Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

1x3
Sonlara doğru nefessiz izledim
Bizim Norman çok Dexter izlemiş herhalde :D Yavrum senin etin ne budun ne bir de hatıra alıyorsun öldürdüğünüz adamdan :F Hadi aldın bari doğru düzgün sakla. Yatağın altı nedir :D
Norma'yla çıkan polis pek bir sempatik geliyordu ama evin altında meğer Çinli ablamız varmış :( Çok üzüldüm kızı öyle görünce. İnş tez zamanda kurtulur.
Şimdi bu Norman'ın annesiyle son konuşmasında aslında konuşma olmadığını yani Norman'ın hayal gördüğünü anladık ya bundna önceki konuşmalar da hayal idiyse? :D
9/10

1x3
Sonlara doğru nefessiz izledim
Bizim Norman çok Dexter izlemiş herhalde :D Yavrum senin etin ne budun ne bir de hatıra alıyorsun öldürdüğünüz adamdan :F Hadi aldın bari doğru düzgün sakla. Yatağın altı nedir :D
Norma'yla çıkan polis pek bir sempatik geliyordu ama evin altında meğer Çinli ablamız varmış :( Çok üzüldüm kızı öyle görünce. İnş tez zamanda kurtulur.
Şimdi bu Norman'ın annesiyle son konuşmasında aslında konuşma olmadığını yani Norman'ın hayal gördüğünü anladık ya bundna önceki konuşmalar da hayal idiyse? :D
9/10
Emre, dünkü diziyede baksana. Süresi sadece 29 dakika. Pişman olmayacaksın. :)

1x4
Hoaydaaa. Şimdi bu Çinli ablamız var mı yok mu? :D Norma'nın bodruma baktığı sahnede tamamını göstermediler, polisin de tavırları bir tuhaftı. Bence gerçekten kız orada tutuluyor.
Dylan iticiliğini kırmaya başladı :F Norman'la olan sahnesi onu yönlendirmesi falan güzeldi. :)
Norma halılara ulaşamayınca kriz geçirdi :)) Polisler ulaşmış galiba. Kelepçeyi taktılar sonunda bakalım nasıl kurtulacak.
8.5/10

1x4
Hoaydaaa. Şimdi bu Çinli ablamız var mı yok mu? :D Norma'nın bodruma baktığı sahnede tamamını göstermediler, polisin de tavırları bir tuhaftı. Bence gerçekten kız orada tutuluyor.
Dylan iticiliğini kırmaya başladı :F Norman'la olan sahnesi onu yönlendirmesi falan güzeldi. :)
Norma halılara ulaşamayınca kriz geçirdi :)) Polisler ulaşmış galiba. Kelepçeyi taktılar sonunda bakalım nasıl kurtulacak.
8.5/10
izlemeye devam et anlayacaksın sonrasında

1x5
Asyalı kız gerçekmiş :( Zach temiz yüzlü bir abimize benziyor ama pisliğin teki çıktı Rıza baba.
8.5/10

1x6
Of hep bir olay hep bir olay. Çok heyecanlanıyorum diziyi izlerken :D En son Lost izlerken böyle olmuştum :D
Norma en başta Zach'e yalan söyleyerek hata yaptı. Yatakta sesleri duydukları zaman biri kiraladı diyebilirdi.
Dylan'a sevgilerimi iletiyorum :F
Zach öldü ama diğer komiser mi ne artık o hiç bırakmaz gibi Bates ailesini.
Norman kim bilir kaç cinayet işledi böyle de zavallı anneciği üzerini örttü 😱
9.5/10

1x10 (Sezon Finali)
Romero çok iyi yaptı çok da güzel iyi yaptı. Bir ara gerçekten anlaşacak sanmıştım.
Norman'cığım senin beynin nasıl çalışıyor? Öğretmenin kapıyı kapatmadan giyinmesi saçmaydı ama gidip öldürmenin hiçbir mantığı yoktu?
9/10

2x1
Ulan Norman milleti öldürüp öldürüp "OY DONT RÖMOMBOR" demeye başlıyorsun :F Çok itici bir karakter. Katil dediğin yaptığı işin arkasında durur..
Bradley şaşırttı 😱 Hiç böyle bir şey beklemiyordum tereddüt bile etmeden öldürdü adamı hll spr dvm.
Norma'nın toplantıdaki konuşması da güzeldi işe yarar mı acaba :D
8.5/10

BM'de Dexter esintileri :D
bates motel.jpg

iki şey.jpg

Son düzenleme:
2x2
Norman'ın suçu başka bir adama yıkıldı, Bradley yüzüne de bir adamı öldürdüler. :(
Dylan yine hizmet yolunda :D Gerçekten iyi çocukmuş, takdir ettim. İnş ilerde Stannis gibi bozmaz :F
Norma ve Norman'ın müzikal macerası güzeldi.
Norman'ın abisinin gelmesi şaşırttı.
8/10

2x6
Şu Norma oğullarında bir şey var. Gören dişiler östrojen hormonlarına yenik düşüveriyorlar :F Dylan da daha ilk günden patronuyla halvet oluverdi. :D
Norman cinayetlerine bir yenisini daha ekledi. Sezona biraz hareket getirecek gibi bu olay. Sana esmer günler var Norman xd
8.5/10

2x8
Fragmandan anladığım kadarılya Nick Ford kaçırttı galiba Norman'ı.
8.5/10

2x9
Ne kadar vefasız bir insansın Norma :T: Emma gidicem diyor gitme diyeceğine özleneceksin diyor.s Emma yine insaflı kız çıktı da George seni terk ederken seni teselli etti....
Norman'dan iyice nefret ettim bu bölüm.
9/10