tamam önemli değil başta öyle gelebilir ama sonrasını izleBen de ondan bahsediyordum da kafam karışmış bir an
değişecektir kararın
tamam önemli değil başta öyle gelebilir ama sonrasını izleBen de ondan bahsediyordum da kafam karışmış bir an
Emre, dünkü diziyede baksana. Süresi sadece 29 dakika. Pişman olmayacaksın.1x3
Sonlara doğru nefessiz izledim
9/10Bizim Norman çok Dexter izlemiş herhalde Yavrum senin etin ne budun ne bir de hatıra alıyorsun öldürdüğünüz adamdan Hadi aldın bari doğru düzgün sakla. Yatağın altı nedir
Norma'yla çıkan polis pek bir sempatik geliyordu ama evin altında meğer Çinli ablamız varmış Çok üzüldüm kızı öyle görünce. İnş tez zamanda kurtulur.
Şimdi bu Norman'ın annesiyle son konuşmasında aslında konuşma olmadığını yani Norman'ın hayal gördüğünü anladık ya bundna önceki konuşmalar da hayal idiyse?
Bu gece değil de en erken yarın gece bakarımEmre, dünkü diziyede baksana. Süresi sadece 29 dakika. Pişman olmayacaksın.
Tamam. Yanlız ilk bölümü izleme istersen. İkinci ve üçüncü bölümler çok güzel.Bu gece değil de en erken yarın gece bakarım
izlemeye devam et anlayacaksın sonrasında1x4
8.5/10Hoaydaaa. Şimdi bu Çinli ablamız var mı yok mu? Norma'nın bodruma baktığı sahnede tamamını göstermediler, polisin de tavırları bir tuhaftı. Bence gerçekten kız orada tutuluyor.
Dylan iticiliğini kırmaya başladı Norman'la olan sahnesi onu yönlendirmesi falan güzeldi.
Norma halılara ulaşamayınca kriz geçirdi ) Polisler ulaşmış galiba. Kelepçeyi taktılar sonunda bakalım nasıl kurtulacak.
demiştim izleyince anlayacaksın diye1x5
8.5/10Asyalı kız gerçekmiş Zach temiz yüzlü bir abimize benziyor ama pisliğin teki çıktı Rıza baba.
Bu diziyede pazartesi başlarım.
Keske sizinle izleseydim.yorumlarını bekliyorum beğeneceğini düşünüyorum cnm