştım kaldım ne yapacağımı. :A Ama son bir vurgun yapabilirim, psikolojik bir dalış yapmam lazım olaya kendi içimde. Bir şeyler bulurum diye umuyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Valla yıllar içerisinde ne yaptıysam bir çare olmadı. Şaştım kaldım ne yapacağımı. :A Ama son bir vurgun yapabilirim, psikolojik bir dalış yapmam lazım olaya kendi içimde. Bir şeyler bulurum diye umuyorum. :A

Bekliyoruz adaşım, çarelerimiz tükendi. Bu balı durduramıyoruz, engel olamıyoruz. :A

• Güldürdün
Ayıp oluyor @Sherlock mesajınıza cevabımı görmediniz galiba. yönlendirdiğim konuyada gidin rica ederim :A

Yoo biz Fenerliler yarım mutlu değiliz, baya mutluyuz :Z. Bu maçta üzülen Bjk oldu. sen git 3-0 önde ol ve 6-7 yaparız diye hava at ama 2 puandan ol :A
Sonlarda nerdeyse 4.gol geliyordu bizden ama olsun. Harika bir geri dönüşle susturduk bir sürü kişiyi :Z

Görmemiştim, bakıyorum şimdi Dosi hanım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Futbolla ilgilenen arkadaşlar ile sonlanan etkilet listeme sizi de ekliyorum o halde Dosi hanım. :A Şaşırdım gerçekten. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Futbolla ilgilenen arkadaşlar ile sonlanan etkilet listeme sizi de ekliyorum o halde Dosi hanım. :A Şaşırdım gerçekten. :A
Hayda, niye herkes şaşırıyor be. Geçende bir arkadaş ile sözlü laf atma durumumuz vardı iskambil kâğıt oyunlarıyla alakalı. ihale, batak falan bilmeme şaşırmıştı. Türkiyedeki kızlar okadarmı herşeyden bihaber imajı çiziyor? 😱
Bizim burda küçük yaşta spor etkinliklerine yollarlar çocukları, banada futbol düştü :A okulun noel ve yaz kupa maçlarındada az koşturmadık :F