Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

Dizilerle aram çok haşır neşir değil, izlemekte olduğum dizilere bile devam etmekte zorlanıyorum. Bir de listede onca dizi var daha. :D

Sen Avatar The Last Airbender'a başlayınca ben de Daredevil'e başlayacağım tabi. :)
Şimdi baktım çizgi film galiba. :D Diziyi izlemesemde konusunu biliyorum hatta filmi vardı bunu. :D Su , Ateş Toprak filan var.

Eğer sen Daredevil sözünü yerine getirirsen başlarım çünkü sen zor dizi beğeniyorsun. :D

Şimdi baktım çizgi film galiba. :D Diziyi izlemesemde konusunu biliyorum hatta filmi vardı bunu. :D Su , Ateş Toprak filan var.

Eğer sen Daredevil sözünü yerine getirirsen başlarım çünkü sen zor dizi beğeniyorsun. :D

Film uyarlamasını boşver, başarısız çünkü Death Note gibi. :D

Çizgi dizi ama yetişkin düzeyinde yani animasyon filmi gibi çocuklara göre değil sadece. Ayrıca Emmy ödüllü. Süresi de 22 dakika bölüm başına. :)

2x1 - 2x2

Dün izlemiştim. 2 bölümde güzeldi.

Bradley'e çok şaşırdım babası için bu kadar üzüleceği aklıma gelmezdi. Hastaneden çıktıktan sonra babasını öldüren adamın evine gitti ve adamı öldürdü. 😱

Sonra Norman yardım etti ve Norman'ın abisi onu otobüse bindirdi.

Norma'ya gelince oda oğlunun ruhsal sağlığı için tiyatro/müzikal şeylerle meşgul olmasını istiyor. Son sahne de Norma'nın bahsettiği abisi geldi bakalım ne olacak. :D

2x1 : 8.5
2x2 : 8

2x3
Son sahne hariç normal bölümdü. :D Son sahnede gerçekten şok oldum. 😱

Norma bu sefer zengin mekanlarına gitti ama dikkatli olması lazım başına bir şey gelebilir.
Dylan ne kadar salaklık etti ya. Gitti parasını verdi Norma'nın abisine. :T:
Son sahnede de Norma'nın abisi Dylan'ın babasıymış. 😱 Ensest ilişkiler üst düzey dizide...

8.0

2x4
Norman kafayı sıyırdı iyice. :D Son sahnede güldüm resmen. :D

Norma'nı restoran sahneleri sıkıcıydı.Bence o adamda ve kadında bir şey var.
Dylan yaşadığı durum çok kötü gerçekten. Emma'nın başka bir çocukla yatacak olması Norman yüzünden. :(

Son sahnede Norman'ın kendisini Norma sanıp adamı dövmeye çalışması çok komikti ya. :F Adamı öldüremedi ama öldürür umarım. :A

Dizi gerçekten durgun gidiyor sadece son 5 dakika çok iyi oluyor..Aslında bölümler iyi ama ilk sezonda öyle güzel bölümler izledik ki çıtayı baya yükselttiler haliyle tatmin olmuyoruz bu bölümlerden. :D

8.0

2x5
Dizi güzel gidiyor ama ilk sezonda ki tadı alamıyorum. :(

Norma ile Şerif Romeo yakınlaşacak sanırım.
Emma'nın da kekçi çocuk ile yatmasında tek suç Norman'dır. Çocuk kıza pas vermezse kızda başkalarına gider. :D
Dylan gerçekten psikolojisi bozuk ki ölümü göze alarak arabanın önüne atladı. Ama bu yaptığı davranış hemen meyvesini verdi. Büyük patronu da gördük sonunda. :D

@OzaN 2.Sezonda senaristler mi değişmiştir sence?
8.0

2x6 ve 2x7 dün gece izledim ama yorumlamaya üşeniyorum. 2 Bölümde güzeldi. Ama ilk sezonda ki heyecanı mumla arıyorum.ss :(

2x8 2x9 2x10 ( Sezon Finali)

Dylan'ın Nick Ford öldürmesi çok iyi oldu.Sonra Şerif Romeo ile diğer adamları da hakladılar çok iyi oldu. Dylan patron olacak sanırım.

Norma'ya gelince oda George ile ayrıldı o adam zaten tamamen gereksizdi dizide amacı yoktu.
Norman tutsak kaldığı sırada öğretmenini öldürdüğünü gördü. Ve intihar etmeye kalkıştı neyse ki Norma ikna etti de vazgeçti.
Yalan makinesinde de Norman yine annesini bilinç altında görerek ilk kez iyi bir işe yaradılar. :D Bu olaydan da kurtuldular bravo valla. :D

Son olarak Dylan ve Norma'nın anne-oğul buluşması çok güzeldi o sahneyi çok beğendim. Ve bölüm boyunca Emma'nın niye benim hiçbir şeyden haberim yok diye söylenip durması da iyiydi. :D

2x8 : 8
2x9 : 8.5
2x10 ( Sezon Finali ) : 8.5

@vadikızı

2x8 2x9 2x10 ( Sezon Finali)

Dylan'ın Nick Ford öldürmesi çok iyi oldu.Sonra Şerif Romeo ile diğer adamları da hakladılar çok iyi oldu. Dylan patron olacak sanırım.

Norma'ya gelince oda George ile ayrıldı o adam zaten tamamen gereksizdi dizide amacı yoktu.
Norman tutsak kaldığı sırada öğretmenini öldürdüğünü gördü. Ve intihar etmeye kalkıştı neyse ki Norma ikna etti de vazgeçti.
Yalan makinesinde de Norman yine annesini bilinç altında görerek ilk kez iyi bir işe yaradılar. :D Bu olaydan da kurtuldular bravo valla. :D

Son olarak Dylan ve Norma'nın anne-oğul buluşması çok güzeldi o sahneyi çok beğendim. Ve bölüm boyunca Emma'nın niye benim hiçbir şeyden haberim yok diye söylenip durması da iyiydi. :D

2x8 : 8
2x9 : 8.5
2x10 ( Sezon Finali ) : 8.5

@vadikızı

norman iyi değil zaman kayıpları yaşıyor yapıyor ama sonra hatırlamıyor