Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

Bence Norman'ın orada adama saldırıp sonra tuhaf hale gelişinden sonra inanılır bulmuştur. Bir de Norma'nın öyle bir şey uydurmasının bir sebebi yoktu neden inanmasın ki? :)
Ama ilk defa olmuş bir şey de olabilirdi. Nasıl babasına saldırdığı bir ilkse. :) Dylan gerçeği anlatacağını söyleyince Norma hikayeyi anlatmaya başladı. Dylan böyle bir şey söylemese annesi de anlatmazdı bence olayı. :)

Ama ilk defa olmuş bir şey de olabilirdi. Nasıl babasına saldırdığı bir ilkse. :) Dylan gerçeği anlatacağını söyleyince Norma hikayeyi anlatmaya başladı. Dylan böyle bir şey söylemese annesi de anlatmazdı bence olayı. :)
Öyle de ne bileyim o durumdayken bile yalan söyleyeceğini düşünmemiştir ya. Her ne kadar birbirlerinden nefret etseler de anne sonuçta. :):)

1x6

Ve yine çok iyi bir bölümü daha geride bıraktık. :D

Dylan gerçekten de adammış.İlk bölüm sevilmeyen hareketler yapsa da şimdi çok iyi maşallah. :D

Birçok olay oldu ya. Polisin ölümünü, evde yaşananları nasıl açıklayacaklar acaba? :)

Sonda Norman'ın babasını öldürmüş olması şaşırttı ama normalde annesini hiç sevmeyen ve güvenmeyen Dylan'ın bu hikayeye hemen inanması gerçekçi değildi bence. :)

Puanım: 9.5/10

Kaç bölümdür aynı puanı vermekten sıkılmaya başlamıştım iyi oldu bu. :D
Aslında oğlundan tiksinip ve nefret eden Norma. İlerde sebebini öğrenip Dylan'a hak vereceksiniz. :)

1x5. Bölüm

yine muhteşemdi

özellikle dylan lı bölümler harikaydı :)

özellikle bu dizideki bazı sahneler gerçekten arayıpta bulamadığım türden mesela dylan la ethan yanyana otururken yamuk yamuk gelen adamın silahı çekip ethan ı vuracağını hiç düşünemedim harikaydı , yine dylan ın ethan ı vuran adamı arabayla ezdiği sahne muhteşemdi..

annenin norman ı yolda bırakmasıda güzeldi :)
emma yı da tüpünü de seviyorum:) emma nın çinli kızın nerede olduğuna dair tahminleri çok iyiydi, zaten tüpüyle her yere gittiği için kız tüpünü kapı tokmağı olarak kullanıyor :) çinli kızı kurtarma görevinde tüp bayağı işe yaradı :)
norma gıcık ama güzel kadın hakkını yememek lazım :)

@OzaN @gundix123 @sürgünüm @vadikızı @Harunnn60

1x5. Bölüm

yine muhteşemdi

özellikle bu dizideki bazı sahneler gerçekten arayıpta bulamadığım türden mesela dylan la ethan yanyana otururken yamuk yamuk gelen adamın silahı çekip ethan ı vuracağını hiç düşünemedim harikaydı , yine dylan ın ethan ı vuran adamı arabayla ezdiği sahne muhteşemdi..

emma yıda tüpünüde seviyorum:) emma nın çinli kızın nerede olduğuna dair tahminleri çok iyiydi, zaten tüpüyle her yere gittiği için kız tüpünü kapı tokmağı olarak kullanıyor :) çinli kızı kurtarma görevinde tüp bayağı işe yaradı :)

Norma'nın başından geçen olayları öğrenince çok şaşıracaksın? :)

keşke şu diziyi acele izlemeseydin ya ne güzel yorumlaşırdık şimdi yorum yapamıyoruz çünkü sen ilerdeki olayları biliyorsun öyle olunca anlamı kalmıyor :)
Diziyi çok beğenince su gibi aktı valla 3 günde bitirdim. 7 gün sonrada üçüncü sezon başlıyor. Yoksa bu kadar acele etmezdim. :)

1x5. Bölüm

yine muhteşemdi

emma yı da tüpünü de seviyorum:) emma nın çinli kızın nerede olduğuna dair tahminleri çok iyiydi, zaten tüpüyle her yere gittiği için kız tüpünü kapı tokmağı olarak kullanıyor :) çinli kızı kurtarma görevinde tüp bayağı işe yaradı :)

3.4 bölümleri izledim süperdi çok beğendim norman da birşeyler var
çözemedim nedense dylan sinir oluyordum ama yardım etmesi normana iyiydi
emma çok tatlı kız sevdim onu ama norman diğer kızla oldu bakalım ne olacak
@destere

1x7

Zaman zaman geren sahneleri olsa da dizi için ortalama bir bölümdü bence. :)

Polis niye olayı örtbas etti anlamadım. Başından beri Keith Summers cinayetinden dolayı Norma'yı yakalamak için uğraşıyordu.

Emma'ya üzülüyorum. :( Norman, Bradley tarafından da geri çevrildi bakalım Emma'yla yakınlaşacaklar mı?

Bu arada Bradley demişken Dylan ile Bradley arasında ilginç bir bakışma sahnesi oldu. Dizinin o tarafından böyle bir gelişme beklemezdim. İkisi arasında bir ilişki yaşanması muhtemel.

Az kalsın unutuyordum. Bu bölüm dizide yer alan gözlüklü adam yüksek ihtimal Asyalı seks kölesi kızlarla ilişkisi olan bir adamdı. Tipi çok farklıydı ya zaman zaman güldürdü. :D

Puanım: 8/10

1x6. Bölüm

heyecanıyla aksiyonuyla gerilimiyle mükemmel bir bölümdü..

sonunda zor olsada shelby şrfsz inden kurtulduk, dylan ın yaptığı en güzel işlerden biriydi.. ama asıl takdir edilesi gereken kişi norman.. annesinin dayak yediğini gördüğü an çocuğun beyin gelgit yaşıyor :) norman ın iteklemesi dylan ın silahı alıp ateş edişi ve sonunda hortlağa dönen shelby nin merdivenlerden yuvarlanışı süperdi :)
asıl babasını öldürenin norman olduğunu öğrendiğimiz yerde ilginçti, dylan ın annesinden norman ı kurtarmaya çalışması boşuna çabaymış, aslında tehlikeli olan kişi norman mış:)

1x6

Ve yine çok iyi bir bölümü daha geride bıraktık. :D

Dylan gerçekten de adammış.İlk bölüm sevilmeyen hareketler yapsa da şimdi çok iyi maşallah. :D

Birçok olay oldu ya. Polisin ölümünü, evde yaşananları nasıl açıklayacaklar acaba? :)

Sonda Norman'ın babasını öldürmüş olması şaşırttı ama normalde annesini hiç sevmeyen ve güvenmeyen Dylan'ın bu hikayeye hemen inanması gerçekçi değildi bence. :)

Puanım: 9.5/10

Kaç bölümdür aynı puanı vermekten sıkılmaya başlamıştım iyi oldu bu. :D
Bence Norman'ın orada adama saldırıp sonra tuhaf hale gelişinden sonra inanılır bulmuştur. Bir de Norma'nın öyle bir şey uydurmasının bir sebebi yoktu neden inanmasın ki? :)
dylan ın annesine inanması için başka bir sebep daha var ? daha önce norman dylan ın kafasınada bişeylerle vuracaktı son anda dylan kendini kurtarmıştı :) ve olayı daha sonra norman hatırlamadığını söylemişti ?
norman ın babasını öldürdüğünde yaşanan olayda benzerlik taşıyor, norman geçici hafıza kaybı yaşıyor öyle durumlarda :)

3.4 bölümleri izledim süperdi çok beğendim norman da birşeyler var
çözemedim nedense dylan sinir oluyordum ama yardım etmesi normana iyiydi
emma çok tatlı kız sevdim onu ama norman diğer kızla oldu bakalım ne olacak
@destere
bir an önce 6. bölüme geç altıncı bölüm dahada süper :)

Son düzenleme:
1x6. Bölüm

sonunda zor olsada shelby şrfsz inden kurtulduk, dylan ın yaptığı en güzel işlerden biriydi.. ama asıl takdir edilesi gereken kişi norman.. annesinin dayak yediğini gördüğü an çocuğun beyin gelgit yaşıyor :) norman ın iteklemesi dylan ın silahı alıp ateş edişi ve sonunda hortlağa dönen shelby nin merdivenlerden yuvarlanışı süperdi :)
asıl babasını öldürenin norman olduğunu öğrendiğimiz yerde ilginçti, dylan ın annesinden norman ı kurtarmaya çalışması boşuna çabaymış, aslında tehlikeli olan kişi norman mış:)

dylan ın annesine inanması için başka bir sebep daha var ? daha önce norman dylan ın kafasınada bişeylerle vuracaktı son anda dylan kendini kurtarmıştı :) ve olayı daha sonra norman hatırlamadığını söylemişti ?
norman ın babasını öldürdüğünde yaşanan olayda benzerlik taşıyor, norman geçici hafıza kaybı yaşıyor öyle durumlarda :)

Haklısın, çok mantıklı. :D

1x6. Bölüm

tamam geçerim bugün yine arka arkaya izlicem:)5.6 bölümleri izlicem

1x7. bölüm

her bölüm farklı bir karakterle yada olayla heyecan doruğa çıkıyor o açıdan tüm bölümleri ilginç ve güzel dizinin

bu bölümün yıldızı juno idi :)

norma ile dylan, polis shelby yi öldürdükten sonra olaydan çok rahat kurtuldu şerif romero neden bu iyiliği yaptı anlamak imkansız ?
norman ın bradleyle ilişkisini öğrenen anne nin krizlere girmesi norma nın da psikolojik sorunlar yaşadığını gösteriyor aslında oğlunun kayışı sıyırmasına anne sebep olmuş gibi :) annesinin söylediği herşeyden çok çabuk etkileniyor ergenik tıfıl :) bradley in başına bişey getirecek diye korktum :)
bradleyde az değil norman la sohbet ederken dylan la kesişiyordu :) ilerde bu ikiliyi aynı yatakta görebiliriz :)
yeni gelen misafir jake abernathy ilginç bir tip her türlü belada renkte o adamdan gelecekmiş gibi :)
juno adlı sevimli köpek bölümün yıldızıydı sondaki araba çarpması ise üzücü olan sahneydi, köpeğe yazık oldu ..

1x7. bölüm

her bölüm farklı bir karakterle yada olayla heyecan doruğa çıkıyor o açıdan tüm bölümleri ilginç ve güzel dizinin

bu bölümün yıldızı juno idi :)

norma ile dylan, polis shelby yi öldürdükten sonra olaydan çok rahat kurtuldu şerif romero neden bu iyiliği yaptı anlamak imkansız ?
norman ın bradleyle ilişkisini öğrenen anne nin krizlere girmesi norma nın da psikolojik sorunlar yaşadığını gösteriyor aslında oğlunun kayışı sıyırmasına anne sebep olmuş gibi :) annesinin söylediği herşeyden çok çabuk etkileniyor ergenik tıfıl :) bradley in başına bişey getirecek diye korktum :)
bradleyde az değil norman la sohbet ederken dylan la kesişiyordu :) ilerde bu ikiliyi aynı yatakta görebiliriz :)
yeni gelen misafir jake abernathy ilginç bir tip her türlü belada renkte o adamdan gelecekmiş gibi :)
juno adlı sevimli köpek bölümün yıldızıydı sondaki araba çarpması ise üzücü olan sahneydi, köpeğe yazık oldu ..
Şerif Romero adamdır. :)

@destere
5 ten 7 ye kadar gece 3 kadar izledim süperdi
şok üstüne şok yaşayarak izledim shelby den beklemiyordum norma yı
seviyor sanıyordum adam ne çıktı ya şok oldum valla norman iyi değil
babasınıda öldürmüş hatırlamıyor norman a üzülüyorum ya

Şerif Romero adamdır. :)
şerif bendede dürüst adam izlenimi uyandırdı ? ama birde insan şöyle düşünüyor bu dünyada karşılıksız iyilik yoktur? heleki iyilik yaptığı kadın norma kadar güzelse maddi beklentisi yoksa bile yaptığı iyiliğe karşılık norma ile yatma hayalleri kurmuş olabilir :))

@destere
5 ten 7 ye kadar gece 3 kadar izledim süperdi
şok üstüne şok yaşayarak izledim shelby den beklemiyordum norma yı
seviyor sanıyordum adam ne çıktı ya şok oldum valla norman iyi değil
babasınıda öldürmüş hatırlamıyor norman a üzülüyorum ya
anne norma ile oğul norman ın ikiside bence sağlam kafaya sahip değiller hatta norman ın psikolojisinide annesi bozmuş gibi duruyor ? çünkü norma oğluna karşı aşırı bir sevgi besliyor :) herşeyin aşırısı iyi değildir :)
7. bölümde nerdeyse bradley tehlikeye girecekti kafadan sakat norman ın kızı öldüreceğini sandım :)

şerif bendede dürüst adam izlenimi uyandırdı ? ama birde insan şöyle düşünüyor bu dünyada karşılıksız iyilik yoktur? heleki iyilik yaptığı kadın norma kadar güzelse maddi beklentisi yoksa bile yaptığı iyiliğe karşılık norma ile yatma hayalleri kurmuş olabilir :))

anne norma ile oğul norman ın ikiside bence sağlam kafaya sahip değiller hatta norman ın psikolojisinide annesi bozmuş gibi duruyor ? çünkü norma oğluna karşı aşırı bir sevgi besliyor :) herşeyin aşırısı iyi değildir :)
7. bölümde nerdeyse bradley tehlikeye girecekti kafadan sakat norman ın kızı öldüreceğini sandım :)
aynen bende valla norman normal bir çocuk değil