Bizim tepkilerimiz iyi demiş ama ilgisini çekmeye yetmemiş.bayağı iyi diyorsun ilgilimi çekmedi diyosun bu nasıl iştir böyle😉
daha izlemedinmi üçüncü bölümü millet 5. bölümü izlemiş ben bugün 4 ü izlerimde 5 e zaman kalırsa bugün izlerim zaman kalmazsa yarına artık@destere 3.bölüm bugün izlicem bakalım neler olmuş
9 Mart 3. sezona yetişin çok yavaşsınız.1x2. Bölüm
yine çok güzeldi , bu diziyi bulmamız iyi oldu ortalamanın üstü kaliteli dizi azdı bu son dönemler... özellikle gerilim açısından ihtiyacı karşılıyor yer yer heyecan doruktaydı
@OzaN @gundix123 bende emmayı sevdim sempatik kız ama burnundaki hortum olmasa daha çok seveceğim
dylan adlı büyük oğul norman la özkardeş değilmiş babaları farklıymış ama norma feci bir kadın ikisinide öteki tarafa bir şekilde yollamış aynı zamanda norma güzel bir kadın bu yüzden polislerden shelby nin kadını görünce dibi düştü! o adam artık soruşturma falan yapamaz, ölen şişko keith summers öldüğüyle kalacak gibi
dylan ın, annesini telefona fahişe diye kaydetmesi bunu gören norman ın dayanamayıp saldırdığı sahneler güzeldi ama dylan daha bunların başına çok iş açacak gibi ondan kurtulmaları zor olacak ?
kasabada norma kadar ilginç bir yer bradley in babası yanarak öldü shelby adlı polisin anlattığına göre zaten resmiyette çiftçilik yapan kasabalı gayrı resmi olarak köşe dönmüş vaziyette son sahnede gördükki ağaca asılıp yakılanlarıyla esrar tarlalarıyla uyuşturucusuyla bayağı renkli bir kasaba
emma ile norman ın esrar tarlası macerası kızın anlattığı çinli kız hikayesi olaya gizemde kattı ben buldukları küçük kulübeye tekrar gideceklerini tahmin ediyorum ,
ayrıca kistik fibroz u araştırdım berbat bir hastalıkmış emma nezdinde bu hastalığa yakalanan tüm hastalara büyük geçmiş olsun diyoruz
@vadikızı ikinci bölüm yorumunu bekliyoruz
@Harunnn60 nerelere kayboldu bu diziyi indirmişti izleyeceğini söylüyordu kendisinden haber alınamıyor üç dört gündür
owww hoşgeldin bu arada nerelerdesin )9 Mart 3. sezona yetişin çok yavaşsınız.
Dylan'ın babası ölmedi.
Dişim apse yapmıştı 1 hafta şişliğin inmesini bekledik daha sonrada 2 dişime dolgu yaptırdım. Birde aralıksız bir senedir hergün forumdaydım yaz kış hiç tatil yapmadım. Bir hafta da kafamı dinleyeyim dedim. Bundan sonra da en az 1 yıl biryere kaybolmam merak etme.owww hoşgeldin bu arada nerelerdesin )
aramıza döndüysen bir haftanın önemi yok artıkDişim apse yapmıştı 1 hafta şişliğin inmesini bekledik daha sonrada 2 dişime dolgu yaptırdım. Birde aralıksız bir senedir hergün forumdaydım yaz kış hiç tatil yapmadım. Bir hafta da kafamı dinleyeyim dedim. Bundan sonra da en az 1 yıl biryere kaybolmam merak etme.
Yorum yaparım mükemmel dizi üçüncü sezonu büyük bir merakla bekliyorum.1x4 . Bölüm
yine güzel bir bölümdü
norma nın sonunda yakalanışı hiç hoş olmadı o shelby denen polis ne halta yarıyor o kadar kadını kullandı bir foka yaradığıda yok adamın
norman la dylan ın sohbetleri güzeldi dylan özünde iyi birine benziyordu düzünde hayır yok
bradley in norman ı gece evine çağırmasını normal karşılıyoruz kültür farkı tabiki dylan da 12 sinde milli olmuş norman ona göre geç kalmış sayılır
tüplü kız emmayı göremedik oysa tüpünü sürüye sürüye yürümesine alışmıştı gözlerimiz
bende norman ın bodrumda gördüğü çinli kızın gerçek olduğuna inanıyorum hayal görmüş olamaz annesi geçen bölüm yardım istemişti norman dan bu bölüm ben bişey demedim diyor ???
aramıza döndüysen bir haftanın önemi yok artık
özellikle bu dizi de yorumlarını merak ediyordum ama sen hızlı gitmişsin sanırım )
senin spoiler ları açmamak lazımmış sen hep gelecekten haberler veriyorsun bende sandım 1x4 ü yorumluyorsun ? )Yorum yaparım mükemmel dizi üçüncü sezonu büyük bir merakla bekliyorum.
Sapık filmini izlediysen asıl o filmde olanlar üçüncü sezonda işlenecek. Norman annesiyle cinsel ilişkiye girecek Norma buna karşı koyamayacak. Norma sosyapat biri olup çıkacak git gide kötü biri olacak yani.
Üçüncü sezonun fragmanındaki bilgiyi paylaştım sır değil yani.senin spoiler ları açmamak lazımmış sen hep gelecekten haberler veriyorsun bende sandım 1x4 ü yorumluyorsun ? )
ayy delircem nette sıkıntım vardı dün bugün girebildimdaha izlemedinmi üçüncü bölümü millet 5. bölümü izlemiş ben bugün 4 ü izlerimde 5 e zaman kalırsa bugün izlerim zaman kalmazsa yarına artık
yetişirsin bende ağır gidiyorum zatenayy delircem nette sıkıntım vardı dün bugün girebildim
inşallah bugün 2 bölüm arka arkaya izlicem
yetişecem yetişecem akşam izleyecektim netyetişirsin bende ağır gidiyorum zaten
İzlemeye çalışırım ama günlük iki bölüm beni aşar yüksek ihtimal.1x6
Her zamanki gibi harika bölümdü. Hatta en iyi bölümü de olması muhtemel.
Dylan sana dediklerimiz hepsi hataymış, helal olsun.
Başka dizilerde polis ile ilgili olayların gelişmesi 1-2 sezon bile sürebilirdi ama Bates Motel'de tek bölümde işi halettiler. Demek ki senaristler ellerindeki malzemeye güveniyorlar.
İlk bölümde gördüğümüz olayın açıklaması da şaşırttı. Ben Norma yapmıştır sanıyordum.
Emma ile Norma bile iyi anlaşmaya başladı. Harika kız ya.
9+ /10
@gundix123 @destere yeni sezona yetişelim derseniz günde iki bölüme çıkaralım? Gerçi bazı günler sıkıntı olacak başka diziler de var ama?
Beni de aşacak herhalde ya House of Cards var zaten. Haftalık gelen Vikings, Gotham, Better Call Saul falan var. Bir hafta geç kalsak bir şey olmaz herhalde. Hem dizinin tadını daha uzun süre çıkarmış oluruz.İzlemeye çalışırım ama günlük iki bölüm beni aşar yüksek ihtimal.
1x6
Ve yine çok iyi bir bölümü daha geride bıraktık.
Dylan gerçekten de adammış.İlk bölüm sevilmeyen hareketler yapsa da şimdi çok iyi maşallah.
Birçok olay oldu ya. Polisin ölümünü, evde yaşananları nasıl açıklayacaklar acaba?
Sonda Norman'ın babasını öldürmüş olması şaşırttı ama normalde annesini hiç sevmeyen ve güvenmeyen Dylan'ın bu hikayeye hemen inanması gerçekçi değildi bence.
Puanım: 9.5/10
Kaç bölümdür aynı puanı vermekten sıkılmaya başlamıştım iyi oldu bu.