Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

Bates Motel 1x1

İlk bölümü çok sevdim. :D

Kadın başrol oyuncusunun Evdeki Düşman filminden hatırlıyorum çok iyi oyuncudur , burada da iyi oynamış
Norman'ı oynayan çocuk bir yerden tanıdık geliyor bana ama çıkartamadım mutlaka küçükken iyi filmlerde oynamış ki tanıdık geldi bana ?

Dizinin biraz eski yıllarda geçiyor anladığım kadarıyla Anne ve oğul arasında garip bir ilişki var sanki cizginin tam ortasındalar
Keith adlı Norma'ya tecavüz edicekken, Norman'ın gelip adamı bayılttığı ve devamında ki annenin keith'i öldürmesi sonrada cesedi ortadan kaldırma girişimlerini olduğu kısımlar çok güzeldi ve çok heyecanlıydı , izleren yakalanacaklar mı diye gerildim sürekli. :D

8.5

@destere ben sözümü tuttum sıra sende ? :D

@vadikızı @sürgünüm

Son düzenleme:
Bates Motel 1x1

Kadın başrol oyuncusunun Evdeki Düşman filminden hatırlıyorum çok iyi oyuncudur , burada da iyi oynamış
Norman'ı oynayan çocuk bir yerden tanıdık geliyor bana ama çıkartamadım mutlaka küçükken iyi filmlerde oynamış ki tanıdık geldi bana ?

Dizinin biraz eski yıllarda geçiyor anladığım kadarıyla Anne ve oğul arasında garip bir ilişki var sanki cizginin tam ortasındalar
Keith adlı Norma'ya tecavüz edicekken, Norman'ın gelip adamı bayılttığı ve devamında ki annenin keith'i öldürmesi sonrada cesedi ortadan kaldırma girişimlerini olduğu kısımlar çok güzeldi ve çok heyecanlıydı , izleren yakalanacaklar mı diye gerildim sürekli. :D

8.5

@vadikızı @sürgünüm
böyle güzel bir diziye bugüne kadar başlamamış olman hataydı zaten :) birde karadevill le bir tutuyorsun ya? Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyim artık :))

norma rolündeki kadın hem sempatik hem yetenekli, daha önce kadını herhangi bir başka dizide izleyemedim ne yazıkki geç kavuştuk norma ya :)

Bates Motel 1x1

8.5

@vadikızı @sürgünüm
diziyi izleyip beğenmene çok sevindim devam et dahada
çok seveceksin😉

bates motel
9.bölüm
akşam izledim bölümğ yavaş geçti biraz ama iyiydi yine
caleb gidiyor bir süre görmücez iyi yaptı adama dövmesi iyi oldu
az daha dylan öldüreceklerdi norman yine bradley geldi ama geri
gidecek sanırım bakalım ne olacak
@destere @Harunnn60 @gözlemci
Melek'cim sen 3.sezonda değil misin? :) burası ilk 2 sezon yorumlar konusu :D

1x1
Beklediğimden çok daha iyi bir başlangıç yaptı dizi
İlk bölümden böyle olaylar olaylar beklemiyordum
Norma çıldırdı adam ayağa kalkmaya çalışınca. Yıllardır bekliyormuş herhalde, biri tecavüz etmeye çalışsa da hunharca katletsem diye :F
Polisin kontrole geldiği sahnede heyecan tavan yaptı.
Yol yapılmasına izin vermeyecekmiş yolu yapanları da mı öldürecek ne yapacak :D
9/10
@sürgünüm

1x1
Norma çıldırdı adam ayağa kalkmaya çalışınca. Yıllardır bekliyormuş herhalde, biri tecavüz etmeye çalışsa da hunharca katletsem diye :F
9/10
@sürgünüm
devam et güzel dizi

1x1
9/10
@sürgünüm
İlk iki sezonuyla gayet sürükleyici bir dizi. Tabii ki Vera Farmiga da diziyi çekilir kılan en büyük etkenlerden biri. Bizim tatlı oksijen tüplü Emma'mızı da es geçmemek gerek. :)

Sonuç olarak: piyasadaki çoğu diziden daha iyi. :)

1x2
Kasabada işler ilginçleşiyor. Bir bölüme iki yanan adam fazla :))
Emma ve Norman ikilisini ben de sevdim. Tam olaylara giriyorlardı ki kovalamaca başladı :D Sanırım kasabadaki bu değirmenin suyu uyuşturucu tarlasından geliyor.
Şu abi çok itici bir karakter. Bir ara Norman öldürecek sandım, öldürseydi keşke :D
8/10

1x2
Emma ve Norman ikilisini ben de sevdim. Tam olaylara giriyorlardı ki kovalamaca başladı :D Sanırım kasabadaki bu değirmenin suyu uyuşturucu tarlasından geliyor.
Şu abi çok itici bir karakter. Bir ara Norman öldürecek sandım, öldürseydi keşke :D
8/10
Dylan için peşin hükümlü olma bence. :)

1x2
8/10
dylan öyle deme sonrasını bekle dur